Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Suplimente
Comprimate şi Capsule
Castravete Tibetan, 120 capsule | Health Nutrition

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Castravete Tibetan, 120 capsule | Health Nutrition
Economiseşti4.50 Lei

Castravete Tibetan, 120 capsule | Health Nutrition

5%90.00 Lei85.50 Lei

SKU: castravete-tibetan-health-nutrition

Cantitate:

Castravetele tibetan, supranumit și insulina verde, este un produs foarte intens ca acțiune, cu o concentrație ridicată de principii active, destinat în principal persoanelor diabetice, dar și celor care au valori ridicate ale colesterolului sau ale trigliceridelor, precum și celor care suferă de afecțiuni cardiovasculare cronice.

120 capsule

Descriere

Castravete Tibetan, 120 capsule | Health Nutrition

 

Castravetele tibetan, supranumit și insulina verde, este un produs foarte intens ca acțiune, cu o concentrație ridicată de principii active, destinat în principal persoanelor diabetice, dar și celor care au valori ridicate ale colesterolului sau ale trigliceridelor, precum și celor care suferă de afecțiuni cardiovasculare cronice. De asemenea, aceste ingrediente protejează vederea, ajută la o vindecare mai rapidă a rănilor, stimulează activitatea rinichilor–elemente de maximă importanță pentru calitatea vieții diabeticilor.

 

Ingrediente/capsulă

Momordica (Momordica charantia) fructe, extract hidroalcoolic, uscat: 200mg; capsulă de gelatină; Măslin (Olea europaea) frunze, pulbere: 50mg; Șofran-de-India (Curcuma longa/ Curcuma sp.) rizom, pulbere: 50mg; Gymnema (Gymnema sylvestre) frunze, extract cu min 25% acid gimnemic: 40mg; Măslin (Olea europaea) frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeină: 20mg; Anghinare (Cynara scolymus) frunze, extract uscat cu min. 2,7% derivați de acid cafeic: 20mg; Păpădie (Taraxacum officinale) rădăcină, pulbere: 20mg.

 

Stabilizantele glicemiei sunt cele mai importante componente ale amestecului, deoarece pe de o parte scad glicemia, iar pe de altă parte împiedică variațiile puternice ale acesteia. Efecte de stabilizare a glicemiei au frunzele de Gymnemasi, mai ales extractul de fructe de Castravete Tibetan, o plantă cu efecte redutabile în diabet.

 

Castravetele tibetan (Momordica) este supranumit și insulina verde, fiind o plantă cu acţiune insulinică, adică sporeşte secreţia de insulină la nivelul pancreasului. Multe cercetări arată că această legumă, determină creşterea producţiei de celule beta din pancreas, ceea ce duce la o îmbunătăţire în producerea de insulină din organism. Insulina vegetală conține 17 aminoacizi, din care 16 sunt identici cu aminoacizii insulinei bovine, folosite în medicina tradițională.

 

Hipoglicemiantele sunt cele care produc o scădere destul de abruptă asupra glicemiei, atât prin acțiune directă (conține substanțe cu efect similar cu cel al insulinei), cât și prin acțiunea de stimulare a secreției endocrine a pancreasului. Plante puternic hipoglicemiante sunt măslinul, anghinarea și Gymnema.

 

Extractul din frunze de măslin are un efect foarte puternic de scădere a glicemiei, sesizabil, la cele mai multe persoane, la câteva zeci de minute după ingerare. De asemenea, ajută la prevenirea afecțiunilor cardiace și vasculare ce apar ca și complicații ale diabetului.

 

Extractul de anghinare acționează asemeni insulinei în organism, scăzând rapid glicemia. De asemenea, anghinarea stimulează secreția endocrină și exocrină a pancreasului, protejează vasele de sânge, ajutând la prevenirea unor complicații ale diabetului, cum ar fi ateroscleroza, arterita obliterantă.

 

Gymnema sylvestre este o plantă tropicală, folosită de milenii în medicina Ayurveda, supranumită și distrugătorul de zahăr. Este un excepţional reglator al glicemiei şi totodată un ajutor pentru pancreas. Această plantă scade pofta de dulce (fatală diabeticilor) și ajută organismul să utilizeze mult mai eficient insulina produsă de propriul pancreas.

 

Hipocolesterolemiantele au, așa cum o arată și numele, un efect de scădere a valorilor colesterolului total și a colesterolului rău (LDL). În cazul dat, însă, acțiunea acestor ingrediente nu se oprește aici, ele având și efecte de scădere a trigliceridelor și a tensiunii arteriale, extrem de importante în prevenirea și combaterea efectelor secundare ale diabetului. Din această categorie fac parte păpădia, anghinarea, frunzele de măslin și Turmericul (Curcuma longa).

 

Turmericul (Curcuma longa) este o plantă care a atras de-a lungul timpului atenția specialiștilor datorită complexității sale terapeutice. Acesta are un efect de scădere a colesterolului rău (LDL), reduce cantitatea de grăsimi (trigliceride) din sânge, prevenind depunerea lor pe artere.

 

Extractul de păpădie este un adevărat elixir pentru ficat, ajutându-l să se regenereze și să funcționeze normal. Are rolul de a repara avariile produse de medicația antidiabetică, dar și de a regla valorile colesterolului și grăsimilor din sânge, care sunt critice la persoanele cu diabet.

 

Indicații

 

 • Diabet de tip II, aflat sau nu sub tratament medicamentos.
 • Diabet insulinotratat, de tip I sau II – administrarea se va face sub supravegherea specialistului, pentru reglarea numărului de unități de insulină.
 • Diabet asociat cu valori ridicate ale colesterolului și ale trigliceridelor.
 • Valori ridicate ale colesterolului.
 • Valori ridicate ale trigliceridelor.
 • Sindrom hipermetabolic.
 • Adjuvant în hipertensiune.
 • Adjuvant în ateroscleroză.
 • Adjuvant în arteriopații diverse.
 • Adjuvant în ischemia cardiacă.
 • Adjuvant în obezitate (mai ales la consumatorii predilecți de produse bogate în zahăr sau amidon).
 • Sindrom hipermetabolic.Mod de administrare

 

Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile, se ia câte o singură capsulă pe zi, doza crescând, apoi gradat, astfel încât organismul să aibă timp să se acomodeze cu administrarea produsului.

 

Acțiuni fiziologice

Contribuie la buna funcționare a pancreasului, la menținerea în limite normale a glicemiei, a colesterolului și a trigliceridelor; contribuie la menținerea unei receptivități normale a organismului la insulină și la buna gestionare a metabolismului zaharurilor și grăsimilor.

 

Precauții, contraindicații

Produsul contribuie la scăderea glicemiei, astfel că persoanele care iau medicație antidiabetică vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist pentru ajustarea medicației.

 

 

120 capsule

 

Producător: Health Nutrition

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.