Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Care sunt cauzele spirituale ale bolilor - regiunea capului

Care sunt cauzele spirituale ale bolilor - regiunea capului

Nasul Inflamatiile nazale Nasul este un organ prin care inhalati si expirati aerul. Un nas obturat restrânge acest schimb cu exteriorul. (A se vedea si Sistemul respirator). Când aveti o raceala vreti sa va retrageti în sine pentru ca nu mai puteti

Nasul

Inflamatiile nazale

Nasul este un organ prin care inhalati si expirati aerul. Un nas obturat restrânge acest schimb cu exteriorul. (A se vedea si Sistemul respirator). Când aveti o raceala vreti sa va retrageti în sine pentru ca nu mai puteti mirosi lucrurile. Poate exista un conflict pe care încercati sa-l stergeti, sau poate lucrurile au devenit pur si simplu prea mult pentru voi.

Asigurati-va pacea si odihna dupa care tanjiti, îngaduiti-va sa puneti  distanta între voi si ceilalti oameni, între voi si probleme. Adunati noi puteri. Veti fi atunci capabili sa va clarificati conflictele cu mai multa usurinta.

Problemele sinusurilor.

Aceste simptome indica faptul ca cineva apropiat va irita. Observati modul în  care ati reactionat si acceptati-l. Asigurati-va odihna si regasiti-va puterea si independenta. Daca reusiti, nimeni nu va mai putea sa va enerveze de acum încolo.

Urechile

Dureri de urechi, otite

Ca în toate procesele inflamatorii, este vorba de o nemultumire cauzata de un conflict care nu a fost eradicat. Ce anume doriti sa auziti? În ce zona a vietii voastre va lipseste smerenia?  Traume de acest gen apar în mod frecvent în copilarie.  Devenim constienti de faptul ca în mod inconstient, atragem situatii si persoane din exterior care ne învata exact acele lucruri pe care refuzam sa le învatam singuri. Ascultati si învatati, orice lucru are ceva sa ne spuna. Ascultati, de asemenea, vocea interioara si urmati-i sfatul. În acest mod nu va mai fi nevoie sa va îmbolnaviti .

Auzul slabit

Aceste simptome apar în mod obisnuit la o vârsta avansata. Persoanele afectate se izoleaza în ele însele mai mult decât înainte si devin din ce în ce mai rigide si inflexibile si au o mai mica dorinta de a asculta. Cu toate ca cele expuse apar, cel mai des, la persoane în vârsta, aceasta nu este o regula absoluta. Ca boala, vârsta a treia scoate la iveala adevarul.

Astfel  problemele care nu au fost rezolvate de-a lungul vietii reapar. Încercati sa mentineti o minte deschisa si receptiva pe masura ce îmbatrâniti si învatati din tot ceea ce vi se întâmpla. Ascultati, de asemenea, constiincios vocea interioara si fiti deschisi la ceea ce vine.

Surzenia totala.

Numai persoanele care au ignorat total vocea interioara pentru multa vreme devin surde. Aceasta este o forma extrema a simptomelor descrise înainte, o stare de îmbolnavire a inimii-capului si de izolare. Prin a fi surd sunteti în mod absolut fortati sa ascultati ceea ce se întâmpla în interiorul vostru. Învatati din aceasta si ascultati semnalele din interior si fluxul vital din voi. Deschideti-va complet vocii interioare si ascultati-i comenzile.

Gura

Respiratia neplacuta

Ceea  ce  expirati  corespunde  cu  starea  voastra  interioara.  Daca  respiratia  voastra miroase  neplacut    este  din  cauza  ca  gândurile  sunt  de  asemenea  neplacute.  Sunteti nemultumiti privind adevarul în fata. Uitati-va bine la adevarurile de care sunteti în mod special preocupat si realizati  odata ca dragostea, prietenia si onestitatea prevaleaza în interiorul vostru iar respiratia voastra va redeveni proaspata.

Probleme generale ale gurii.

Problemele legate de gura indica o anumita inabilitate de a accepta noi impresii sau idei. Ca urmare, sunteti coplesiti de opinii rigide si ati devenit rigizi. Învatati sa fiti receptivi la noi idei si conceptii si fiti pregatiti sa acceptati noul. Deveniti mai flexibili si mai deschisi.

Polipi nazali

Aceste probleme sunt în mod uzual un semn al dificultatilor în familie, o atmosfera tensionata  acasa,  unde  copiii    sunt  nemultumiti  si  se  simt  îndepartati.  Dati  copiilor întelegerea faptului ca sunt doriti, în ciuda greutatilor de orice natura. Fiecare fiinta umana este expresia puterii divine a creatiei si are dreptul sa fie aici, în privinta a ceea ce ea sau el au de învatat. Acceptati-va atât pe voi cât si pe copii asa cum sunt si oferiti-va unul altuia dragoste si afectiune.

Dintii si gingiile

Problemele danturii în general inclusiv deteriorarea dintilor.

Starea danturii voastre arata în ce masura sunteti capabili sa va evidentiati, sa duceti o lupta, sa va gasiti o cale. O  dantura deteriorata indica ca aveti mari dificultati în a va exprima forta  (prin analogie cu felinele) sa va evidentiati pe voi însiva si faptul ca, pe de alta parte, nu vreti sa recunoasteti acest lucru, ori sunteti incapabil sa o faceti. Aveti adesea dificultati în a lua decizii si în a sublima agresivitatea naturala pierzând dragostea si recunoasterea generala. Fiti voi însiva, observati ce asteapta lumea de la voi.  

Acceptati-va tendintele spre agresivitate si lasati-le sa ia loc în interiorul vostru fara a le condamna. În acest fel se pot transforma într-o forta pozitiva si constructiva care va va ajuta sa va atingeti cu usurinta scopurile.

Scrâsnirea dintilor noaptea.

Scrâsnirea dintilor noaptea este indicatia a unei agresivitati neeliberate, neexprimate, neîntelese. Dorinta de a avea actiuni incisive nu este admisa în timpul zilei, de unde acest exces de încrâncenare în timpul noptii. Este timpul sa deveniti constienti de furia voastra, de agresivitate si neajutorare. Nu le îndepartati pâna nu adormiti.

Tartrul (Odontolithiasis)

Aceasta nemultumire este o manifestare a unei agresiuni care nu a fost înlaturata si care  literalmente  s-a  transformat  în  piatra.  Aceasta  înseamna  ca,  daca  va  rezolvati problemele cu mai multa constiinciozitate nu va mai fi nevoie ca efectele sa se manifeste prin dintii vostri.

Dintii falsi

Dintii falsi creeaza o impresie de vitalitate si evidentiere care în realitate nu exista. Daca aveti dinti falsi, priviti-va sa vedeti daca ati luat mai mult decât puteti mesteca sau daca traiti prea mult în acord cu ceea ce alte persoane asteapta de la dumneavoastra. Întrebati-va ce doriti cu adevarat si aveti curajul sa lasati deoparte dorintele altora.

Probleme generale ale gingiilor

Asa cum gingiile sunt baza dintilor, asa încrederea în viata si în sine sunt baza în a fi capabil sa evidentiati. Problemele legate de gingii indica o incapacitate în acesta zona, probabil datorata temerii de a pierde dragostea. Sunteti atinsi si vulnerabili si nu aveti curajul sa spargeti gheata.

Atâta vreme cât va veti iubi si va veti accepta ca atare, nu veti mai fi dependenti de dragostea si recunoasterea celorlalti si veti fi capabili sa va realizati propriile dorinte. Veti deveni autentici în a oferi celorlalti dragostea pe care ati descoperit-o în voi însiva.

Sursa: Louise L. Hay – You can heal your life

#cap #cauzele spirituale ale bolilor #Louise L Hay

Ce au mai parcurs alti cititori...

Afla care sunt cauzele spirituale ale bolilor - regiunea capului
Cauzele emotionale ale bolilor - aparatul respirator
Semnificatia metafizica a durerilor fizice

Ce spun cititorii despre "Care sunt cauzele spirituale ale bolilor - regiunea capului"

Lupu Viorica19 March 2022 07:03Raspunde

Mulțumesc cu recunoștință pentru acest ary minunat și "lămuritor"

lidia danielescu24 May 2019 23:37Raspunde

sufar de insomnii.unde gresesc?

04 June 2019 10:31Raspunde

Bună Lidia, Pentru insomnii poți încerca ceaiul de roiniță, ceaiul de mușețel sau ceaiul de floarea pasiunii. Aici găsești si un articol: https://viataverdeviu.ro/7-ceaiuri-vindecatoare-din-ierburi

Dana Lungu27 December 2016 22:41Raspunde

Stiti niciodata nu am privind problema in asa mod. Bolile in regiunea capului (nas, gura, dinti, gat) sunt frecvente pentru mine dar eu le datoram faptului ca am o imunitatea slabita. Leacurile pe care le foloseam (Nurofen, Trachisan, etc) ma ajuta constant dar poate e o problema spirituala in aceste probleme de sanatate pe care le am ?? Oricum e o idee care merita gandita. Multumesc

Elena08 June 2015 19:34Raspunde

Foarte adevarat! Multumesc pentru sfaturi!

Elena08 June 2015 13:33Raspunde

Atat cat pot eu realiza,ceea ce este scris aici ma uluieste!Cam 80% mi se potriveste!Voi urmarii acest subiect!Site-ul acesta mereu m-a edificat in multe privinte si il recomand tuturor sa-l urmareasca.Merita citit si mai ales retzinut pentru a schimba ce este de schimbat in structura noastra spirituala.NIMIC NU ESTE INTIMPLATOR!felicitari postatorilor si mai ales cercetatorilor.

Anghel Dorina22 October 2014 14:09Raspunde

Very interesting

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101