Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Vitamine şi Minerale
 4. Altrient Acetyl L-Carnitine Liposomal, 30 pliculețe | LivOn Labs

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Altrient Acetyl L-Carnitine Liposomal, 30 pliculețe | LivOn Labs

Altrient Acetyl L-Carnitine Liposomal, 30 pliculețe | LivOn Labs

350.00 Lei

SKU: 1230000026048

Cantitate:

Altrient Acetyl L-Carnitine - carnitină 1000mg, formulă lipozomală pentru absorbție maximă

30 pliculețe x 5,7ml

Descriere

Altrient Acetyl L-Carnitine - carnitină 1000mg, formulă lipozomală pentru absorbție maximă

 

 

Adaugă acest produs în coș și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

 

 

Suplimentele Altrient sunt primele care au introdus inovativa tehnologie lipozomală de încapsulare a nutrienților în domeniul suplimentelor pentru sănătate și frumusețe. În timpul procesului de incapsulare patentat al Altrient, substanțele nutritive cheie sunt învelite în mici sfere de fosfolipide pentru a crea substanțele nutritive lipozomale. Aceste sfere fosfolipice au un strat dublu de protecție, la fel ca celulele din corpul nostru. Acest strat protejează substanțele nutritive atunci când trec prin tractul digestiv, împiedicându-le să fie sparte de acidul gastric și transportȃndu-le în siguranță în intestinul subțire. Aici pot fi ușor absorbite în sânge și călătoresc rapid în organism, spre celulele care au cea mai mare nevoie.

 

Acest sistem de livrare, sofisticat și extrem de avansat, permite persoanelor care consumă suplimentele Altrient să beneficieze de avantaje excepționale pentru sănătate și frumusețe.

 • îți crești rezistență fizică pe perioada antrenamentelor.
 • poți să administrezi produsul cu câteva minute înainte de începerea exercițiilor datorită sistemului de absorbție lipozomal.
 • nu riști intoxicare, supradozare sau reacții adverse pentru că preparatul este fabricat în USA după cele mai înalte standarde de calitate și ingredientele sunt de origine verificată.

 

6 motive să alegi acest produs?

 1. Este fabricat în USA - ai garanția purității ingredientelor;
 2. Este fabricat de LivOn Labs - No.1 în producerea suplimentelor lipozomale;
 3. Se absoarbe în proporție de 99% în 5 minute de la administrare;
 4. Se administrează foarte ușor. Pur și simplu rupeți plicul și stoarceți gelul într-o cantitate mică de apă într-un pahar. Veți observă că nu este complet dizolvat, asta pentru că nu este solubil în apă, dar este gata de a fi consumat și tot ce trebuie să faceți este doar să-l beți dintr-o dată.
 5. Calitate superioară -  suplimentele Altrient sunt, într-adevăr, suplimente de top. E adevărat că sunt puțrn mai scumpe decât alte suplimente, însă prețul reflectă pur și simplu calitatea și beneficiile pe care le oferă. Este important să ne amintim că aceste beneficii asupra sănătății sunt dovedite clinic – deci valoarea lor este clară.
 6. Ingrediente 100% non GMO.

 

Produs de înaltă biodisponibilitate ce depășește că eficientă multe alte suplimente pe baza de carnitină datorită compoziției de înaltă calitate, sistemului de livrare al nutrienților prin tehnologia lipozomală și gradului ridicat de absorbție. Carnea roșie și produsele lactate reprezintă cea mai bogată sursă de carnitină, deși în cantitate mai mică se regăsește și în avocado, sparanghel, unt de arahide. Persoanele care țin un regim vegetarian, precum și persoanele mai în vârstă pot beneficia de multiplele avantaje ale suplimentării dietei cu carnitină țînând cont că nivelul de carnitină scade pe măsură ce avansăm în vârstă. Altrient® L-Carnitine asigura doză maximă de absorbție la nivel celular datorită tehnologiei lipsomale. 

 

Carnitina este o substanță regăsită în stare naturală  în aproape fiecare celulă din corp, în special în inima și mușchi care utilizează grăsimile pentru a le transforma în energie. Carnitina joacă un rol important în producerea energiei pentru mitocondrie unde transport acizii grași pentru a fi transportați în energie.

 

Administrarea  carnitinei sub formă de Acetil L-Carnitină poate contribui totodată la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale și la reducerea proceselor degenerative ce intervin odată cu vârstă.

 

Beneficii

Cercetătorii recomandă suplimentarea alimentației cu Acetil L-carnitină pentru:

 • reducerea oboselii cronice
 • persoanele supra-ponderale sau persoanelor care își doresc ajutor pentru eliminarea kilogramelor suplimentare
 • poate scădea nivelul glicemiei
 • îmbunătățirea sensibilitatea receptorilor insulinici în diabetul de tip 2
 • reducerea tensiunii arteriale
 • poate preveni degenerescență pacienților cu Alzheimer
 • poate ajuta la recuperarea după perioade de efort fizic intens
 • poate ajuta la îmbunătățirea numărului și motilității spermatozoizilor.

 

Produsele sunt potrivite pentru vegetarieni.

Altrient se administrează ușor.  Conținutul pliculetului se rupe ușor și se golește într-un pahar cu puțin lichid. Nu se agită foarte tare și se înghite deodată.

 

Compoziție / Prospect

 •         Acetyl L-Carnitina 1000mg;
 •         Fosfolipide 1000mg din care fosfatidilcolina 500mg;
 •         apa purificata,
 •         etanol (cu rol de conservant),
 •         hidroxid de potasiu (reglator de aciditate),
 •         guma de xantan.

 

Nu conține:

 • coloranți sau arome sintetice,
 • zahăr,
 • amidon,
 • organisme modificate genetic,
 • derivați din carne și lapte, grâu, gluten, drojdie.

 

Administrare

Un pliculeț odată sau de două ori pe zi. Tăiați sau rupeți capătul crestat al pliculetului și stoarceți conținutul în 30-60 ml de apă sau băutură preferată rece și consumați pe stomacul gol cu minim 15 minute înainte de masă. Conținutul pliculetului nu se va dizolvă în apă.

Nu se administrează copiilor și femeilor în perioada de sarcină și alăptare.

 

Producător: LivOn Laboratories, Inc. USA

Conţinut: Cutie cu 30 pliculete a 5,7 ml

 

Ce este tehnologia Lypo-Spheric™?

Suplimentele nutritive tradiționale cum sunt capsulele, comprimatele, pulberile și chiar și o serie de nutrienți din alimentația zilnică nu sunt absorbite eficient de organism. Parte din ele se pierde fără să ajungă la celule unde este nevoie. Sistemul de absorbție Lypo-Spheric™ patentat de LivOn Labs maximizează absorbția nutrienților prin utilizarea lipozomilor. Lipozomii sunt micro-sfere umplute cu lichid alcătuite din fosfolipide esențiale. Această structură lipozomală nu doar protejează nutrienții activi de-alungul tubului digestiv, dar permite lipozomilor să livreze în totalitate nutrienții către celulele organismului. În doar câteva minute de la administrarea suplimentelor încapsulate Lypo-Spheric™ lipozomii încărcați cu nutrienți întră în sistemul circulator sanguin intacți și eliberează nutrienții direct celulelor.

 

Tehnologia de incapsulare Lypo-Spheric™ patentată de LivOn Labs oferă cel mai înalt grad de absorbție a nutrienților pe cale orală, surclasând toate celelalte formulări ale suplimentelor. Diferența este în absorbție! Luați-vă vitaminele încapsulate cu tehnologia Lypo-Spheric™!

 

Calitate premium de la LivOn Labs - suplimentele lipozomale de la LivOn Labs

 •         gama Altrient are în compoziție ingrediente de cea mai înalta calitate;
 •         fiecare ingredient este testat în fiecare etapă din ciclul de producție;
 •         formule unice care asigură stabilitatea și eficiența lipozomilor;
 •         formule sigure, pure
 •         fără zahăr și fără aditivi artificiali;
 •         vegan și non GMO; fără gluten, drojdie, grâu, urme de carne, lapte, hexan,proteină din soia sau coloranți; concentrație mare de fosfatdilcolină;
 •         mono-doze pentru a evita oxidarea;
 •         ușor de administrat și efect imediat;
 •         nu produc disconfort gastric.

 

Nutrienții încorporati  în lipozomi asigură o biodisponibilitate de până la 99% asigurând livrarea lor acolo unde organismul are mai mare nevoie de ele, la nivel celular. Formularea lipozomală este capabilă să protejeze nutrienții încorporați de efectele oxidative ale sucurilor digestive asigurând o biodisponibilitate excelență.

 

Întrebări frecvente:

 1. În ce momente ale zilei este cel mai bine de administrat produsele Altrient®?

Aceste produse nu trebuiesc luate într-un moment anume al zilei dar, totuși, noi recomadăm administrarea lor dimineața și/sau în prima parte a după-amiezii. Dacă se administrează în partea a doua a după-amiezii, efectul lor poate cauza prea multă energie ce vă poate afecta programul de somn. Vă recomandăm, de asemenea, să luați produsele pe stomacul gol, astfel încât să se asigure un aport maxim și rapid în fluxul sanguin.

 

 1. Care este doză zilnică recomandată pentru produsele Altrient®?

Doză recomandată pentru fiecare produs Altrient® este de un plic, o dată sau de două ori pe zi. Recomandăm consultarea medicului de familie înainte de administrarea unor doze mai mari decât cele recomandate. Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele Altrient® nu se recomandă pentru prevenirea, vindecarea sau tratarea de boli sau a anumitor stări de sănătate. Dacă aveți o anumită problemă de sănătate, vă recomandăm consultarea medicului de familie care are competența de a vă indica tratamentul medical specific problemei dvs.

 

 1. Produsele  Altrient® se administrează  pe stomacul gol?

Recomandăm administrarea produsului pe stomacul gol pentru a fi preluat  mai rapid în fluxul sanguin. Chiar dacă se administrează în timpul mesei sau după mese, produsul se va absorbi în totalitate de către organism. În cazul persoanelor predispuse la scăderi ale nivelului de zahăr din sânge, se recomandă administrarea produsului Altrient®B chiar înainte de gustare sau înaintea meselor. Se recomandă evitaea substanțelor hipoglicemice, cum ar fi, de exemplu, cafeina.

 

 1. Pot să iau produsele Altrient® în același timp?

Da, produsele Altrient®se pot administra în același timp.

 

 1. Există suplimente sau medicamente care nu ar trebui adminstrate împreună cu produsele  Altrient®?

Produsele Altrient® conțin substanțe nutritive de mare potență care nu trebuie să interfereze cu alte suplimente alimentare obișnuite atunci când sunt administrate de către o persoană sănătoasă. Dacă luați alte suplimente alimentare, vă recomandăm să  consultați mai întâi medicul dvs înainte de a adăuga suplimente Altrient® în regimul dvs. Este posibil ca produsele să interfereze cu anumite medicamente. De exemplu, vitamina C, sub orice formă, poate diminua efectul warfarinei. Recomandăm tuturor celor care iau aceste medicamente să își administreze vitamina C sau orice alt antioxidant numai sub îndrumarea medicului; astfel, prelungirea timpului de protrombină va fi posibilă. Dacă vă aflați în timpul unui tratament medicamentos, va recomandăm să consultați medicul sau farmacistul înainte de a lua oricare dintre  suplimentele Altrient®. Vă recomandăm, de asemenea, să vă adresați medicului dvs înainte de a lua Altrient R-ALA dacă luați medicamente care scad glucoza sau dacă luați tratament pentru hipo sau hiper-tiroidă.

 

 1. Lecitina din floarea soarelui este mai sigură decât lecitina din soia?

Majoritatea produselor fitochimice din soia se găsesc și în semințele de floarea soarelui care reprezintă sursă de lecitină din floarea-soarelui. Ca și boabele de soia, semințele de floarea-soarelui sunt cunoscute ca având inhibitori de protează, fitati (acid fitic), saponine, izoflavoni, oxalati și multe altele. Nu am găsit nicio dovadă că lecitina de soia sau cea de floarea-soarelui ar fi  nesigure. Lecitina din floarea-soarelui este o sursă minunată de fosfolipide; nu va conține aceleași cantități de substanțe fitochimice ca întreagă sămânța de floarea-soarelui. Același lucru este valabil și pentru lecitina din soia de bună calitate și pentru fosfolipidele purificate extrase din lecitina de soia – acestea nu vor conține niciodată aceleași cantități de substanțe fitochimice pe care le conțin boabele brute de soia.

 

 1. Produsele Altrient® contin și proteină din soia?

În aceste produse folosim fosfolipide esențiale (EPL), care sunt fabricate din lecitină de soia nemodificată genetic. Practic, întreagă proteină de soia, (care îngrijorează persoanele alergice la această substanță), este eliminată din aceste fosfolipide în timpul procesului de extracție. Deși nu putem garanta că produsele noastre nu conțin urme de proteine din soia, efectuăm, în mod obișnuit, teste ADN pe fiecare produs în diferite laboratoare independente. Până în prezent, nici un laborator nu a detectat urme de proteine de soia în produsele noastre.

 

 1. Ar trebui să consult medicul meu înainte de a lua produsele Altrient®?

Vă recomandăm să consultați un medic specialist înainte de a începe orice program de dietă, de exerciții sau de administrare de suplimente, cât și înainte de a lua orice medicament sau dacă bănuiți că aveți o problema de sănătate. De asemenea, trebuie să va adresați medicului dumneavoastră înainte de a începe un program de administare de suplimente care includ orice formă de vitamina C dacă aveți hemocromatoză, anemie hemolitică, deficiență de G6PD, dacă știți că aveți probleme cu rinichii sau dacă aveți insuficiență renală cât și dacă utilizați în prezent un anticoagulant de sânge cum ar fi warfarină.

 

 1. Produsele Altrient® sunt recomandate pentru femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează?

Întrucât produsele Altrient® conțin substanțe nutritive vitale atât pentru sănătatea mamei cât și a copilului, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma suplimentele Altrient® în timpul sarcinii sau alăptării.

 

 1. Produsele Altrient® sunt recomandate pentru copii ?

Produsele Altrient® sunt concepute pentru adulți. Adresați-vă medicului copilului dvs înainte de a-i administra copilului un produs Altrient®.

 

 1. Produsele Altrient® sunt recomandate pentru animalele de companie?

Produsele Altrient® au formule concepute pentru oameni. Unii dintre clienții noștri au ales să suplimenteze alimentația animalelor de companie cu Altrient® C și GSH și s-au obținut rezultate pozitive. Vă recomandăm să consultați medicul veterinar înainte de a începe orice program de dietă cu suplimente pentru animalele dvs de companie.

 

 1. De ce produsele Altrient® nu se dizolvă în apă?

Lipsa de solubilitate este cea care face lipozomii să fie impermeabili la acizii gastrici și la sarurile biliare. De asemenea, lipsa de solubilitate le oferă ecestora acces rapid și ușor în fluxul sanguin și le permite să gliseze alături de membranele celulare în timp ce transportă, rapid și în siguranță, substanțele nutritive până la destinația urmărită.

 

 1. Se pot amesteca produsele Altrient® într-un mixer sau blender?

Nu recomandăm amestecarea niciunuia dintre produsele Altrient® în mixer sau blender. Suplimentele Altrient® sunt încapsulate în lipozomi. Deși aceste capsule mici sunt impermeabile la sucurile digestive și protejează conținutul lor valoros împotriva degradării cauzate de oxidanți, ele se pot deteriora la căldură sau dacă sunt agitate puternic.

 

 1. Pot să amestec produsele Altrient® în băuturi calde cum ar fi în cafea sau ceai?

Nu recomandăm amestecarea produselor Altrient® în băuturi calde cum ar fi cafeaua sau ceaiul. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să înghițiți produsul cu o băutură rece.

 

 1. Mai pot folosi un produs dacă acesta a stat o perioada de timp în frig sau la temperaturi ridicate?

Sigur că da! Produsele Altrient® au fost testate privind modificările de consistentă și concentrație a ingredientelor la temperaturi de -20° C și de +40°C. Chiar dacă se depozitează la -20°C, ingredientele active vor rămâne eficiente timp de cel puțîn 2 luni; însă integritatea lipozomilor poate fi deteriorată atunci când produsul este înghețat mai mult de 2 luni. Iar dacă produsul se depozitează la 40°C, ingredientele active vor rămâne eficiente timp de 1-2 luni.

 

 1. Produsele Altrient® conțin ingrediente modificate genetic (GM)?

 Nu ! Toate produsele Altrient®sunt 100% nemodificate genetic.

 

 1. De ce în toate produsele Altrient® s-au folosit conservanți?

Conservanții sunt utilizați în produsele noastre pentru a preveni creșterea bacteriilor dăunătoare și a mucegaiului. Folosim conservanți care se potrivesc cel mai bine pentru fiecare formulă în parte. De asemenea, folosim doar cantitatea minimă necesară pentru a vă oferi produse sigure și eficiente.

 

 1. În ambalajul produselor Altrient® se folosește folie de protecție?

Plicul de Altrient® este compus dintr-un material de argint, laminat cu două straturi de polietilenă pentru a asigura o barieră între stratul de folie și produsul lichid. Această barieră protejează produsul împotriva eventualelor scurgeri de lichid cât și împotriva pătrunderii de oxigen sau de umiditate.

 

 1. Se mai poate utiliza Altrient® C dacă pliculețele sunt bombate?

 Da! Este posibil ca plicurile să de umfle deoarece aerul latent din procesul de umplere tinde să se extindă în timp. Însă acest lucru nu afectează calitatea produsului.

 

 1. Cum pot identifica un supliment cu lipozomi „legitim” încapsulați?

Cercetarea celor mai bune tehnici de formulare și a proceselor de fabricare a suplimentelor încapsulate în lipozomi a însemnat ani întregi de muncă din partea noastră. Lucrăm cu experții de top din țară în domeniul lipozomilor și aceștia pot evalua calitatea unui produs lipozomal prin analiza ingredientelor, a dimensiunilor particulelor și a testelor de eficientă a încapsulării lipozomilor. Deci, ca și parte a cercetării noastre în curs de desfășurare, noi analizăm fiecare supliment lipozomic pe care îl experimentăm.

 

 

Producător Altrient - LivOn Labs

 

 


NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2023 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101