Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Casă
Aromaterapie
Uleiuri esenţiale
Ulei Esențial de Mușcată Egipteană (Geranium Egyptian), 10ml | Meadows Aroma

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei Esențial de Mușcată Egipteană (Geranium Egyptian), 10ml | Meadows Aroma

Ulei Esențial de Mușcată Egipteană (Geranium Egyptian), 10ml | Meadows Aroma

38.00 Lei

SKU: 50545926

Cantitate:

Uleiul esențial de Mușcată Egipteană are efect calmant și relaxant asupra minții, ajutând la echilibrarea emoțiilor. De asemenea, acest ulei esențial este binecunoscut pentru efectul său tonifiant și energizant asupra pielii, datorită proprietăților sale regeneratoare.

 

10ml

Descriere

Ulei Esențial de Mușcată Egipteană (Geranium Egyptian), 10ml | Meadows Aroma

 

Parfumul uleiului esențial de Mușcată Egipteană este unul complex, cu tente de ierburi și trandafir dulce. Are o aromă bogată, persistentă și profundă. Este un ulei foarte bun pentru femei, deoarece echilibrează și oferă confort în perioadele de menstruație și la menopauză. Uleiul esențial de Mușcată Egipteană are efect calmant și relaxant asupra minții, ajutând la echilibrarea emoțiilor. De asemenea, acest ulei esențial este binecunoscut pentru efectul său tonifiant și energizant asupra pielii, datorită proprietăților sale regeneratoare.

 

Este un ulei delicat, ce se îmbină foarte bine cu uleiuri similare precum trandafirul sau mușețelul. Se poate îmbina foarte bine și cu lavanda, bergamota, lămâia sau tămâia.

 

Ingrediente

Ulei esențial organic de Mușcată Egipteană (Pelargonium graveolens)

 

Recomandări

  • Pentru tonifierea și energizarea pielii;
  • Pentru calmarea și relaxarea minții;
  • Benefic în perioadele de menstruație sau la menopauză;
  • Parfum complex, de trandafir și ierburi.

 

Mod de utilizare

Se poate utiliza astfel:

Baie: Adăugați 5 - 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. 

Masaj: Adăugați 5 - 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

Inhalații: Adăugați 4 - 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

Arzătoare și difuzoare: Umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 - 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

 

Ocazional poate provoca o reacție adversă, de aceea, vă rugăm să efectuați un patch test înainte de utilizare.

 

Uleiurile esențiale conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. Uleiuri purtătoare sau de bază).

 

A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi pe piele înainte de expunerea la soare deoarece este fototoxic.10ml

 

Țara de origine: Marea Britanie

Producător: Meadows Aroma

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.