Hot Summer Sale % TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Vitamine şi Minerale
 4. Pachet Complet Imunitate | Vitamina C + Vitamina D + Zinc

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Pachet Complet Imunitate | Vitamina C + Vitamina D + Zinc
-22.12 Lei

Pachet Complet Imunitate | Vitamina C + Vitamina D + Zinc

147.50 Lei-15%125.38 Lei

SKU: pch-complet-imunitate

Cantitate:

Pachetul conține:

 

 

 

Descriere

Pachet Complet Imunitate | Vitamina C + Vitamina D + ZincPachetul conține:

 

 

 • Vitamina C Alcalină pulbere 100% naturală, 100g | Bioroots
 • Zinc coloidal Young Zinc 25ppm | Pure Alchemy
 • Vitamina D Naturală, 60 capsule | Health Nutrition

 Vitamina C Alcalină pulbere 100% naturală, 100g | Bioroots

 

Numeroase studii ne-au dovedit că vitamina C este fundamentală pentru un organism puternic.

 

Vitamina C joacă un rol extrem de important în viața noastră, deoarece ne ajută să avem un sistem imunitar puternic și să luptăm împotriva radicalilor liberi. Însă, proprietățile benefice ale vitaminei C nu se opresc aici. Această vitamină contribuie la formarea colagenului, o componentă esențială a sănătății pielii, a oaselor și a încheieturilor. 

 

Așadar, te invităm să descoperi beneficiile pentru sănătate ale Vitaminei C Alcalină pulbere naturală de la Bioroots

O formulă prietenoasă cu stomacul, bine tolerată de persoanele sensibile la alimente acide!

 

Ingrediente

L-ascorbat de sodiu, 100%. 

O linguriță conține 2g de vitamina C alcalină.

 

 

Beneficii

Vitamina C Alcalină pulbere naturală I Bioroots contribuie la: 

 • funcționarea normală a sistemului imunitar;
 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
 • formarea colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor și a vaselor de sânge;
 • creșterea absorbției fierului din alimentele consumate;
 • funcționarea normală a sistemului nervos și menținerea sănătății psihice.

 

Mod de administrare

Maximum o jumătate de lingurită de pulbere pe zi (1g - 1111% din VNR), dizolvată în apă plată, ceai sau suc de fructe. Se recomandă avizul consultantului de specialitate înainte de utilizarea produsului.

 

Contraindicații

Vitamina C Alcalină pulbere nu este indicată femeilor însărcinate sau care alăptează, decât la recomandarea consultantului de specialitate.

 

Mod de păstrare

A se păstra bine închis, ferit de umezeală și căldură.

 

Conținut și gramaj

flacon pulbere naturală

Greutate netă: 100g
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

 

Produs notificat de Ministerul Sănătății

Fabricat în România

Producător: Bioroots

 

Zinc coloidal Young Zinc 25ppm | Pure Alchemy

 

Young Zinc este o suspensie coloidală de zinc ultrapur, produsă cu apă structurată de puritate maximă (conductivitate mai mică de 0,1 microsiemens/cm), și zinc purificat electrolitic până la 99,9998% (0,999998).

 

Young Zinc este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule și ioni de zinc.

 

În mod inerent (datorită reactivității sale), biodisponibilitatea este extrem de ridicată, zincul intrând foarte ușor în combinație cu moleculele biologice (când este necesar). 

 

Gustul Young Zinc este neutru, practic lipsind, chiar și pentru persoanele foarte sensibile.

 

În cazul zincului, nu este esențială suprafața activă a particulelor (el fiind transformat și asimilat cvasi-imediat), ci puritatea sa în apă. Acesta este și motivul pentru care zincul utilizat are o puritate extremă (99,9998%), în caz contrar existând riscul impurificării cu plumb.

 

Nu în ultimul rând, structurarea polimodală a apei (fizică și energetică), multiplică eficiența acestui sortiment de zinc coloidal cu un factor cuprins între 5 și 10 (față de un coloid la care nu este aplicată nici o structurare).

Structurarea fizică se realizează prin mișcări de tip vortex, iar cea energetică este realizată prin câmpuri electromagnetice pe frecvențe biologic active, binefăcătoare.

 

Efectele Zincului coloidal Young Zinc:

 

 • antioxidant
 • ajută la menținerea sănătății pielii
 • suportă regenerarea armonioasă a cartilagiilor
 • îmbunătățește metabolismul celular
 • tonic al sistemului reproducător
 • imunomodulator

 

Siguranță și depozitare

 

Produsul nu interacționează cu nici o medicație cunoscută. Păstrarea se realizează, de preferință, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totuși, produsul nu este sensibil la radiații electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorită structurării cu totul speciale a apei utilizate.

Nu cauzează dependență. Conține doar zinc pur și apă ultrapură.

Nu necesită refrigerare după deschidere.

Pe cât posibil, nu se va consuma produsul direct din sticlă, datorită potențialei contaminări cu salivă, care poate compromite microbiologic produsul.

 

Alergii

 

Zincul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. De altfel, nici nu putem trăi fără acest mineral. Ca de obicei însă, se poate testa o eventuală existență a unei alergii la produs, pe o porțiune restrânsă (într-o zonă) sensibilă a pielii.

 

Herxheimer

 

În cazul Zincului coloidal, este extrem de improbabil ca o asemenea reacție să apară, în ciuda efectului antibacterian, datorită concentrației totuși reduse în acest remediu.

 

Dozaj

 

Doza de întreținere este de circa 1 lingură, de 1-3 ori zilnic. Deși doza nu asigură un necesar zilnic de zinc, ea oferă posibilitatea conștientizării gradate a modificării stării generale (în sensul unui efect tonic). Totuși, în cazul zincului, dozele pentru copii sunt în mod necesar mai reduse: 1 linguriță, de 1-3 ori zilnic.

 

Recomandăm însă produsul mai ales adulților, datorită unei înțelegeri mai bune a necesității proceselor de conștientizare, firești în cazul utilizării unui astfel de remediu.

Cu toate acestea, el își va face efectul într-o măsură foarte mare, chiar și prin simpla menținere sublinguală, așadar și în cazul copiilor.

 

Culoare

 

Young Zinc este un produs practic incolor. Uneori poate prezenta depuneri, care se vor asimila foarte bine, dacă produsul este (doar ușor) agitat înainte de utilizare.

 

Vitamina D Naturală, 60 capsule | Health Nutrition

 

Vitamina D se obține atunci când pielea este expusă la soare iar din acest motiv, este cunoscută ca vitamina soarelui. Cu toate acestea, organismul nu poate produce întotdeauna suficientă vitamina D. Din acest motiv, suplimentarea cu această vitamină este importantă, pentru că deficiența afectează starea generală de sănătate. Oamenii de știință îşi pun mari speranţe în vitamina D. Aceștia o numesc vitamina minune, deoarece previne apariţia diabetului, cancerului, bolilor de inimă sau chiar a depresiei.Acțiuni fiziologice

 

Contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar; participă la procesul de diviziune celulară.
Compoziție

Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere: 422mg; capsulă tare de gelatină; Drojdie-de-bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu vitamina D*: 28mg. *Doza zilnică recomandată aduce: 5,6 mcg (224 UI): 112%VNR (Valori Nutriționale de Referință).
Are rol benefic în:

 

 • Funcționarea optimă a sistemului imunitar, oferind protecție împotriva infecțiilor.
 • Reducerea riscului de a dezvolta diabet sau boli de inimă.
 • Prevenirea şi tratarea multor forme de cancer, de la cel de colon, de sân sau de prostată.
 • Prevenirea depresiei. Vitamina D joacă un rol esenţial în funcționarea sistemului nervos, iar studiile confirmă că administrarea dozelor crescute de vitamina D sunt asociate cu o ameliorare vizibilă a simptomelor depresiei.
 • Osteoporoză.
 • Oboseală cronică.
 • Vitamina D naturală este obținută din drojdie de bere. Drojdia de bere din care se extrage Vitamina D, face acest oligoelement perfect asimilabil. Astfel, această compoziție are un procent de asimilare foarte eficient și tolerat excelent de către organismul uman.
NOTĂ:

 

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

 

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

 

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101