Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Blog
  4. Experiența Viața Verde Viu la cel mai mare eveniment pentru sănătate: Body Mind Spirit Expo 2020, București

Experiența Viața Verde Viu la cel mai mare eveniment pentru sănătate: Body Mind Spirit Expo 2020, București

Weekend-ul trecut, 21-23 februarie, am participat la cel mai mare eveniment dedicat stilului de viață sănătos din România: Body Mind Spirit Expo 2020- ediția 26, organizat la Sala Palatului, din București. 

A fost prima noastră experiență ca expozanți la un târg de asemenea anvergură. Am avut emoții, am fost nerăbdători și am încercat să ne pregătim cât mai bine pentru întâlnirea cu membrii comunității Viața Verde Viu. De când așteptam acest moment. Mai ales că, de aproape un an, am deschis shopul online viataverdeviu.ro, un magazin cu produse naturale în care credem, pe care le apreciem și care, de-a lungul timpului, ne-au fost solicitate de membrii comunității noastre.

MAI Remineralizată cu Plasma Marină BIOCEAN! - blogMAI multă energie cu până  la 20% REDUCERE la produsele RAWBOOST! - blogProvocarea lunii recomandat Iulia Bledea! Comandă acum!Sare celtică blog

Cu o zi înainte de începerea evenimentului, ne-am încărcat dubița cu toate produsele și noutățile pe care voiam să vi le arătăm și să vi le oferim spre degustare, ne-am făcut plinul la benzină și am pornit la drum. Un drum de peste 13 ore de la Baia Mare la București. Am ajuns în capitală cu mult după miezul nopții și am adormit aproape spre dimineață. Emoțiile și nerăbdarea deveneau tot mai prezente.

Prima zi de târg a fost și cea mai intensă pentru noi. Sala Palatului era plină de standuri care mai de care mai interesante: cu produse apicole, cosmetice, sucuri naturale, măsline de cea mai bună calitate, tehnici de relaxare, metode de a-ți purifica apa sau aerul, pietre prețioase, tot ce ai nevoie pentru corp, minte și suflet.

Ne-am pregătit standul și am așezat cu grijă și emoție pe rafturile verde vii cele mai apreciate produse ale noastre: 

După ce toate au fost puse la locul lor, am pregătit pentru degustare Turmeric Latte Mix Sweet Vanilla și Cafea solidă Coffee Pixels. Musafirii trebuie tratați întotdeauna cu ospitalitate. Așa e la noi, în Maramureș.

Și musafirii nu s-au lăsat deloc așteptați.

Ne-au vizitat încă din primele ore de la deschidere și au continuat să ne încânte cu prezența pe tot parcursul celor trei zile de târg. Ne-am bucurat să avem atât de mulți vizitatori: copii, părinți, bunici, adolescenți, vedete tv, oameni de toate vârstele, cu profesii și pasiuni diverse, dornici să ne cunoască și să afle mai multe despre produsele din magazinul nostru verde viu.

Cu toții au fost foarte curioși să încerce Turmeric Latte-ul cu vanilie și scorțișoară și s-au arătat încântați de gustul exotic și aromele lui exuberante, de sărbătoare.

Am povestit cu fiecare și am împărtășit idei și sfaturi despre un stil de viață sănătos. Ne-au spus că ne urmăresc cu drag pe rețelele de socializare și că ne citesc articolele de pe blog. Că, datorită nouă, se simt mai motivați și mai pregătiți să aibă grijă de alimentația și de sănătatea lor. Că au reușit să își rezolve anumite probleme de sănătate consumând alimente vegetale și suplimente naturale.

Au fost trei zile intense, aglomerate, trei zile altfel, dar extrem de plăcute. Nu am simțit cum a trecut timpul, nu am mai simțit oboseala, ci am fost învăluiți într-un soi de energie binefăcătoare. Deși, pe cei mai mulți dintre vizitatori nu îi cunoscusem până atunci, poate doar la telefon, am simțit că am revăzut buni prieteni, că am reușit să ne reunim, să stăm la un pahar de Turmeric Latte și să depănăm experiențe de viață.

După încheierea târgului, ne-am întors acasă cu un sentiment de mulțumire și fericire. Am cunoscut atâția oameni faini și am primit încă o dată confirmarea că munca noastră este apreciată și aduce mult bine în viețile voastre. 

Le mulțumim organizatorilor Body Mind Spirit Expo pentru invitație și pentru oportunitatea oferită și, de asemenea, tuturor expozanților la târg, care, prin munca, prin produsele și serviciile lor, ne ajută să ne păstrăm un stil de viață sănătos. Dar cele mai calde mulțumiri sunt pentru voi, clienții și membrii comunității VVV. Fără voi, aceste trei zile nu ar fi fost atât de frumoase.

Pentru noi a fost o experiență minunată, pe care suntem nerăbdători să o repetăm în viitor.

Sperăm să ne revedem cât mai curând,

Echipa Viața Verde Viu

 

#body mind spirit expo 2020

Ce au mai parcurs alti cititori...

Te invităm la shopping verde viu
Turmeric Latte Mix - laptele auriu vegan cu beneficii de neegalat
Argintul coloidal ionic: beneficii, utilizări, administrare
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101