Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Comprimate şi Capsule
  4. Supliment Alimentar pentru Creșterea Părului, 60 tablete | Scandinavian Biolabs

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Supliment Alimentar pentru Creșterea Părului, 60 tablete | Scandinavian Biolabs

Supliment Alimentar pentru Creșterea Părului, 60 tablete | Scandinavian Biolabs

219.00 Lei

SKU: 5745000007202

Cantitate:

 

60 tablete

Descriere

Supliment Alimentar pentru Creșterea Părului, 60 tablete | Scandinavian Biolabs

 

Tabletele nutritive pentru păr sunt formulate cu un amestec de extract de mere în combinație cu extract de coada-calului și aminoacizi. Este o sursă concentrată de vitamine B și vitamine C. Formula include zinc, care contribuie la menținerea părului normal și riboflavina care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată.

 

Se recomandă să luați 2 comprimate pe zi.

 

  • Ingrediente vegane.
  • Dezvoltat în colaborare cu un laborator danez.

 

Formula specială BioPixilin:

Formulat cu un amestec de coada-calului și extract de mere. Fiecare ingredient activ este selectat după o analiză minuțioasă a literaturii științifice și evaluat de un laborator terț pentru a asigura calitatea. Toate ingredientele sunt vegane.

 

Extractul de coada calului

Extractul de coada-calului contine silice. Siliciul contribuie la menținerea normală a părului, pielii și unghiilor.

 

Extract de mere

Extractul de mere este derivat din fructe, frunze, tulpini, rădăcini sau flori de mere. Merii sunt cultivați în întreaga lume și sunt cea mai răspândită specie din genul Malus.

 

Zinc

Zincul contribuie la mentinerea parului normal si joaca un rol in procesul de diviziune celulara.

Gramaj: 60 tablete

 

Producător: Scandinavian Biolabs

 


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

Ingrediente:

 

Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose), Horsetail Extract (Equisetum arvense L.), Apple Extract (Malus domestica), Ascorbic Acid, L-Cysteine, L-Methionine, Surface Treatment Agent (Hydroxypropyl Methylcellulose), Surface Treatment Agent (Magnesium Salts of Fatty Acids), Nicotinamide, Zinc oxide, Calcium-d-pantothenate, Surface Treatment Agent (Glycerol), Riboflavin, Surface Treatment Agent (Sodium Carboxymethylcellulose).

 

Întrebări frecvente

1. Cât de des ar trebui să iau comprimatele nutritive pentru păr?

Luați 2 comprimate pe zi pe cale orală. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare sunt menite să suplimenteze dieta și nu trebuie să ia locul dietelor variate.

 

2. Cum funcționează tabletele nutritive pentru păr?

Tabletele nutritive pentru păr conțin un amestec de extract de mere în combinație cu extract de coada-calului și aminoacizi. Aceste tablete este o sursă concentrată de vitamine B, vitamina C și zinc. Tabletele sunt formulate pentru a suplimenta o dietă variată. Conținutul de zinc contribuie la menținerea părului normal și joacă un rol în procesul de diviziune celulară. Riboflavina contribuie la menținerea pielii normale și protejează celulele de stresul oxidativ.

 

3. Tabletele sunt vegane?

Tabletele sunt vegane. Aminoacizii utilizați sunt produși prin fermentație.

 

4. Există blocatori DHT în tabletele nutritive pentru păr?

Niciunul dintre produsele noastre nu conține blocatori DHT naturali. Deși pot fi eficiente în susținerea creșterii părului, așteptăm să se facă mai multe cercetări pe termen lung asupra blocatorilor DHT naturali pentru suplimente înainte de a le încorpora în formulele noastre de suplimente. De fapt, multe dintre aceste extracte de plante sunt interzise în Danemarca, din cauza lipsei de dovezi în jurul lor. 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101