19.00 Lei
SKU: 5999566560675
Sosurile noastre vegane sunt realizate din ingrediente de calitate și oferă o soluție dacă rapid când vrei ceva delicios pentru prânz sau cină.
250 g
Sosurile noastre vegane sunt realizate din ingrediente de calitate și oferă o soluție dacă rapid când vrei ceva delicios pentru prânz sau cină.
Materia primă folosită sunt legume naturale atent alese.
Conservat prin tratament termic.
Mod de consum:
Poate fi consumat cu orice garnitură la alegere, de exemplu: cu paste, orez, quinoa, cartofi, etc. sau ca atare.
Încălzește sosul câteva minute în tigaie sau în cuptorul cu microunde.
Vegan | Paleo | Fără zahăr adăugat | Fără soia | Fără conservanți
Ingrediente:
Piure de roșii (63%), vinete (35%), ulei de măsline extravirgin, usturoi, busuioc, fulgi de drojdie de bere, sare de Himalaya, piper negru, regulator de aciditate: acid citric.
Valoarea nutrițională medie a produsului de 100 g:
Energie: 205 kJ/49kcal
Grăsimi: 1,3 g, din care acizi grași saturați: 0,2 g
Carbohidrați: 6,2 g, din care zaharuri: 4,3 g
Fibre: 2,9 g
Proteine: 1 g
Sare: < 0,1 g
Mod de păstrare:
După deschidere se păstrează la frigider și se poate consuma în cel mult 5 zile.
Termen de valabilitate: 9 luni
Greutate: 250 g
Producător: All in - Natural food
1. Ce este dieta Paleo?
Dieta Paleo sau Paleolitică reprezintă o dietă inspirată din epoca paleolitică, prima epocă a omenirii, care a început în urma cu 2.5 milioane de ani și s-a încheiat în urma cu 10000 de ani. În acea perioadă, oamenii consumau alimente integrale, neprocesate, pe care le obțineau prin vânătoare sau pe care le culegeau. Totuși, din alimentația paleolitică sunt excluse leguminoasele, lactatele și cerealele, având în vedere că agricultura și fermele s-au dezvoltat după încheierea erei paleolitice. În acea epocă, oamenii nu dețineau încă uneltele necesare pentru a cultiva plante.
Ideea care stă la baza dietei Paleo este faptul că genetica omului nu este compatibilă cu alimentația adoptată după dezvoltarea agriculturii. Ipoteza presupune că organismul nu s-a putut adapta la alimentele obținute prin agricultură (cereale, leguminoase, lactate), deoarece aceasta a modificat brusc dieta. Prin urmare, dieta modernă incompatibilă cu genetica umană ar putea fi un factor de risc pentru unele boli din ce în ce mai frecvente, cum ar fi diabetul zaharat, obezitatea și bolile cardiovasculare.
De aceea, dieta Paleo promovează revenirea la alimentația dinaintea apariției agriculturii, întrucât acest lucru ar putea favoriza o viață sănătoasă. Totuși, nu există studii pe termen lung care să demonstreze acest lucru, ci reprezintă doar o ipoteză.
4,9
Pe baza opiniei a 843 de persoane