Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Afla care sunt cauzele spirituale ale bolilor - regiunea capului

Afla care sunt cauzele spirituale ale bolilor - regiunea capului

Creierul Factori de baza Emisfera dreapta a creierului controleaza predominant functiile jumatatii stângi ale corpului  si  totodata  este  în  legatura  cu  întelegerea  sufleteasca,  creativitatea, simturile, intuitia, perceptia spatiului si a mu

Creierul

Factori de baza

 

Emisfera dreapta a creierului controleaza predominant functiile jumatatii stângi ale corpului  si totodata  este  în  legatura  cu  întelegerea  sufleteasca,  creativitatea, simturile, intuitia, perceptia spatiului si a muzicii. Emisfera dreapta corespunde Yin în traditia chineza, precum si Lunii, apei, aspectelor feminine si receptivitatii.

Emisfera stânga controleaza în mod predominant partea dreapta a corpului si are legatura cu logica, gândirea analitica si rationala, inteligenta, limbajul si matematica. Corespunde, de asemenea,   chinezescului Yang , Soarelui, aspectelor masculine si principiului de a darui.

 

Epilepsia.

 

In timpul unei crize de epilepsie o persoana elibereaza prin energie apasarea si agresiunea.“Energia pozitiva pe care o eliberati, va permite sa va abandonati atât memoria cât si cunostinta. Acceptati fortele si energiile din interiorul dvs. fara a le reprima sau dezaproba si îmbracati-le într-o forma constienta. Experimentati si acceptati orice primiti în constiinta atunci când adormiti. Aceasta va va permite sa învatati ce este devotamentul si sa lasati lucrurile sa se elibereze fara a fi fortat sa o faceti.”

 

Pierderea cunostintei (comotie).

 

Notiunea de comotie reprezinta ceva ce va demoleaza întreaga maniera de a gândi. Esti incapabil sa tii capul ridicat din cauza ca începe sa te doara de îndata ce te ridici. Traiesti cu vechea ta maniera de a gândi si ramâi tu însuti. Da-ti sansa de a integra în viata ta simtamintele si intuitia.

 

Tumori pe creier.

 

O tumoare pe creier este un semnal ca  trebuie sa schimbi modul de a gândi. Esti ceea ce se numeste “greu de cap” si nu doresti sa renunti la vechile  deprinderi care au durat suficient de mult încât sa te îmbolnaveasca si în plan fizic. Trebuie sa încerci sa întelegi ca întreaga viata este supusa schimbarilor permanente. Ai încredere în puterea vietii si vei gasi libertatea.

Durerile de cap.

Durerile de cap sunt un indiciu al unei tensiuni excesive. Pot fi cauzate de existenta unei ambitii excesive si/sau unei   dorinte acute de perfectiune. O alta cauza obisnuita a durerilor cumplite de cap este îngrijorarea permanenta. Greseala este ca acorzi o prea mare importanta rationalului care salasluieste în mintea ta prea mult timp. Regaseste-ti echilibrul prin constientizarea a ceea ce se întâmpla în interiorul tau si  prin a-ti urma intuitia. Lasa lucrurile sa curga fara sa le judeci. Aceasta va slabi tensiunea si va crea spatiu pentru pace, dragoste si bucurie.

Apoplexia.

În timpul unui atac de apoplexie, irigarea anumitor zone ale creierului se întrerupe si acestea înceteaza sa mai functioneze corespunzator. Aceasta demonstreaza o rezistenta extrema împotriva vietii si o negare a Eu-lui  în acelasi timp. Ceea ce rezulta de aici este paralizia  care  restrictioneaza  activitatea  ta  în  lumea  de  afara.  Întelege  aceasta  lectie, dezvolta si acorda mai mare atentie simtamintelor tale si intuitiei. Accepta viata ca un tot.

Parul

 

Problemele parului în general

 

Parul tau este un simbol al libertatii si puterii. În vremurile de demult, parul lung era un semn al libertatii civice, dimpotriva parul scurt însemna de cele mai multe ori ca puterea, libertatea si demnitatea persoanei vizate au fost retrase. Daca ai probleme cu parul  întreba- te ce doresti de fapt sa faci în raport cu ce se asteapta de la tine de catre altii. Daca vei gasi curajul sa fi sincer cu tine vei putea regasi bucuria de a trai si totodata vei da un sens libertatii si puterii - la fel ca si parul tau. Dezvoltarea acestei linii de gândire îti poate da o interpretare pentru parul degenerat.

Ochii

 

Problemele ochilor în general

 

Ochii nostri sunt ferestrele lumii si oglinda sufletului nostru. Ei primesc impresii si reflecta la rândul lor ceea ce percepem. Daca aveti probleme cu ochii trebuie sa va întrebati ce anume nu vreti sa vedeti. Claritatea perfecta este în legatura cu ceea ce constientizati, pentru a putea gasi lumina si adevarul. Priviti înauntrul vostru înainte de a întoarce privirea catre lume. În acest fel veti fi capabil sa aveti o alta perspectiva a lucrurilor legate de voi.

 

Conjunctivitele

 

Conjunctivitele indica un conflict pe care refuzati sa-l constientizati. Daca simtiti dorinta de a închide ochii, atunci priviti în interiorul fiintei voastre. Fiti onesti cu voi însiva si asumati-va conflictul. Priviti-l constient si observati-va reactiile fara sa le condamnati. Solutia este deja la voi.

 

Orbirea

 

Orbirea  este    forma  extrema  de  a  nu  dori  sa  vedeti.  Este  manifestarea  orbirii constiintei. Orbirea poate si trebuie sa conduca influxul în interior. Uitati-va în interiorul vostru, iar libertatea pe care o veti gasi va releva lucrurile care sunt refuzate privirii lumii. În acest fel veti descoperi o noua lume si un nou mod de a percepe lucrurile.

 

Discromatopsie

 

Pentru cei ce nu pot distinge culorile, totul pare cenusiu si arata la fel. Daca sunteti incapabil sa vedeti diversitatea culorilor vietii, deschideti din nou ochii asupra unitatii care sta la baza relatiilor dintre toate lucrurile si aruncati din nou o privire asupra lumii. Veti realiza cât de multa bucurie si placere veti gasi în diversitatea vietii.

Cataracta cenusie.

Cand aveti cataracta cenusie, viziunea voastra asupra lumii este diminuata si lucrurile nu pot fi percepute cu claritate. Practic refuzati sa vedeti anumite lucruri si   pastrati o distanta între voi însiva si mediul înconjurator. Este ca si cum ati lasa jos transperantele.

Ratiunea pentru care viziunea tridimensionala a fost diminuata este sa va ajute sa va opriti a privi numai conturul extern al lucrurilor. Astfel, daca viitorul pare întunecat priviti în interior pâna gasiti fluxul de lumina. Atunci aceasta va revarsa lumina pe cenusiul lumii de afara, asa cum soarele straluceste peste griurile unei zile terne.

Glaucomul

Glaucomul este rezultatul cresterii presiunii intraoculare. Aceasta la rândul ei este rezultatul unei continue presiuni a fluxului interior cauzata de lacrimile care nu au curs si de sentimentul ca ati fost raniti. Ati pierdut literalmente busola unei vieti vaste si expansive. Percepeti doar o mica parte a întregului, iar aceasta corespunde ideilor pe care le aveti deja formate despre aceasta. Admiteti  supararea si lasati lacrimile sa curga. Dupa aceasta veti fi capabil sa va deschideti catre viata din nou.

Miopia.

Miopia este întotdeauna un indiciu pentru o prea mare subiectivitate. Priviti totul din propriul punct de vedere. Viziunea voastra limitata indica faptul ca ar trebui sa va analizati foarte bine, si sa faceti în asa fel pentru a mari cunoasterea despre sine. Lumea care ne înconjoara este întotdeauna o expresie a propriului Eu. Astfel, ceea ce vedeti în jurul vostru va învata multe despre voi însiva si va va  ajuta sa dobânditi mai multa maturitate. Vederea asupra lumii înconjuratoare se va extinde odata ce veti descoperi extinderea în interiorul vostru.

(Din acest motiv, miopia dispare de cele mai multe ori la batrânete. Pe de alta parte, se poate dezvolta la aceasta vârsta).

Strabism

Este un fel de viziune unilaterala, în care vedeti totul dintr-un singur punct de vedere si în care lucrurile par plate si bidimensionale. Pentru a deveni un întreg, trebuie sa încercati sa aflati si celelalte laturi ale lucrurilor si, totodata, sa învatati sa le acceptati. Încercati sa vedeti într-o alta dimensiune a realitatii fara sa excludeti anumite aspecte ale acesteia. Boala va va forta sa fiti sinceri cu voi însiva si în acelasi timp va va arata ca aveti lipsuri. Acordati atentie la ce va spune corpul vostru  si veti descoperi frumusetea, fiind capabili de a vedea toate laturile vietii.

Hipermetropia.

Hipermetropia apare de obicei la o vârsta înaintata. Este un indicator pentru a vedea viata ca un tot si a nu ramâne prinsi în trivialitati. Urmati sfatul pe care ochii vi-l dau.

Cititi mai departe despre bolile aparatului respirator in Cauzele spirituale ale bolilor  in regiunea capului- continuare.

Sursa: Louise L. Hay - You can heal your life

#boli #cap #cauze spirituale

Ce au mai parcurs alti cititori...

Beneficiile tehnologiei merita riscul la care ne expunem sanatatea?
Care sunt cauzele spirituale ale bolilor - regiunea capului
Top 5 semne ca ai putea avea probleme cu rinichii

Ce spun cititorii despre "Afla care sunt cauzele spirituale ale bolilor - regiunea capului"

Iustina28 June 2014 18:54Raspunde

Undeva, la final, cred c? î?i avea locul o recomandare de a trece pe la un doctor.

cristina19 February 2014 06:41Raspunde

imposibil de citit in intregime din cauza reclamelor!

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101