Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Vindecat de cancer prin fapte bune

Vindecat de cancer prin fapte bune

In timp ce majoritatea oamenilor au grija sa-si plateasca facturile, gestionandu-si bugetele si incercand sa obtina mai multe venituri, somerul Brice Royer si-a facut un scop din a plati chiriile altora. O astfel de generozitate este doar un exemplu

In timp ce majoritatea oamenilor au grija sa-si plateasca facturile, gestionandu-si bugetele si incercand sa obtina mai multe venituri, somerul Brice Royer si-a facut un scop din a plati chiriile altora. O astfel de generozitate este doar un exemplu de cum ii ajuta pe altii. Desigur, apare inevitabil intrebarea: De ce o face?
"De ce platesc chiria altora si nu pe a mea? Este simplu. A cumpara si a vinde nu este dragoste. Este comert. A da si a primi este dragoste," spune Royer. "Cred ca pe noi comertul ne-a dezbinat si din aceasta cauza m-am imbolnavit de cancer." (1)

Legatura dintre bani si boli

Royer, in varsta de 33 de ani, s-a imbolnavit in urma cu doi ani de o forma rara de cancer la stomac. A ascultat explicatiile obisnuite despre motivele care i-ar fi putut declansa boala, precum expunerea la substante chimice si alti factori de mediu, dar discutia cu un economist care i-a spus ca, de fapt, banii sunt principalii vinovati de imbolnavirea lui, l-a facut pe Royer sa adopte aceasta mentalitate de “da mai departe”. (2) Pe scurt, a adoptat un stil de viata prin care incearca sa se indeparteze de o societate in care banii sunt cei mai importanti catre una in care oamenii isi implinesc nevoile printr-un sistem de daruire si primire. In loc sa-si trateze cancerul cu tratamente sau interventii chirurgicale, Royer a ales sa-si schimbe mediul, ceea ce a facut minuni pentru sanatatea lui.

De cand a adoptat acest stil de viata, si-a mentinut o viata sanatoasa care i-a permis sa-si tina boala sub control. De fapt, corpul sau, odata slabit de boala, a luat in greutate, ceea ce nu reusise sa faca inainte de aceasta schimbare. In plus, el ii incurajeaza si ii inspira si pe altii sa adopte un stil de viata bazat pe o economie prin daruri prin pagina sa de Facebook create in acest scop, Economia prin Daruri Vancouver BC. (2) Royer s-a mutat dintr-o zona aglomerata intr-un oras mult mai linistit in Vancouverul de Nord, Canada.

De ce vindeca o astfel de abordare care se indeparteaza de bani si se apropie de oameni

Scopul acestei abordari de tratare a cancerului printr-un sistem de “da mai departe” este dublu. In primul rand, dupa studiu si multa reflectie, el este de parere ca banii si goana  colectiva dupa profit poate duce la corpuri nesanatoase. De exemplu, in parti ale Chinei in care unele fabrici chimice au mari progrese din punct de vedere economic, locuitorii din zonele respective se imbolnavesc pe capete de cancer. (3) In zone in care economia este infloritoare, de multe ori, sanatatea populatiei respective este in declin. De aici concluzia ca goana permanenta dupa bani a societatii, pana la extreme inutile, efectiv ii costa viata.

In al doilea rand, Royer isi bazeaza argumentele pe studii care arata ca sentimentele de daruire si de apartanenta la o comunitate contribuie la longevitate. Intr-o societate in care oamenii dau si primesc, in loc sa se implice in schimburi de bani, tind sa traiasca mai fericiti si mai sanatosi. De exemplu, pe insula greceasca Ikaria, barbatii sunt de patru ori mai predispusi decat americanii sa traiasca pana la 90 de ani, si se bucura de o sanatate mult mai buna. (4) Acolo, copiii se intorc acasa sa traiasca cu parintii dupa liceu, nu exista acea notiune a timpului si a urgentei cum pare sa fie in alte culturi, iar oamenii isi cheltuie banii de sarbatori, pentru mancare si bautura.

"Pentru mine, cel putin, este o chestiune de supravietuire," spune Royer despre stilul sau de viata printr-o economie de daruire. "A da si a primi pentru mine inseamna sanatate si vindecare." (2)
Ultima radiografie a aratat ca tumoarea lui Royer da semne de regres. (2)

Surse utilizate pentru acest articol:
(1) http://www.youcaring.com
(2) http://www.vancouversun.com
(3) http://www.theguardian.com
(4) http://www.nytimes.com
grupul infiintat pe facebook: https://www.facebook.com

#cancer #stil de viata #vindecare

Ce au mai parcurs alti cititori...

Johanna Budwig a descoperit un remediu natural pentru vindecarea cancerului
Vindecarea cancerului in stadiul 3 cu hrana vie
Metode de a vindeca complet cancerul la san
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101