Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Sfaturi practice
  4. Accepta-te pe tine insuti, pentru a gasi fericirea

Accepta-te pe tine insuti, pentru a gasi fericirea

Am cules cateva principii fundamentale din intelepciunea oferita de cateva calauze “metafizice” despre cum sa incerci sa duci o viata mai buna, plina de fericire, sanatate, belsug si impliniri. Aceste principii ofera un cod de comportament care, atun

Am cules cateva principii fundamentale din intelepciunea oferita de cateva calauze “metafizice” despre cum sa incerci sa duci o viata mai buna, plina de fericire, sanatate, belsug si impliniri. Aceste principii ofera un cod de comportament care, atunci cand este urmat, afecteaza profund perceptia ta despre realitate. Acestea cateva sunt “principii naturale” cheie.

 Accepta si ingaduie.

Aceasta este cheia pentru a trai o viata plina de Dragoste. A accepta si a ingadui inseamna a invoca puterea naturala a Dragostei Divine dinlauntrul tau. Adevarata acceptare implica eliminarea judecatii, in timp ce tu ingadui lucrurilor sa fie asa cum sunt ele. Crucial, aceasta incepe cu tine insuti.

A te accepta si a te ingadui pe tine insuti – cu toate idiosincraziile tale fizice, emotionale si psihologice – invigoreaza aceasta Dragoste care este difuzata inlauntrul tau; dandu-ti putinta sa accepti si sa ingadui pe altii si situatiilor sa fie asa cum sunt ele.

A accepta fara a judeca te ajuta sa treci la actiune pentru a alina suferinta ta proprie sau pe a altor forme de viata.

Fii plin de compasiune.

Compasiunea este darul suprem pe care tu il poti oferi. Dragostea si c
ompasiunea sunt emotii integrate, intrucat sincera acceptare si ingaduire a ta si a altora incorporeaza compasiunea.

A fi plin de compasiune exercita o bunatate si o dorinta temeinica inlauntrul tau de a alina suferinta, atunci cand devii constient de aceasta. Masura in care noi experimentam suferinta, fie individual sau in masa, se bazeaza pe frecventa compasiunii pe care noi o prezentam in mod personal sau colectiv. Prin a fi deschis catre a primi, ca si catre a oferi compasiune, tu incurajezi cresterea tuturor celor implicati.

Noi suntem canale pentru unda purtatoare a compasiunii si noi stabilim frecventa acestei unde.

Fii recunoscator si plin de apreciere.

Recunostinta este atractorul abundentei in toate formele ei. Intocmai precum noi cream “suferinta” pentru a ne reaminti de carentele noastre, tot noi cream acte de apreciere a noastra proprie – “darurile” experientelor pozitive.accepta

Primirea darului compasiunii altcuiva atunci cand ne zbuciumam, este de fapt un act de auto-afirmare. Prin primirea celui mai mic dar ce iti apare in cale, si prin a fi sincer recunoscator pentru acesta, inviti in viata ta alte acte de auto-apreciere.

Surse pentru acest articol cuprind:

- accepta

#acceptare #fericire

Ce au mai parcurs alti cititori...

4 metode de a gasi fericirea
Ce mancam iarna: ciuperci pentru sanatate si fericire
13 ponturi pentru a trai fericit si liber
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101