Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Suplimente lichide
  4. Magneziu Hyposodat Original, 20 fiole | AlgoSource

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Magneziu Hyposodat Original, 20 fiole | AlgoSource

Magneziu Hyposodat Original, 20 fiole | AlgoSource

109.00 Lei

SKU: 3760049270020

Cantitate:

Magneziu cum doar natura știe să producă! O formulă unică, lichidă ionizată (MG2+), perfect biodisponibilă și bioasimilabilă.

20 fiole

Descriere

Magneziu Hyposodat Original, 20 fiole | AlgoSource

 

Magneziu cum doar natura știe să producă! Prin intermediul unui bio-proces unic în lume, fără tratament termic și fără solvenți chimici reușește să reducă nivelul de sodiu al magneziului marin, din mlaștinile sărate din Guerande - avănd ca rezultat final, o formulă unică, lichidă ionizată (MG2+) perfect biodisponibilă și bioasimilabilă, pe care doar natura știe să o producă!


AlgoSource, are peste 30 de ani de expertiză în selecția, extracția și formularea ingredientelor bioactive, reușește să reducă nivelul de sodiu al magneziului marin, din mlaștinile sărate din Guerande - Franța. Recoltarea sării utilizate se face manual, cu ajutorul culegătorilor tradiționali de sare, din sit Natura 2000. Apa de mare reziduală, din iazurile cu evaporare salină („ape mame”) este sursă extraordinară de minerale și oligoelemente, inclusiv magneziu, calciu, fosfor, sodiu și potasiu, o formulă unică, lichidă ionizată (MG2+) perfect biodisponibilă și bioasimilabilă, pe care doar natura știe să o producă!


Procese brevetate, unice în lume, prin extracție cu apă rece și sterilizare, fără solvenți sintetici sau aporturi chimice, la finalul acestor etape, AlgoSource obține un produs inovator, în formă lichidă, bioactiv și de înaltă calitate, răspunzând astfel nevoilor și provocărilor din medicina prezentului și cea a secolelor viitoare.

 

Este singurul Magneziu marin din lume compatibil cu dietele fără sare!


Beneficii:


Magneziul este omniprezent în toate procesele metabolice. Ionii de magneziu (Mg 2) joacă un rol major în trei domenii cheie ai metabolismului: procese de producere a energiei care se bazează în special pe legături energetice bogate, ce implică grupări de fosfor ADP și ATP, reacții de sinteză și transcrierea ADN-ului.


Magneziul este recunoscut de corpul nostru doar sub forma solubila ionizata Mg2+. Asimilarea globală a elementului de magneziu Mg2 rămâne limitată: în medie, 30% din aport, din care 10% (din ceea ce este asimilat) prin difuzie pasivă. Experimentele arată că asimilarea este proporțională cu aportul, cu eficiența care scade atunci când acest aport crește, existând un așa numit efect de”tavan”. Rinichii sunt organele responsabile cu reglarea și menținerea rezervelor de magneziu din organism. Reglarea fiind instantanee: prea mult magneziu, chiar si la persoane cu deficit major, va duce la o eliminare accelerată a surplusului, astfel nu se justifică sub nicio formă o administrare mai mare de 300 de mg de magneziu pe zi, efectele fiind chiar invers celor dorite. Energia și starea de bine începe din interiorul celulelor tale! Energia este necesara pentru fiecare miscare pe care o facem, pentru fiecare proces pe care organismul il sustine fie ca este vorba despre gândire, ficat, digestie, rinichi, sistem cardiovascular, sistem muscular și osteoarticular. Magneziu Marin Hiposodic . GUst ușor de tolerat!

 

Produsul nu conține gluten, zahăr și lactoză și este potrivit pentru vegani și vegetarieni.


AlgoSource cu o rată impresionantă de absorbție si biodisponibilitate, reprezintă hrana ideală pentru toate celulele organismului și le susține să își producă singure energia în caz de:

1. Probleme cardiovasculare, prevenind aritmiile și deterioarea arterelor și a mușchiului cardiac;

2. Diabet îmbunătăţind funcţionarea receptorului de insulină și controlând cantitatea de glucoză din sânge;

3. Susține oxigenarea celulelor și ţesuturilor, reducând stresul oxdativ, toxinele, aciditatea și inflamația de la nivelul tuturor organelor;

4. Sprijină funcţia renală și stimulează producția de acid clorhidric la nivelul stomacului fiind o alegere excelentă pentru persoanele care suferă de constipație, indigestie, reflux, balonare, colon iritabil sau ficat gras;

5. Sprijină creierul, îmbunătățind starea de spirit, calitatea somnului și memoria, având un efect spectaculos în caz de migrene, surmenaj sau stres;

6. Contribuie la buna funcționare a sistemului osteoarticular, previne osteoporoza și menține dinții puternici și sănătoși;

7. Susține organismul în timpul sarcinii și alăptării contribuind la buna dezvoltare a fătului și sănătatea mamei (ID 367);

8. Un real ajutor în caz de astm sau alergii sau intoleranțe alimentare;

9. Reface echilibrul electrolitic al organismului susținănd peste 300 de procese, îmbunătățind calitatea vieții, fără efecte adverse asupra intestinului și a aparatului cardiovascular.


Mod de administrare:
Copii peste 5 ani si adulti 1-2 fiole /zi, diluat în apă sau suc de fructe. Gust ușor de tolerat.
Durata optimă a unei cure este de 60 de zile și se poate relua ori de câte ori este necesar.
Agitați bine fiola înainte de utilizare. Rupeți un vârf al fiolei folosind un șervețel și turnați conținutul fiolei într-un pahar, rupând al doilea vârf.


Precauții:
A se păstra la temperatura camerei (sub 25° C), într-un loc curat, uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Suplimentele alimentare, nu înlocuiesc o dieta variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.

În dietele sărace în sodiu, să fie inclus în cantitatea zilnică de sodiu prescrisă de medicul dumneavoastră.

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

 

Producător: AlgoSource

 


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

Ingrediente active pe 2 fiole 10ml/zi:
Extract din apă de mare desodificată din mlaștinile Guerande 7500 mg/L, din care Magneziu Marin 150 mg - VNR 40%
conținut scăzut de Sodiu < 24mg (Compatibil cu regimul fără sare).
*Formă lichidă ionizată (MG2+) – biodisponibilitate și asimilare extraordinară
Notificat: INSP serie AB nr:3151

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101