Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Alimente
 3. Sucuri, siropuri, băuturi
 4. Suc de Aronia 100% Natural ECO | Aronia Charlottenburg

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Suc de Aronia 100% Natural ECO | Aronia Charlottenburg
-0.00 Lei

Suc de Aronia 100% Natural ECO | Aronia Charlottenburg

17.00 Lei017.00 Lei

SKU: 5942330005056

Cantitate:

Suc de Aronia de calitate, 100% natural ecologic, produs cu drag şi seriozitate în România, la Charlottenburg. Fără aditivi, conservanți, zahăr sau apă. Concentrat, intens, gustos, obținut prin presare la rece.

 

300 ml / 3 L

Descriere

Suc de Aronia 100% Natural ECO | Aronia Charlottenburg

 

Suc de Aronia de calitate, 100% natural ecologic, produs cu drag şi seriozitate în România, la Charlottenburg. Fără aditivi, conservanți, zahăr sau apă. Concentrat, intens, gustos, obținut prin presare la rece.


Aronia Melanocarpa sau Scorușul negru este un arbust fructifer aproape necunoscut în Romania, cu calitati remarcabile (a nu se confunda cu Scorușul de munte
cu care este inrudit). Aronia provine din America de Nord, unde crește la inalțimi de 1000-1200 de metri, pe soluri umede și acide.
Este un arbust rezistent, pe care frigul nu îl doboarâ. Fructele produse de Aronia sunt considerate superfructe. Sunt mici, de culoare neagră sau roșie, în funcție
de specie, și au un gust amărui (cele negre au un gust mai puternic decât cele roșii care sunt puțin mai dulci).


Aronia este cunoscută în lume datorita faptului ca fructele conțin o cantitate impresionantă de antioxidanti, de 15 ori mai mulți decât afinele sau rodiile, cu efecte
benefice în peste 100 de afecțiuni cum ar fi : tensiune, sistem cardiovascular, colesterol, ficat, digestie și transit, diabet, cancer, detoxifiere și alergii, slăbire, eliminarea grăsimii, stres, anxietate, depresie, sănătatea creierului, îmbunătățire acuitate vizuală, răceală și gripă etc. De asemenea, fructele de aronia sunt cunoscute ca un antiinflamator si antioxidant de excepție.

 

Beneficii:

 • Diabet și controlul glicemiei - Antocianinele din compoziție ajută la reducerea cantității de zaharuri și de grăsimi care au fost absorbite de organism după digestie. Echilibrează modul de descompunere și de folosire a carbohidraților de către corp, în același timp controlând nivelul de zahăr din sânge. Fibrele dietetice existente în fructele (și pudra) de aronia ajută și la menținerea echilibrată a zahărului din sânge și previn creșterile bruște ale glicemiei, care pot sa fie extrem de periculoase în momentul în care persoanele suferă de diabet. În cazul Diabetului de Tip 2, o dietă care include suc de aronia îmbunătățește răspunsul la insulină și ajută în scăderea glucozei din sange. Studiile au arătat că persoanele care au consumat un pahar de suc de aronia pe zi timp de 6 săptămâni au resimțit o schimbare de 22% în ceea ce privește sensibilitatea la insulină
 • Cancer - Datorită numărului mare de antioxidanți, aronia reduce riscul de apariție a cancerului la sâni, plămâni, ovare, pancreas, piele și colon. Consumul regulat de suc de aronia întărește organismul când trece prin chimoterapie și îl ajută să se refacă mai repede și mai puternic. Un studiu al Departamentului de Nutriție și Știința Alimentelor de la Universitatea din Maryland a analizat extracte bogate în antociani din struguri, afine și Aronia pentru activitatea lor chemo-preventivă împotriva cancerului de colon. Toate cele trei extracte inhibau dezvoltarea celulelor canceroase, însă extractul de Aronia a fost cel mai puternic inhibator. Un alt studiu a cercetat influența fructelor de Aronia în dezvoltarea unor tumori specifice. De exemplu, pentru un cancer de esofag, rata de dezvoltare a tumorii a fost redusă cu 60%, iar tumoarea de colon a fost redusă cu 80% cu ajutorul extractului.
 • Tensiune. Sistem cardiovascular - Reglează tensiunea arterială datorită faptului că este bogat in potasiu, acesta avand un efect dilatator. Scade riscul de infarct datorita relaxarii vaselor de sange si a scaderii fluxului sanguin. Teste clinice au demonstrat că un consum de 60 ml suc de aronia de 3 ori pe zi confirmă efectele benefice în hipertensiunea arterială . De asemenea, susține elasticitatea și normalizează permeabilitatea vaselor sanguine și scade nivelul hormonilor de stres. Se reduce rigidizarea arterelor deoarece contracarează consolidarea plachetelor (cheagurilor) sanguine. Astfel, consumul consecvent de suc de aronia ajută la dobândirea unui sistem cardiovascular sănătos, alături de o inimă puternică și rezistentă.
 • Colesterol - Un studiu de cercetare a fost efectuat pentru a vedea efectul extractului de boabe de aronia asupra pacienților cu sindrom metabolic, cum ar fi hipertensiunea arterială, colesterol ridicat etc. Pacienții diagnosticați cu sindrom metabolic au primit 100 mg de extract de fructe de aronia de trei ori pe zi timp de două luni. Rezultatele au arătat că a existat o scădere a colesterolului LDL (colesterol rău) și a nivelului global de colesterol. Sucul de aronia ajuta la diminuarea grasimii depuse pe organe, curatand sangele intr-un mod eficient.
 • Digestie și tranzit - Pudra și sucul de aronia stimulează digestia, fiind bogate în fibre dietetice și asigurând o digestie foarte bună. Aceste produse combat constipația, tratează diareea și balonarea, ameliorând alte probleme digestive, precum colitele. În plus, compușii din produsele de aronia au rolul de a proteja intestinul de bacterii și întăresc sistemul imunitar. Fibrele nu sunt digerate imediat și trec aproape intacte prin tractul digestiv, acesta fiind și motivul pentru care sunt asociate cu proprietăți sănătoase unice. Asta înseamnă protejarea sistemului digestiv, o digestie îmbunătățită, un nivel scăzut de colesterol „rău” și riscuri scăzute de probleme în privința nivelului de zahăr din sânge. Mai mult, specialiștii au descoperit că, prin proprietățile sale deosebite, aronia combate cu succes apariția cancerului de colon, considerat una dintre bolile mileniului, tocmai datorită alimentației nesănătoase și a stresului.
 • Detoxifiere și alergii - Datorită concentrației de catehina si luteină (caroten) aronia este un antioxidant puternic care ajută la eliminarea radicalilor liberi existenți în sânge, în piele, țesuturi și organe, prevenind mutațiile care pot să apară. Sucul de aronia purifică și subțiază sângele, ajută la diminuarea grăsimii depuse pe organe, ceea ce îl face de neînlocuit în curele de detoxifiere. Sucul de aronia are efectul antihistaminic, fiind benefic persoanelor sensibile și predispuse la alergii. De asemenea, sucul de aronia susține eliminarea metalelor toxice (plumb, aluminiu, cadmiu).
 • Slăbire și eliminarea grăsimii - Fiind bogat în vitamina C și având compuși fenolici, consumul regulat de suc de aronia reduce inflamația și previne bolile care duc la obezitate. În plus, aronia conține fibre dietetice si acizi naturali care ajuta la diminuarea grasimii depuse pe organe si reglează nivelul de zahăr din sânge. Toate acestea fac din sucul de aronia un aliat important care, alături de exercițiile fizice, ajută la redobândirea unei stări fizice mai bune și cresc energia pe tot parcursul zilei, necesară mai ales în susținerea activității de mișcare sau a curelor de slabire.
 • Stres, anxietate, depresie - Studiile au demonstrat că sucul de aronia reduce semnificativ simptomele de anxietate și depresie. Eficiența sucului a fost comparată de doctori cu medicamentele de calmare, care sunt prescrise pentru reducerea anxietății. Consumul regulat de suc de aronia contribuie la asigurarea starii de bine si de calm chiar și în perioadele mai stresante sau solicitante.
 • Sănătate creier & funcție cognitivă - Radicalii liberi au ca efect negativ reprezentativ asupra organismului distrugerea legaturilor neuronale, care reduc capacitatea cognitiva. Aronia conține antocianine care cresc activitatea neuronală și întăresc legăturile la nivelul creierului, reducând stresul oxidativ din creier, din care rezultă că reduce riscul de Parkinson și Alzheimer, de demență și alte afecțiuni care vin odată cu vârsta. Consumul zi de zi de aronia sau suc de aronia diminueaza procesul de aparitie a unor degradari neuronale și cognitive, sporind capacitatea de gândire.
 • Îmbunătățire acuitate vizuală - Datorită conținutului ridicat de caroten, sucul de aronia este benefic pentru sănătatea ochilor, ajutând la combaterea cataractei. Antioxidantii flavonoizi din compoziție precum luteina și zeaxantina filtreaza razele UV, protejând ochii de degenerare maculară și inflamație oculară.
 • Imunitate - Aronia conține vitamina C în cantități mari, cu rolul de a stimula activitatea celulelor albe și de a produce colagenul, responsabil cu repararea organelor și țesuturilor, precum și a vaselor de sânge din celule. Aceasta, împreună cu celelalte vitamine și minerale din fructe – precum vitamina A, vitamina E, Fier, Zinc sau Calciu - întaresc sistemul imunitar și ajută corpul să lupte cu virusurile, bacteriile și microbii.
 • Răceală și gripă - Un studiu de laborator efectuat în 2021 a arătat proprietățile antivirale ale fructelor de aronia, ceaiului verde și rodiei împotriva gripei și a virusului covid. Rezultatele sunt optimiste, deoarece oamenii de știință au văzut că boabele de aronia sunt extrem de eficiente în distrugerea ambelor virusuri. Acest efect benefic se datorează faptului că fructele de aronia sunt bogate în acid elagic și miricetină. Ambele substanțe au proprietăți antioxidante, care îndepărtează toxinele din corp şi îl protejează de moleculele periculoase cunoscute ca radicali liberi. Drept urmare, aronia ne protejează organismul de virusuri respiratorii și ne scade șansele de infectare. Reglează temperatura corpului, aspect foarte important in lupta cu răceala sau febra.
 • Infecții urinare - Sucul de aronia s-a dovedit util și împotriva bacteriilor. Contribuie în special la distrugerea bacteriilor de tip E.Coli si Stafilococ Auriu sau a bacteriilor care provoacă infecții urinare. Ca atare, este adesea recomandat atât pentru prevenirea, cât și pentru tratarea infecțiilor urinare. Sucul conține acid chinic, care previne aceste infecții și reduce dezvoltarea bacteriei E. coli — factorul principal care stă la baza infecțiilor urinare.
 • Antiinflamator - Aronia este un agent antiinflamator natural. Conform unui studiu, 100 mg de aronia sunt comparabile cu 100 mg glucocorticoizi. Astfel, aronia opreste procesul de inflamatie ce poate duce la apariția unor afecțiuni grave precum bolile cardiovasculare și diabetul.
 • Antioxidant - Sucul și pudra de aronia au efecte antioxidante puternice grație conținutului în quercitina și catechine, precum și luteină și caroten sau alți antioxidanți necesari eliminării radicalilor liberi din sânge și de pe piele, din țesuturi și din organe ajutând la prevenirea mutațiilor care apar în celule. Ajuta astfel la reducerea procesului oxidativ la nivel celular si la incetinirea procesului de imbatranire.
 • Radiații electromagnetice - Datorită conținutului în flavonoide, sucul de aronia reduce efectele radiațiilor, fiind recomandat persoanelor care folosesc în exces calculatorul, telefonul mobil, televizorul. Antioxidanții puternici prezenți în aronia, precum catehina si luteina (caroten), distrug radicalii liberi care afectează membranele și conținutul celulelor. De asemenea, sucul de aronia susține eliminarea metalelor toxice (plumb, aluminiu, cadmiu).
 • Alte afecțiuni - Reușește să mărească vitalitatea, Ajută la combaterea oboselii, Ajută în perioadele de convalescență, Contribuie la buna funcționare a ficatului, Efect benefic asupra metabolismului, Ajută în anemie, În creșterea și dezvoltarea copiilor.

 

Ingrediente

100% suc pur ecologic de aronia

 

Mod de administrare: 


Adulți: 100ml /zi
Copii peste 1.5 ani: 1 ml / kg corp


Se administrează după masă (mic dejun sau pranz) în cure de minim 3 – 6 luni
(mai ales în scop curativ). Se consumă în stare pura (ideal), dar se poate dilua și/sau indulci, caz în care recomandăm să folosiți miere sau suc de mere bio (în funcție de afecțiuni).
Se poate administra, în funcție de preferințe, în combinație cu fructe precum măr, portocală, morcov, kiwi sau alte fructe. Se poate consuma împreuna cu celelalte produse din aronia, în mod special capsulele și pudra. 

 

Atenție! 
Este recomandat consumul cu moderație fară a depași doza zilnică. Este bine de menționat faptul că suplimentele alimentare nu înlocuiesc și nu vor înlocui un stil de viață sănătos, cât și un regim alimentar variat și echilibrat.  l

 

Mod de păstrare

Păstrează cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Odată ce o deschizi, ține sucul la frigider (6 – 8 grade Celsius) și consumă-l în maxim 30 de zile.

 

Gramaj: cutie 3 L (technologia Bag in Box) și sticlă 300ml

 

Producător: Aronia Charlottenburg

Ingrediente

Ingrediente

100% suc pur ecologic de aronia

 

100% suc pur ecologic de aronia - 100 ml produs conține:


Valoare energetică 194 kJ / 46 kCal
Proteine 0,1 g
Carbohidrați 10 -13 g din care
zaharuri naturale 3 - 6,8 g
Grăsimi 0,5 g
din care Acizi grași saturati 0,1 g
Fibre 0,1 g
Sare 0,01 g
Materie uscată 19,75%


*Aceste valori depind de fluctuațiile naturale ale calitații materiei prime.

Review-uri
Scrie parerea ta despre Suc de Aronia 100% Natural ECO | Aronia Charlottenburg
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101