Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Casă
  3. Aromaterapie
  4. Uleiuri de bază
  5. Ulei Baza Canepa 100% Organic ECOCERT, 100ml | SOiL

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei Baza Canepa 100% Organic ECOCERT, 100ml | SOiL

Ulei Baza Canepa 100% Organic ECOCERT, 100ml | SOiL

67.00 Lei

SKU: 6009694870269

Cantitate:

• Hidratează, netezește și hrănește pielea
• Bogat în substanțe nutritive, antioxidanți și acizi grași esențiali
• Ideal pentru masajul de vindecare
• Nu are proprietăți narcotice

100ml

Descriere

Ulei Baza Canepa 100% Organic ECOCERT, 100ml | SOiL

 

Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin presarea la rece a semințelor de Cânepă. Unul dintre particularitățile plantei de Cânepă, în afară de utilizările sale multiple ca materie primă pentru obținerea fibrelor, a îmbrăcămintei, ca aliment și material industrial, este un furnizor de ulei ușor absorbit de piele pentru extra hidratare, netezire și hrănire.

 

Uleiul de tip Bază de Cânepă este bogat în substanțe nutritive, antioxidanți și acizi grași esențiali și, astfel, îl face uleiul de tip bază ideal pentru tratamentele de masaj și vindecare. Uleiul de Cânepă contribuie nu numai la protecția și aspectul pielii, dar oferă și alte beneficii, cum ar fi vindecarea acneei, abraziunilor minore, psoriazisului și eczemelor. Acest ulei este produs dintr-o specie de Cânepă care nu are proprietăți narcotice.

 

Proprietăți


• Hidratează, netezește și hrănește pielea
• Bogat în substanțe nutritive, antioxidanți și acizi grași esențiali
• Ideal pentru masajul de vindecare
• Nu are proprietăți narcotice

 

Ingrediente

Ulei de tip bază organic de Cânepă (Cannabis sativa)


Uleiurile de tip bază SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă, sunt în general presate la rece și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.


Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin presarea la rece a semințelor de Cânepă. Unul dintre particularitățile plantei de Cânepă, în afară de utilizările sale multiple ca materie primă pentru obținerea fibrelor, a îmbrăcămintei, ca aliment și material industrial, este un furnizor de ulei ușor absorbit de piele pentru extra hidratare, netezire și hrănire. Uleiul de tip Bază de Cânepă este bogat în substanțe nutritive, antioxidanți și acizi grași esențiali și, astfel, îl face uleiul de tip bază ideal pentru tratamentele de masaj și vindecare. Uleiul de Cânepă contribuie nu numai la protecția și aspectul pielii, dar oferă și alte beneficii, cum ar fi vindecarea acneei, abraziunilor minore, psoriazisului și eczemelor. Acest ulei este produs dintr-o specie de Cânepă care nu are proprietăți narcotice.


SOiL Ulei de tip Bază Cânepă (Cannabis sativa) Pur Organic ECOCERT 100 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.


Mod de utilizare:

ATENȚIE


A nu se administra intern. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Uleiurile de tip bază SOiL sunt în general uleiuri vegetale presate la rece. În aromoterapie, aceste uleiuri sunt folosite ca bază în care sunt diluate uleiurile esențiale concentrate SOiL.
Fiecare ulei de tip bază are proprietăți unice, cu numeroase beneficii. Amestecate cu uleiuri esențiale, sau utilizate ca atare, aceste uleiuri pot fi folosite pentru masaj, aplicare pe piele sau ca uleiuri de baie, care se adaugă în apa caldă pentru un plus de hidratare.

Certificări:
SOiL Ulei de tip Bază Cânepă (Cannabis sativa) Pur Organic ECOCERT 100 ml este 100% certificat organic de către ECOCERT.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2023 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101