Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Vitamina C Altrient - ultima generație de suplimente lipozomale pentru o piele mai fermă și elastică

Vitamina C Altrient - ultima generație de suplimente lipozomale pentru o piele mai fermă și elastică

Vitamina C este nutrientul de care pielea noastră are mare nevoie, jucând un rol vital în producția de colagen - proteina care conferă elasticitate pielii. Aceasta stimulează producția de colagen, îmbunătățind astfel aspectul pielii, oferindu-i elasticitate, fermitate și un plus de strălucire.

Vitamina C de la Altrient este cu totul specială datorită formulării acesteia deoarece are cel mai înalt grad de absorbţie a nutrienţilor pe cale orală. Citește articolul și vezi cum poți lupta împotriva efectelor îmbătrânirii cu ajutorul ei.

Vitamina C joacă un rol important într-o serie de funcții ale organismului uman, și când vine vorba despre ea, majoritatea oamenilor o asociază în primul rând unui sistem imunitar puternic. Un aport suficient din această vitamină esenţială este extrem de important pentru sănătatea și starea noastră de bine. Însă vitamina C are un rol important nu numai pentru organism în general, ci și pentru tenul nostru.

Vitamina C este un ingredient eficient pentru frumusețe și anti-aging! Aceasta este indispensabilă pentru metabolismul colagenului pielii noastre.

Motivul este implicarea acestei vitamine în mod semnificativ într-o reacție necesară pentru formarea colagenului. Fără colagen, pielea își pierde elasticitatea, strălucirea și funcția de susținere. Pe măsură ce procesul de îmbătrânire avansează, colagenul se descompune și ridurile încep să apară, iar pielea, în cele din urmă, își pierde din fermitate. Aici intervin suplimentele cu vitamina C, care stimulează producția de colagen, îmbunătățind astfel aspectul pielii.Dar nu toate suplimentele pe bază de Vitamina C sunt la fel sau au același efect.Majoritatea au absorbție limitată și, după cum probabil știi, sunt pline de agenți de încărcare, arome artificiale, coloranți și îndulcitori pentru a ne duce cu gândul la sucul de portocale. De aceea, Dr. Thomas E. Levy, unul dintre experții mondiali în studiul vitaminei C, recomandă tehnologia lipozomală.

Nu numai că sunt convins că eficacitatea vitaminei C Lypo-Spheric depășește cu mult orice supliment tradițional de vitamina C orală, însă experiența mea personală recentă cu aceasta sugerează că uneori poate fi mai bună decât injectarea IV”. - Dr. Thomas E. Levy

Așadar, atunci când alegem o vitamina C: diferența este în absorbție!

Majoritatea animalelor își produc singure vitamina C, din glucoză, în cantități absolut impresionante, și asta le menține sănătoase. Omul a pierdut însă capacitatea de a sintetiza vitamina C, așadar depinde de alimentație și suplimente pentru a acoperi necesarul. Vitamina C este o vitamina hidrosolubilă, adică se dizolvă în apă și e rapid absorbită în țesuturile noastre, pentru ca organismul să o folosească imediat. Prin urmare, vitamina C nu poate fi stocată sau păstrată în corp iar excesul este rapid excretat. Corpul nostru are capacitatea de a absorbi doar aproximativ 200 mg de vitamina C odată, și practic, dintr-o doză de 1000 mg. Astfel, aproximativ 80% din vitamina C sub formă de tablete, capsule, comprimate sau pulberi ajunge să fie distrusă în sistemul digestiv.

Vitamina C de la Altrient este cu totul specială datorită formulării acesteia. Formula lipozomală oferă absorbție maximă a vitaminei C în organism - are cel mai înalt grad de absorbţie a nutrienţilor pe cale orală, surclasând toate celelalte formulări ale suplimentelor.

 

Ce înseamnă Tehnologia Lipozomală? 

Tehnologia de încapsulare lipozomală a fost folosită pentru prima dată de LivOn Labs.  Aceștia au demonstrat că formula lipozomală asigură o absorbție asemănătoare cu formula injectabilă. 

Sistemul de absorbție Lypo-Spheric™ patentat de LivOn Labs maximizează absorbția nutrienților prin utilizarea lipozomilor

Această structură nu doar protejează nutrienții activi de-a lungul tubului digestiv, dar permite lipozomilor să livreze în totalitate nutrienții către celulele organismului.

În doar câteva minute de la administrarea suplimentelor încapsulate Lypo-Spheric™ lipozomii încărcați cu nutrienți intră în sistemul circulator sanguin intacți și eliberează nutrienții direct celulelor.

Încapsularea în lipozomi facilitează absorbția. Membrana lipozomului seamănă foarte mult cu membrana celulei umane. Peretele intestinului încorporează lipozomii fără consum de energie, așadar vitamina C intră în circulația sanguină fără a fi implicate procese mecanice care contribuie la oxidarea rapidă a vitaminei C. Iată motivul pentru care nivelul de absorbție este mult mai mare. Sistemul de livrare extrem de avansat asigură o biodisponibilitate de aproape 99%.

 

Care sunt indicatorii unei vitamine lipozomale autentice?

Pe piață sunt nenumărate formule de vitamina C lipozomală, există chiar și tutoriale despre cum o poți prepara acasă, din lecitina din soia. Din păcate legislația actuală nu poate controla afirmațiile producătorilor, prin urmare, pentru a te asigura că investești într-un produs lipozomal autentic urmărește acești indicatori.

Lipozomii se formează numai în anumite condiții de presiune și ultrasunete. Lipozomii astfel obținuți fac vitamina C mult mai disponibilă, fiind absorbite aproape în întregime. Vitamina C lipozomală se produce, deci, exclusiv prin procese tehnologice foarte bine controlate în laborator.Pentru a se forma lipozomi este nevoie de apă, atentie la capsulele lipozomale.

Ingredientele - evită suplimente care conțin zahăr, îndulcitori, coloranți, agenți de îngroșare sau coloranți. Alege formule pure. (Altrient C conține doar 5 ingrediente).

Consistența - un produs foarte lichid nu conține suficiente fosfolipide pentru a forma lipozomi. Altrient C e primul supplement lipozomal sub formă de gel și contine 1000 mg de fosfolipide esentiale.

 Forma de prezentare - ambalarea individuală este preferabilă flacoanelor, care odată cu fiecare deschidere cresc șansele de oxidare ale vitaminei C.

 

De ce sa alegi vitamina C liposomal Altrient?

 Altrient C este produs de LivOn Labs, pionierii pe piața suplimentelor lipozomnale. Cu o experiență de 25 de ani, LivOn au stabilit standardele pentru formule de înaltă calitate. Fiecare produs este dezvoltat avand în vedere 3 principii esențiale:

 Formule excepționale

Fiecare formulă este dezvoltată în departamentul de Cercetare și Dezvoltare timp de 24 luni, o perioada mai lungă decat la majoritatea suplimentelor. Acesta este timpul necesar pentru a dezvolta o formulă, a pregăti mostre, a le testa stabilitatea și eficienta în diferite momente pe parcursul termenului de valabilitate, precum și în condiții termice variind de la -20 gr la +50 gr.

 Ingrediente de calitate excepțională

Fiecare produs Altrient este fabricat folosind ingrediente 100% nemodificate genetic, fără hexan, fără zahăr și pesticide. Lipozomii sunt fabricați dintr-un amestec echilibrat de fosfolipide extras din soia de identitate controlată (IP), ceea ce înseamnă că originea și identitatea plantei este urmărită minuțios și garantată a fi nemodificata genetic (sol, sămânță, recoltă). Fiecare lot de ingrediente este analizat privind originea, potența și puritatea de către un laborator independent.

 Testează totul

Unitatea de producție a LivOn este certificata de NFS ca respectand Regulile de bună practică în producție (GMP) și inspectată periodic de FDA iar pe tot parcursul producției și ambalării fiecare lot nou de produse este monitorizat în momente critice pentru:

Ulterior evaluează caracteristicile fizice ale fiecărei mostre și desfășoară un nou set de teste microbiologice.

  

Eficiența recunoscută de studii clinice, medici, sportivi de performanță.

Livon Labs sunt primii care au demonstrat că formularea lipozomală asigură o absorbție asemănătoare cu formula injectabilă. Studiile întreprinse pe Altrient Vitamina C lipozomală au arătat:

 

Altrient C este un produs care a primit numeroase premiii și diplome pentru eficiența și beneficiile pe care le are asupra organismului. Este singura formulă recomandată și de faimoasa clinică Riordan.

 

Ce beneficii pentru piele are Vitamina C lipozomală?

Tehnologia lipozomală, combinată cu puterea incontestabilă a vitaminei C pure, fac din Altrient C unul dintre cele mai apreciate suplimente din lume, atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.

Vitamina C te ajută să îți menții tenul luminos, strălucitor și să îl aperi de efectele vizibile ale îmbătrânirii. Studiile ne spun că este important să menținem nivelurile de vitamina C. În acest fel, organismul va putea să producă întotdeauna nivelurile necesare de colagen, ținând liniile fine și ridurile la distanță.

Mai exact, care sunt beneficiile Vitaminei C?

Este aliatul perfect împotriva ridurilor, a petelor pigmentare și a zonelor deteriorate ale pielii.

Luptă împotriva efectelor nocive ale razelor UV - Când pielea este expusă la razele UV, radicalii liberi deteriorează celulele sănătoase. Așadar, o modalitate de a sprijini pielea și de a ne readuce corpul în echilibru optim este de a neutraliza radicalii liberi cu ajutorul vitaminei C. Cea mai fiabilă modalitate de a ajunge la epidermă (partea mai adâncă a pielii) este prin suplimentarea orală, deoarece este greu să obții produse topice care să pătrundă dincolo de derm (straturile exterioare ale pielii).

Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și ajută la formarea colagenului în organism. În acest fel, oferă fermitate și elasticitate pieli, iar tu vei avea un ten mai curat și mai radiant.

 

Vitamina C contribuie la:

 

Eficacitatea și beneficiile pentru frumusețe pe care le poți obține în urma consumului de Vitamina C lipozomală au fost demonstrate de diverse studii clinice dar și numeroasele premii pe care acest produs le-a câștigat de-a lungul anilor. 

 

Vitamina C - o piele mai fermă și elastică în doar 4 săptămâni 

Un studiu realizat de Abundance and Health a publicat rezultatele pozitive ale unui studiu clinic* de 4 săptămâni prin care s-au demonstrat proprietățile anti-îmbătrânire a pielii pe care le are produsul Altrient® C.

Rezultatele studiului au demonstrat că participanții care au luat Altrient C și-au îmbunătățit semnificativ elasticitatea pielii în perioada de 4 săptămâni a studiului clinic, în comparație cu cei care au luat placebo. Participanții care au folosit Altrient C și-au au îmbunătățit fermitatea și elasticitatea pielii cu 32,7% în aceeași perioadă. După doar 14 zile, fermitatea și elasticitatea pielii se îmbunătățiseră deja cu 15,1% (peste 1% pe zi în medie). 

Studiul controlat cu placebo a fost realizat de către Aspen Clinical Research, alături de cercetători din industria clinică și cosmetică. Studiul a implicat 60 de participanți cu piele îmbătrânită, cu vârsta cuprinsă între 31 și 65+. 50% au luat 3 plicuri de Altrient C pe zi timp de 4 săptămâni și 50% au luat un placebo. Fermitatea și elasticitatea pielii participanților au fost măsurate în trei puncte ale testului cu Cutometer MPA 580, dispozitivul de măsurare a elasticității Courage + Khazaka electronic GmbH.

Rezultatele studiului după 4 săptămâni: 

 

Vitamina C - îmbunătățește simptomele acneei

Un alt studiu ne demonstrează faptul că Altrient C are efecte benefice în tratarea acneei. Studiul a arătat că cei care suferă de acnee au nivelurile de antioxidanți din sânge mai mici. În special, nivelul de vitamina C s-a dovedit a fi cu până la 40% mai mic la persoanele care suferă de acnee decât la persoanele cu o piele mai sănătoasă. 

Vitamina C inhibă compușii din organism care sunt pro-inflamatori, fiind ideală pentru utilizare în cazul afecțiunilor inflamatorii precum acneea. Conform observațiilor clinice timpurii, suplimentarea cu 800 mg până la 3 g de vitamina C zilnic a arătat o îmbunătățire clară a simptomelor acneei. **

 

Vitamina C Lipozomală Altrient - un produs premiat 

 

Altrient C a fost declarat câștigător în cadrul premiilor Marie Claire Skin Awards 2020 cu titlul de „Cel mai bun supliment de îngrijire a pielii". Acest premiu este încă o validare a faptului că vitamina C, atunci când este livrată în mod corect în organism, ajută pielea să strălucească din interior.

 „A câștiga acest prestigios premiu la cea de-a 10-a aniversare a Altrient este o dovadă a cât de bun este acest produs pentru piele și a deceniului nostru de muncă grea împărtășind acest produs uimitor cu atât de mulți." - Jonathan Orchard, Director Abundance & Health.

Alte premii obținute:

  • Vogue Beauty Awards 2020 - Medalia de Argint;
  • Rude Health 2020 - Cel mai bun produs pentru imunitate;
  • Janey Lee Grace 2020 Platinum Awards - Medalia de Aur.

 

 

 

 

SURSE

* https://www.abundanceandhealth.co.uk/en/blog/post/54-clinical-trial-proves-research-shows-altrient-c-makes-skin-33-firmer

** https://www.abundanceandhealth.co.uk/en/blog/post/103-getting-to-grips-with-adult-acne

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101