Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Suplimente lichide
  4. Colagen marin Nordbo - 30 pliculete x 5g | Nordbo

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Colagen marin Nordbo - 30 pliculete x 5g | Nordbo

Colagen marin Nordbo - 30 pliculete x 5g | Nordbo

200.00 Lei

SKU: 7350076867117

Cantitate:

Colagen marin (tip 1) - Nordbo - 150 g - 30 plicuri x 5g
Colagenul marin de la Nordbo provine dintr-o singură sursă de colagen, care este optimă pentru pielea noastră. Compoziția moleculară este similară cu cea a colagenului produs in mod natural și are o biodisponibilitate ridicată. 
Produsul este certificat ASC (aquaculture stewardship council), ceea ce garantează că este produs în mod durabil si sustenabil, intrunind toate conditiile privind respectarea mediului.

Descriere

Colagenul marin Nordbo provine din producția certificată ASC (aquaculture stewardship council) care este o etichetă globală de durabilitate si sustenabilitate pentru peștii de crescătorie. Marcajul ASC certifica calitatea hranei pentru animale utilizată în fermele piscicole, utilizarea redusă a antibioticelor, purificarea apei si sănătatea animalelor.
Nordbo colagen marin este un produs de colagen cu doze mari, cu un efect bine documentat asupra elasticității pielii. Un studiu clinic efectuat de Nordbo arată o imbunatatire cu 20% a elasticității pielii după 6 săptămâni de tratament. 
Nordbo este un brand suedez a cărui filozofie se bazează pe doi piloni: documentarea clinică și sustenabilitatea. Nordbo combină tradiția cu inovația, dezvoltând produse de mare calitate cu o eticheta curata. Nordbo are in spatele fiecărui produs studii clinice relevante ce sustin eficacitatea lor. Suplimente eficiente cu eticheta curata si respect pentru planetă.

 
Cine ar trebui să utilizeze Nordbo colagen?
Nordbo colagen marin este recomandat femeilor și bărbaților care doresc să prevină sau să trateze densitatea redusă de colagen și să mențină o piele elastică si strălucitoare. Mod de utilizare: Se amestecă 1 plic de Colagen Marin NORDBO în băutură caldă sau rece. Colagen Marin NORDBO are gust de lamaie proaspata.
Portia de servire: 1 plic x 5 gr
Portii per ambalaj: 30 portii
Greutate neta: 180 gr
Ingrediente (per plic 5 gr): Ecolovita® (Proteină de colagen marin (certificată ASC®) peptide) 5,000mg, vitamina C (acid ascorbic) 80mg, zinc (Zinc-L-ascorbat)5mg, aroma (lamaie naturala).

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101