Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Vitamine şi Minerale
 4. Taxifolină (DHQ) cu Vitamina C, 60 cps. | VivaC

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favorite
Taxifolină (DHQ) cu Vitamina C, 60 cps. | VivaC

Taxifolină (DHQ) cu Vitamina C, 60 cps. | VivaC

225.00 Lei

SKU: 6426929000268

Cantitate:

Taxifolină cu Vitamina C este un supliment alimentar care conține vitamina C (ascorbat de sodiu) și un antioxidant bioflavonoid, Dihydroquercetin, care inhibă oxidarea vitaminei C, dar luate împreună au un efect sinergic în procesul de neutralizare a radicalilor liberi.

 

Potrivit pentru vegani/vegetarieni.

 

Flacon 60 cps. vegetale

Descriere

Taxifolină (DHQ) cu Vitamina C, 60 cps. | VivaC

 

Taxifolină cu Vitamina C este un supliment alimentar care conține vitamina C (ascorbat de sodiu) și un antioxidant bioflavonoid, Dihydroquercetin, care inhibă oxidarea vitaminei C, dar luate împreună au un efect sinergic în procesul de neutralizare a radicalilor liberi.

Taxifolina (Dihidroquercetina – DHQ) – de 50 de ori mai puternică decât vitamina C, este un ingredient unic ce este superior Quercetinei obișnuite, având efecte antioxidante și antiinflamatorii mai eficiente chiar și în perioadele de stres, fiind considerată mai sigură, mai bioactivă și mai puternică.

 

 

De ce să alegi Taxifolină (DHQ) cu Vitamina C?

 • conține vitamina C alcalină
 • conținut bogat de bioflavonoide pentru biodisponibilitate maximă
 • capsule vegetale, recomandate în dietele vegetariene/vegane
 • ajunge până la 30 de zile de administrare

 

 

Particularități

 • Vitamina C și taxifolina (dihidroquercetina) fac parte din categoria antioxidanților consumabili neenzimatici, ceea ce înseamnă că nu pot fi produși de organismul uman.
 • Taxifolina și vitamina C completează dieta zilnică cu antioxidanți care joacă un rol important în celule, în menținerea potențialului oxidoreductiv adecvat, participând la neutralizarea formelor reactive de oxigen și azot formate în metabolismul celular.
 • Proprietatea oxidoreductivă i-a determinat pe cercetători să ia în considerare posibilitatea de a utiliza doi antioxidanți: taxifolina și vitamina C ca factor de protecție în prevenirea deteriorării țesuturilor de către radicalii liberi.

 

Taxifolină (DHQ) cu Vitamina C contribuie la

 • Taxifolinul a arătat activități farmacologice promițătoare în gestionarea inflamației, tumorilor, infecțiilor microbiene, stresului oxidativ, afecțiunilor cardiovasculare și afecțiunilor hepatice.
 • În ceea ce privește SARS-CoV-2, s-au găsit date că taxifolinul ar fi de ajutor prin inhibarea proteazei sale.
 • Acțiunea sa de creștere a imunității protejează organismul de viruși, toxine iar în cazul în care boala este deja instalată, taxifolina ajută la eliminarea acesteia și la recuperarea ulterioară. Are o mare putere revitalizantă și purificatoare.
 • Este bine să fim conștienți de faptul că această formulă funcționează cel mai bine dacă este administrată preventiv, formându-se un strat protector în organism, luptând cu mult mai mare ușurință în momentul contactului cu un factor de risc.

 

Mod de utilizare

2 capsule pe zi (una dimineața și una seara). A se consuma cu o oră înainte sau după masă. Se recomandă avizul consultantului de specialitate înainte de utilizarea produsului.

 

Condiții de păstrare

A se păstra bine închis, ferit de lumină, umiditate și căldură la temperaturi între 4 și 35 C în ambalajul original.

 

Precauții și contraindicații:

Nu se recomandă utilizarea produsului de către copii cu vârstă de până la 14 ani, femei însărcinate sau care alăptează. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. Vitamina C în exces poate avea efect laxativ.

 

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului – S.N.P.M.A.P.S.

 

Prezentare Flacon 60 cps. vegetale


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

Ingrediente / cps:

vitamina C / ascorbat de sodiu;

capsulă: hidroxipropilmertilceluloză; extract din bace de

Zadă (Larix gmelinii), cu 90% dihidroquercetină (taxifolină).

 

 

Compoziție:

Vitamina C (L – ascorbat de sodiu) 1188 / 2 cps / 1485% *VNR

Taxifolina (Dihydroquercetin – DHQ) 122mg / 2 cps / ***

*VNR – Valoarea Nutrițională de Referință Conform Regulament

1169 / 2011; *** doza zilnică nu a fost stabilită;

Alte ingrediente: capsule vegetale, recomandate în dietele vegetariene / vegane

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101