Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Vitamine şi Minerale
 4. Altrient Glutathione Liposomal, 30 pliculețe | LivOn Labs

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Altrient Glutathione Liposomal, 30 pliculețe | LivOn Labs

Altrient Glutathione Liposomal, 30 pliculețe | LivOn Labs

580.00 Lei

SKU: 1230000026024

Cantitate:

Altrient Glutathione - tehnologie de absorbție revoluționară

Glutationul este o puternică enzimă antioxidantă produsă în fiecare celulă din corpul nostru, esenţială pentru detoxifierea şi apărarea organismului.

30 pliculețe x 5,4ml

Descriere

Altrient Glutathione - tehnologie de absorbție revoluționară

 

 

Adaugă acest produs în coș și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

 

 

Glutationul este o puternică enzimă antioxidantă produsă în fiecare celulă din corpul nostru și este o componentă importantă a sistemului nostru de apărare. Glutationul este produs ȋn concentrații ridicate în ficat, unde joacă un rol important în eliminarea toxinelor din corp și protejarea țesuturilor și celulelor de efectele radicalilor liberi.

În ciuda faptului că este o proteină foarte mică formată din trei aminoacizi principali (lizină, cisteina și glutamină), glutationul este un antioxidant foarte puternic și, prin urmare, este vital pentru sănătate. Este printre cele mai eficiente substanțe folosite de celule și țesuturi în ȋntreg organismul pentru apărarea lor împotriva stresului oxidativ.

Din acest motiv, este adesea numit "Detoxifiantul Principal". Este deosebit de activ în țesuturile care sunt cele mai sensibile la toxicitate, cum ar fi creierul, rinichii, ficatul, inima, plămânii, pielea și ochii.

Oamenii de știință sunt de acord că nivelul de glutation în celule este un indicator foarte bun al sănătății globale a celulelor și al capacității acestora de a lupta împotriva toxinelor. Fără glutation, celulele roșii mor, celulele albe nu pot funcționa ȋn mod eficient, iar țesutul nervos se deteriorează.

 

Beneficiile glutationului pentru organism:

 • ajută la stimularea regenerării celulelor
 • detoxifica substanțele nocive în intestine înainte de a ajunge în circulația sanguină
 •  îmbunătățește funcția hepatică și este esențial pentru procesele de detoxifiere ale ficatului
 • joacă un rol major în funcționarea celulelor imunitare
 • reciclează alți antioxidanți, cum ar fi vitamina C și E
 • controlează inflamația prin inhibarea producerii de substanțe inflamatorii
 • joacă un rol critic incresterea metabolismului energetic
 • promovează sănătatea celulară optimă.

 

De ce glutation lipozomal?

Glutationul este unul dintre principalii compuși de protecție din organism. Teoretic, suplimentarea cu glutation poate ajută la menținerea apărării antioxidante pentru combaterea diferitelor boli; cu toate acestea, glutationul este supus la un număr de obstacole gastro-intestinale care pot împiedică absorbția acestuia. Tabletele sau capsulele standard de glutation nu pot trece de procesele digestive din organism. Glutationul este rapid divizat în cele trei componente - cisteina, glicină și glutamină. Acești aminoacizi sunt uneori necesari pentru a produce alte substanțe în organism și astfel glutationul nu ajunge întotdeauna la celule intact. Până de curând, administrarea intravenoasă a glutationului s-a dovedit a fi soluția cu cea mai eficientă rată de absorbție, dar această metodă de administrare este atât costisitoare, cât și impracticabilă.

 

Noul glutation lipozomal va permite să luați glutation oral și puteți fi siguri că va ajunge la celulele unde este cel mai necesar. Tehnologia lipozomala este capabilă de a mari absorbția nutrienților prin captarea ingredientelor active în membranele protectoare numite lipozomi. Aceste mici bule lipozomale constau din bi-straturi de molecule de fosfolipide (similare cu membranele celulare ale corpului nostru), care protejează conținutul și reușesc să depășească sucurile digestive pentru a elibera glutationul direct în celule. Această metodă unică de livrare protejează glutationul de oxidare și degradare, evitând stresul gastro-intestinal și asigura o biodisponibilitate de aproape 100%. Un număr substanțial de studii au evidențiat deja avantajele versatile ale utilizării lipozomilor pentru administrarea localizată și absorbția eficientă prin intermediul celulelor.

 

Majoritatea formelor obișnuite de glutation - tablete, capsule, pulberi, lichide și chiar surse dietetice aduc un beneficiu mic organismului deoarece nu sunt în măsură să reziste proceselor digestive din organism și nivelul de absorbție a acestora este scăzut. Până de curând, administrarea intravenoasă a glutationului s-a dovedit a fi cea mai eficientă cale de absorbție, dar această metodă este atât costisitoare, cât și impracticabilă. Din fericire, Altrient Glutation utilizează o glutationa lipozomala dovedită clinic, numită Setria®, care oferă avantaje semnificative.

 

Setria® glutation este cea mai pură și mai sigură formă de glutation, produsă folosind un proces de fermentație brevetat. Glutationul Altrient este încapsulat în straturi de fosfolipide esențiale numite lipozomi. Acestea formează o membrană protectoare în jurul conținutului, permițând o biodisponibilitate de aproape 100%. Micile bule lipozomale pot trece intacte de sucurile digestive și pot elibera glutationul direct ȋn celule. Această formulă orală oferă o modalitate simplă și eficientă de creștere a nivelului de glutation al organismului, fără inconvenientele și costurile administrării intravenoase.

 

Avantajele suplimentării cu glutation lipozomal:

 • sprijină ficatul și ajută rinichii în eliminarea toxinelor.
 • joacă un rol esențial în sprijinirea imunității.
 •  neutralizează radicalii liberi și reactivează vitaminele C și E.
 • luminează pielea, reducând producția de melanină.
 • reglează creșterea producției de oxid de azot după antrenament, pentru a reduce oboseală.
 • Glutationul lucrează ȋn sinergie cu vitamina C

 

Natură combină inteligent, în produsele alimentare, substanțele nutritive care lucrează împreună eficient pentru a oferi o multitudine de beneficii pentru sănătate. De exemplu, broccoli oferă vitamina C, acidul alfa lipoic, vitaminele B și o întreagă gama de alți compuși benefici. Aceste substanțe nutritive combinate au un efect mult mai mare asupra sănătății decât un nutrient individual care operează singur.

Combinarea suplimentelor într-un mod similar asigura co-factorii necesari pentru a stimula activitatea nutrienților specifici, cum ar fi vitamina C, pentru a maximiza efectele sale în organism. Toate suplimentele Altrient pot fi luate împreună!

 

Glutationul este un detoxifiant puternic și un antioxidant extrem de important pentru protecția celulelor. De asemenea, este fundamental pentru sistemele de detoxifiere ale ficatului. Acest nutrient puternic reciclează antioxidanții, cum ar fi vitamina C, optimizând activitatea să în organism - ajutând la neutralizarea daunelor provocate de radicalii liberi celulelor noastre și cauzate de toxine, stres și boli.Produsele sunt potrivite pentru vegetarieni.

Altrient se administrează ușor.  Conținutul pliculetului se rupe ușor și se golește într-un pahar cu puțin lichid. Nu se agită foarte tare și se înghite deodată.

 

Compoziție / Prospect

 • Glutation Setria® (forma redusa) 450 mg;
 •  Fosfolipide (derivate din lecitina de soia) 1000 mg - din care fosfatidilcolina 500 mg;
 •  apa deionizata,
 • etanol (cu rol de conservant),
 • hidroxid de potasiu (regulator de aciditate).

 

Nu conține:

 • coloranți sau arome sintetice,
 • zahăr,
 • amidon,
 • organisme modificate genetic,
 • derivați din carne și lapte, grâu, gluten, drojdie.

 

Administrare

Un pliculeț odată sau de două ori pe zi. Tăiați sau rupeți capătul crestat al pliculetului și stoarceți conținutul în 30-60 ml de apă sau băutură preferată rece și consumați pe stomacul gol cu minim 15 minute înainte de masă. Conținutul pliculetului nu se va dizolvă în apă.

Nu se administrează copiilor și femeilor în perioada de sarcină și alăptare.

 

Producător: LivOn Laboratories, Inc. USA

Conţinut: Cutie cu 30 pliculete a 5,4 ml

 

Ce este tehnologia Lypo-Spheric™?

Suplimentele nutritive tradiționale cum sunt capsulele, comprimatele, pulberile și chiar și o serie de nutrienți din alimentația zilnică nu sunt absorbite eficient de organism. Parte din ele se pierde fără să ajungă la celule unde este nevoie. Sistemul de absorbție Lypo-Spheric™ patentat de LivOn Labs maximizează absorbția nutrienților prin utilizarea lipozomilor. Lipozomii sunt micro-sfere umplute cu lichid alcătuite din fosfolipide esențiale. Această structură lipozomală nu doar protejează nutrienții activi de-alungul tubului digestiv, dar permite lipozomilor să livreze în totalitate nutrienții către celulele organismului. În doar câteva minute de la administrarea suplimentelor încapsulate Lypo-Spheric™ lipozomii încărcați cu nutrienți întră în sistemul circulator sanguin intacți și eliberează nutrienții direct celulelor.

Tehnologia de incapsulare Lypo-Spheric™ patentată de LivOn Labs oferă cel mai înalt grad de absorbție a nutrienților pe cale orală, surclasând toate celelalte formulări ale suplimentelor. Diferența este în absorbție! Luați-vă vitaminele încapsulate cu tehnologia Lypo-Spheric™!

 

Calitate premium de la LivOn Labs - suplimentele lipozomale de la LivOn Labs

 •         gama Altrient are în compoziție ingrediente de cea mai înalta calitate;
 •         fiecare ingredient este testat în fiecare etapă din ciclul de producție;
 •         formule unice care asigură stabilitatea și eficiența lipozomilor;
 •         formule sigure, pure
 •         fără zahăr și fără aditivi artificiali;
 •         vegan și non GMO; fără gluten, drojdie, grâu, urme de carne, lapte, hexan,proteină din soia sau coloranți; concentrație mare de fosfatdilcolină;
 •         mono-doze pentru a evita oxidarea;
 •         ușor de administrat și efect imediat;
 •         nu produc disconfort gastric.

 

Nutrienții încorporati  în lipozomi asigură o biodisponibilitate de până la 99% asigurând livrarea lor acolo unde organismul are mai mare nevoie de ele, la nivel celular. Formula lipozomală este capabilă să protejeze nutrienții încorporați de efectele oxidative ale sucurilor digestive asigurând o biodisponibilitate excelență.

 

Întrebări frecvente:

 1. În ce momente ale zilei este cel mai bine de administrat produsele Altrient®?

Aceste produse nu trebuiesc luate într-un moment anume al zilei dar, totuși, noi recomadăm administrarea lor dimineața și/sau în prima parte a după-amiezii. Dacă se administrează în partea a doua a după-amiezii, efectul lor poate cauza prea multă energie ce vă poate afecta programul de somn. Vă recomandăm, de asemenea, să luați produsele pe stomacul gol, astfel încât să se asigure un aport maxim și rapid în fluxul sanguin.

 

 1. Care este doză zilnică recomandată pentru produsele Altrient®?

Doză recomandată pentru fiecare produs Altrient® este de un plic, o dată sau de două ori pe zi. Recomandăm consultarea medicului de familie înainte de administrarea unor doze mai mari decât cele recomandate. Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele Altrient® nu se recomandă pentru prevenirea, vindecarea sau tratarea de boli sau a anumitor stări de sănătate. Dacă aveți o anumită problemă de sănătate, vă recomandăm consultarea medicului de familie care are competența de a vă indica tratamentul medical specific problemei dvs.

 

 1. Produsele  Altrient® se administrează  pe stomacul gol?

Recomandăm administrarea produsului pe stomacul gol pentru a fi preluat  mai rapid în fluxul sanguin. Chiar dacă se administrează în timpul mesei sau după mese, produsul se va absorbi în totalitate de către organism. În cazul persoanelor predispuse la scăderi ale nivelului de zahăr din sânge, se recomandă administrarea produsului Altrient®B chiar înainte de gustare sau înaintea meselor. Se recomandă evitaea substanțelor hipoglicemice, cum ar fi, de exemplu, cafeina.

 

 1. Pot să iau produsele Altrient® în același timp?

Da, produsele Altrient®se pot administra în același timp.

 

 1. Există suplimente sau medicamente care nu ar trebui adminstrate împreună cu produsele  Altrient®?

Produsele Altrient® conțin substanțe nutritive de mare potență care nu trebuie să interfereze cu alte suplimente alimentare obișnuite atunci când sunt administrate de către o persoană sănătoasă. Dacă luați alte suplimente alimentare, vă recomandăm să  consultați mai întâi medicul dvs înainte de a adăuga suplimente Altrient® în regimul dvs. Este posibil ca produsele să interfereze cu anumite medicamente. De exemplu, vitamina C, sub orice formă, poate diminua efectul warfarinei. Recomandăm tuturor celor care iau aceste medicamente să își administreze vitamina C sau orice alt antioxidant numai sub îndrumarea medicului; astfel, prelungirea timpului de protrombină va fi posibilă. Dacă vă aflați în timpul unui tratament medicamentos, va recomandăm să consultați medicul sau farmacistul înainte de a lua oricare dintre  suplimentele Altrient®. Vă recomandăm, de asemenea, să vă adresați medicului dvs înainte de a lua Altrient R-ALA dacă luați medicamente care scad glucoza sau dacă luați tratament pentru hipo sau hiper-tiroidă.

 

 1. Lecitina din floarea soarelui este mai sigură decât lecitina din soia?

Majoritatea produselor fitochimice din soia se găsesc și în semințele de floarea soarelui care reprezintă sursă de lecitină din floarea-soarelui. Ca și boabele de soia, semințele de floarea-soarelui sunt cunoscute ca având inhibitori de protează, fitati (acid fitic), saponine, izoflavoni, oxalati și multe altele. Nu am găsit nicio dovadă că lecitina de soia sau cea de floarea-soarelui ar fi  nesigure. Lecitina din floarea-soarelui este o sursă minunată de fosfolipide; nu va conține aceleași cantități de substanțe fitochimice ca întreagă sămânța de floarea-soarelui. Același lucru este valabil și pentru lecitina din soia de bună calitate și pentru fosfolipidele purificate extrase din lecitina de soia – acestea nu vor conține niciodată aceleași cantități de substanțe fitochimice pe care le conțin boabele brute de soia.

 

 1. Produsele Altrient® contin și proteină din soia?

În aceste produse folosim fosfolipide esențiale (EPL), care sunt fabricate din lecitină de soia nemodificată genetic. Practic, întreagă proteină de soia, (care îngrijorează persoanele alergice la această substanță), este eliminată din aceste fosfolipide în timpul procesului de extracție. Deși nu putem garanta că produsele noastre nu conțin urme de proteine din soia, efectuăm, în mod obișnuit, teste ADN pe fiecare produs în diferite laboratoare independente. Până în prezent, nici un laborator nu a detectat urme de proteine de soia în produsele noastre.

 

 1. Ar trebui să consult medicul meu înainte de a lua produsele Altrient®?

Vă recomandăm să consultați un medic specialist înainte de a începe orice program de dietă, de exerciții sau de administrare de suplimente, cât și înainte de a lua orice medicament sau dacă bănuiți că aveți o problema de sănătate. De asemenea, trebuie să va adresați medicului dumneavoastră înainte de a începe un program de administare de suplimente care includ orice formă de vitamina C dacă aveți hemocromatoză, anemie hemolitică, deficiență de G6PD, dacă știți că aveți probleme cu rinichii sau dacă aveți insuficiență renală cât și dacă utilizați în prezent un anticoagulant de sânge cum ar fi warfarină.

 

 1. Produsele Altrient® sunt recomandate pentru femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează ?

Întrucât produsele Altrient® conțin substanțe nutritive vitale atât pentru sănătatea mamei cât și a copilului, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma suplimentele Altrient® în timpul sarcinii sau alăptării.

 

 1. Produsele Altrient® sunt recomandate pentru copii ?

Produsele Altrient® sunt concepute pentru adulți. Adresați-vă medicului copilului dvs înainte de a-i administra copilului un produs Altrient®.

 

 1. Produsele Altrient® sunt recomandate pentru animalele de companie?

Produsele Altrient® au formule concepute pentru oameni. Unii dintre clienții noștri au ales să suplimenteze alimentația animalelor de companie cu Altrient® C și GSH și s-au obținut rezultate pozitive. Vă recomandăm să consultați medicul veterinar înainte de a începe orice program de dietă cu suplimente pentru animalele dvs de companie.

 

 1. De ce produsele Altrient® nu se dizolvă în apă ?

Lipsa de solubilitate este cea care face lipozomii să fie impermeabili la acizii gastrici și la sarurile biliare. De asemenea, lipsa de solubilitate le oferă ecestora acces rapid și ușor în fluxul sanguin și le permite să gliseze alături de membranele celulare în timp ce transportă, rapid și în siguranță, substanțele nutritive până la destinația urmărită.

 

 1. Se pot amesteca produsele Altrient® într-un mixer sau blender ?

Nu recomandăm amestecarea niciunuia dintre produsele Altrient® în mixer sau blender. Suplimentele Altrient® sunt încapsulate în lipozomi. Deși aceste capsule mici sunt impermeabile la sucurile digestive și protejează conținutul lor valoros împotriva degradării cauzate de oxidanți, ele se pot deteriora la căldură sau dacă sunt agitate puternic.

 

 1. Pot să amestec produsele Altrient® în băuturi calde cum ar fi în cafea sau ceai ?

Nu recomandăm amestecarea produselor Altrient® în băuturi calde cum ar fi cafeaua sau ceaiul. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să înghițiți produsul cu o băutură rece.

 

 1. Mai pot folosi un produs dacă acesta a stat o perioada de timp în frig sau la temperaturi ridicate ?

Sigur că da! Produsele Altrient® au fost testate privind modificările de consistentă și concentrație a ingredientelor la temperaturi de -20° C și de +40°C. Chiar dacă se depozitează la -20°C, ingredientele active vor rămâne eficiente timp de cel puțîn 2 luni; însă integritatea lipozomilor poate fi deteriorată atunci când produsul este înghețat mai mult de 2 luni. Iar dacă produsul se depozitează la 40°C, ingredientele active vor rămâne eficiente timp de 1-2 luni.

 

 1. Produsele Altrient® conțin ingrediente modificate genetic (GM) ?

 Nu ! Toate produsele Altrient®sunt 100% nemodificate genetic.

 

 1. De ce în toate produsele Altrient® s-au folosit conservanți?

Conservanții sunt utilizați în produsele noastre pentru a preveni creșterea bacteriilor dăunătoare și a mucegaiului. Folosim conservanți care se potrivesc cel mai bine pentru fiecare formulă în parte. De asemenea, folosim doar cantitatea minimă necesară pentru a vă oferi produse sigure și eficiente.

 

 1. În ambalajul produselor Altrient® se folosește folie de protecție ?

Plicul de Altrient® este compus dintr-un material de argint, laminat cu două straturi de polietilenă pentru a asigura o barieră între stratul de folie și produsul lichid. Această barieră protejează produsul împotriva eventualelor scurgeri de lichid cât și împotriva pătrunderii de oxigen sau de umiditate.

 

 1. Se mai poate utiliza Altrient® C dacă pliculețele sunt bombate?

 Da! Este posibil ca plicurile să de umfle deoarece aerul latent din procesul de umplere tinde să se extindă în timp. Însă acest lucru nu afectează calitatea produsului.

 

 1. Cum pot identifica un supliment cu lipozomi „legitim” încapsulați?

Cercetarea celor mai bune tehnici de formulare și a proceselor de fabricare a suplimentelor încapsulate în lipozomi a însemnat ani întregi de muncă din partea noastră. Lucrăm cu experții de top din țară în domeniul lipozomilor și aceștia pot evalua calitatea unui produs lipozomal prin analiza ingredientelor, a dimensiunilor particulelor și a testelor de eficientă a încapsulării lipozomilor. Deci, ca și parte a cercetării noastre în curs de desfășurare, noi analizăm fiecare supliment lipozomic pe care îl experimentăm.

 

 

Producător Altrient - LivOn Labs

 

 


NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101