REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Hrana vie
  4. ORGANIC INDIA - suplimente din plante medicinale ayurvedice integrale, 100% certificate organic

ORGANIC INDIA - suplimente din plante medicinale ayurvedice integrale, 100% certificate organic

Produsele 100% organice nu sunt un mit, există, și sunt o alegere foarte sănătoasă atât la nivel micro - pentru organism, cât și la nivel macro - pentru mediul înconjurător. Descoperă suplimentele Organic India!

 

Suplimentele alimentare: ce știm și ce nu știm

În timpurile noastre, opțiunile sunt nenumărate, timpul este scurt și deciziile sunt rapide. Căutăm rezultate complexe cu un minimum de efort și ne e dificil să renunțăm la obiceiuri care nu sunt neapărat benefice. Cu toate acestea, există o tendință în continuă creștere de introspecție, de întoarcere la origini, la natură și de a înțelege ce înseamnă un stil de viață sănătos, atât pentru noi înșine, cât și pentru mediul în care trăim. Înțelegem din ce în ce mai mult importanța conexiunii cu natura, în toate formele și manifestările ei. De la materialele cu care intrăm în contact, până la calitatea aerului pe care îl respirăm și alimentele cu care ne hrănim.

Anumite suplimente alimentare sunt un exemplu de succes al colaborării armonioase dintre natură și om. Ele răspund nevoii noastre prezente de a avea grijă de sănătatea noastră într-o manieră accesibilă.

Proporția chimie-natură

O lungă perioadă de vreme s-a considerat că substanțele chimice nu pot aduce decât beneficii în agricultură și alte industrii. Însă oricine își poate imagina că un consum repetat de chimicale nu poate fi tocmai ideal pentru organism sau pentru mediul înconjurător. Și, cu toate că efectele nu sunt pe deplin cunoscute, tendința de a dezechilibra proporția în favoarea naturii este în creștere.

Ceea ce se încearcă este evitarea afectării celor mai predispuși și/sau expuși la aceste substanțe, precum fermierii, care intră în contact direct cu acestea, și copiii, care prezintă o sensibilitate mult mai ridicată.

Weeken Minunat Cashback Garantat - MAI.blog.MAI Remineralizată cu Plasma Marină BIOCEAN! - blogMAI multă energie cu până  la 20% REDUCERE la produsele RAWBOOST! - blogProvocarea lunii recomandat Iulia Bledea! Comandă acum!Sare celtică blog

100% organic, ecologic, bio

Produsele 100% organice nu sunt un mit, există, și sunt o alegere foarte sănătoasă atât la nivel micro - pentru organism, cât și la nivel macro - pentru mediul înconjurător. Însă nu toată lumea cunoaște realmente conceptul de 100% organic. Alimentele 100% certificate organic conțin exclusiv ingrediente cultivate fără fertilizatori, pesticide, erbicide sau alte substanțe chimice, pe sol netratat cu substanțe sau îngrășământ chimic de cel puțin 3 ani. 

Mai mult, agricultura organică nu apelează la hormoni de creștere, inginerie genetică sau la iradiere pentru conservarea alimentelor, elemente foarte des întâlnite în industria alimentară uzuală. Un alt plus este faptul că aceste culturi au un impact benefic vizibil asupra mediului înconjurător, susținând  regenerarea solului, protejând fauna și prevenind contaminarea surselor de apă potabilă.

 

Studii și rezultate

Din punct de vedere științific, există nenumărate studii care demonstrează beneficiile consumului de alimente organice. Printre cele mai relevante, se numără următoarele:

 

Suplimente si ceaiuri Tulsi pentru Adevărata Stare de Bine

Plecând de la nevoile imediate de schimbare a modului de a produce și de la datele științifice, fondatorii ORGANIC INDIA au conceput un proiect holistic ce a reușit sa schimbe aspectul agriculturii din nordul Indiei, prin introducerea culturilor 100% organice. În timp, acest concept s-a transformat într-un model de afacere sustenabilă ce continuă și azi să ofere sprijin micilor agricultori din India și se străduiește să vindece pământul aridizat de suprasaturarea cu substanțe chimice. Compania distribuie azi în peste 50 de țări din întreaga lume produse ce conțin plante medicinale 100% Certificate Organic.

Plantele medicinale din suplimentele, pudrele și ceaiurile ORGANIC INDIA sunt cultivate în lanț propriu și folosite de mii de ani în Ayurveda:

 

ORGANIC INDIA nu foloseste in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice, iar produsele nu conțin organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO).  

 

Trio natural: Trup sănătos - Minte limpede - Spirit revitalizat

Cam așa se concretizează consumul de produse 100% organic. Efectele sunt vizibile atât la interior, cât și la exterior și sunt de durată. Pe lângă o stare de bine mult mai ușor accesibilă, apare componenta contribuirii la sustenabilitatea mediului în care trăim și asigurarea longevității stilului de viață sănătos pentru viitor și pentru noi și familiile noastre.

Te invităm să descoperi mai multe despre filosofia și valorile ORGANIC INDIA pe https://organicindia.ro/despre-organic-india/ și accesând Comunitatea ORGANIC INDIA ROMANIA.

 

SURSE

[1] Organic Foods Contain Higher Levels of Certain Nutrients, Lower Levels of Pesticides, and May Provide Health Benefits for the Consumer; [2] Organic food consumption and the incidence of cancer in a large prospective study of women in the United Kingdom ; [3] The Effects of Italian Mediterranean Organic Diet (IMOD) on Health Status; [4] Cadmium in food chain and health effects in sensitive population groups; [5] Scientific Opinion on Dietary Reference Values for fats, including saturated fatty acids, polyunsaturated fatty acids, monounsaturated fatty acids, trans fatty acids, and cholesterol; [6] Reduced risk of pre-eclampsia with organic vegetable consumption: results from the prospective Norwegian Mother and Child Cohort Study; [7] Organic Food Consumption during Pregnancy and Hypospadias and Cryptorchidism at Birth: The Norwegian Mother and Child Cohort Study (MoBa); [8] High Sperm Density among Members of Organic Farmers Associations ; [9] Anti-stress activity of Ocimum sanctum Linn.; [10] Chemical and biological investigations on Azadirachta indica (the neem tree); [11] Anxiolytic-antidepressant activity of Withania somnifera glycowithanolides: an experimental study; [12] Effect of Asparagus racemosus rhizome (Shatavari) on mammary gland and genital organs of pregnant rat; [13] Effect of Centella asiatica on cognition and oxidative stress in an intracerebroventricular streptozotocin model of Alzheimer’s disease in rats; [14] Safety and Anti-Inflammatory Activity of Curcumin: A Component of Tumeric (Curcuma longa); [15] Ginger consumption enhances the thermic effect of food and promotes feelings of satiety without affecting metabolic and hormonal parameters in overweight men: A pilot study; [16] Antioxidant properties of the ayurvedic formulation Triphala and its constituents
#suplimente organice #suplimente bio #suplimente ecologice #organic india
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101