REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Comprimate şi Capsule
 4. WWB Sănătatea Femeii 60 cps | Organic India

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
WWB Sănătatea Femeii 60 cps | Organic India

WWB Sănătatea Femeii 60 cps | Organic India

81.00 Lei

SKU: 801541508884

Cantitate:

SUPLIMENT NATURAL din Plante 100% Certificate Organic în UE, SUA și India

 

 

60 capsule vegetale

Descriere

WWB Sănătatea Femeii 60 cps | Organic India

 

SUPLIMENT NATURAL din Plante 100% Certificate Organic în UE, SUA și India

 

 • Benefic în sindromul premenstrual, menopauză și premenopauză
 • Sigur pentru Vegani și Vegetarieni – Fără gluten

 

60 capsule vegetale

 

Caracteristici

 

ORGANIC INDIA WWB Sănătatea Femeii, Sindrom Premenstrual este un produs ce conține Plante 100% Certificat Organic, și nu conține organisme modificate genetic. Nu conține și nu sunt folosite în niciun stagiu al producției pesticide sintentice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice.

ORGANIC INDIA WWB Sănătatea Femeii, Sindrom Premenstrual conține plante organice pentru susținerea sănătății, inclusiv o bogată sursă de estrogeni din plante. Este un produs excepțional pentru promovarea stării de bine în toate ciclurile vieții femeii. ORGANIC INDIA WWB Sănătatea Femeii susține reducerea inflamațiilor din organism, reduce simptomele asociate cu menopauza, premenopauza și cu sindromul premenstrual și împiedică retenția apei.

 

Ingrediente:

Ingrediente – cantitate per porție:

 • Rădăcină de Shatavari Organic (Asparagus racemosus) 250mg
 • Tulpină de Guduchi Organic (Tinospora cordifolia) 50mg
 • Scoarța de Lodhra (Symplocos racemosus) 25 mg
 • Frunză de Vana Tulsi Organic (Ocimum gratissimum) 25mg

Alte ingrediente: capsule vegetale

 

Informații Nutriționale:

 • Porție: 1 Capsulă

 

În India, Tulsi (cunoscut și sub denumirea de Busuioc Sfânt) este considerat „Regina Plantelor Medicinale” și este venerat ca plantă sacră, cu putere vindecătoare. Tulsi este cultivat în mod tradițional într-un vas de lut în orice casă sau grădină, iar beneficiile sale pentru sănătate sunt în mod repetat amintite în manuscrise Indiene vechi de până la 5.000 de ani.

Cercetările moderne au clasificat Tulsi ca plantă adaptogenă sau plantă ce susține sistemul imunitar și îndepărtează efectele negative ale stresului și anxietății, crește vitalitatea și rezistența organismului, este energizant, bogat în antioxidanți, sprijină digestia, încetinește procesele de îmbătrănire a organismului, reglează metabolismul, susține procesele naturale de detoxifiere, menține sănătatea tractului respirator, are proprietăți antiinflamatorii. Vana Tulsi este un tip de Tulsi sălbatic, foarte bogat în eugenol, un adaptogen puternic.

Shatavari este folosit de secole în medicina ayurvedica, în special pentru susținerea sănătații sistemului reproducător feminin. Shatavari menține echilibrul hormonal și este un bun adjuvant pentru femei în tranziția de la o etapă a vieții la alta, inclusiv în trecerea câtre premenopauză și menopauză.

Guduchi este adesea asociat cu Shatavari sau Ashwaganda pentru proprietațile sale tonifiante și pentru detoxifiere. Are un usor efect diuretic și susține sănătatea tractului gastrointestinal.

Lodhra este o plantă importantă în medicina ayurvedica, folosită cu precădere pentru stoparea sângerărilor, în diverse afecțiuni ale pielii precum acneea (inclusiv cea de cauze hormonale) și în tulburările de vedere.

 

Beneficii:

 • Echilibrează nivelul de hormoni
 • Sursă bogată de estrogeni din plante
 • Susține starea de bine pentru femei în toate etapele vieții
 • Acțiune benefică în tulburările asociate cu sindromul premenstrual
 • Acțiune benefică în tulburările asociate cu menopauză și premenopauză
 • Reduce inflamațiile din organism
 • Împiedică retenția apei

 

Mod de administrare:

 

Recomandare pentru cele mai bune rezultate:

 • 1-2 capsule în timpul mesei, de 2 ori pe zi pentru cel puțin 3 luni.

 

Sigur pentru folosire îndelungată.

Sigur pentru Vegani si Vegetarieni – Fără gluten

Nu folosiți dacă alăptați sau sunteți însărcinată fără consultarea unui medic.

Suplimentele alimentare sunt menite să suplimenteze dieta și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată.

 

Un flacon conține 60 de capsule (60 de porții).

 

Certificări:

 

ORGANIC INDIA WWB Sănătatea Femeii, Sindrom Premenstrual este:

 • Produs și procesat respectând standardele NPOP ale Indiei și USDA-NOP
 • Produs NON GMO (nemodificat genetic)
 • Notificare: SNPMAPS, 10552  / 2016

 

Toate produsele ORGANIC INDIA conțin Plante 100% Certificate Organic, ceea ce înseamnă că nu se folosesc pesticide sau fertilizatori sintetici în niciun stagiu al producției. Toate plantele sunt recoltate exclusiv de la agricultorii proprii, iar metodele unice de cultivare, recoltare și procesare le protejează integritatea nutrițională.

 

"Produsele ORGANIC INDIA promovează sănătatea, fericirea și „Adevărata Stare de Bine” și sunt realizate cu grijă și iubire. Fiecare dintre produsele noastre întruchipează dragostea, respectul și legătura dintre Mama Natură, fermieri, compania noastră și dumneavoastră.

Muncim alături de mici familii în cultivarea a mii de hectare de teren agricol în mod ecologic și sustenabil pentru a oferi o viață demnă agricultorilor indieni și pentru a vă oferi dumneavoastră sănătate și fericire.

 

Alegând ORGANIC INDIA participați și dumneavoastră activ la misiunea noastră de a crea un mediu înconjurător sustenabil!"

 

 

Resurse științifice relevante despre plantele din componența produsului

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Scrie parerea ta despre WWB Sănătatea Femeii 60 cps | Organic India
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101