Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Remedii
  3. Constipație, Tranzit şi Digestie
  4. Something for bloated tums - Supliment pentru balonare, 10 tablete | Biocol Labs

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Something for bloated tums - Supliment pentru balonare, 10 tablete | Biocol Labs
-19.00 Lei

Something for bloated tums - Supliment pentru balonare, 10 tablete | Biocol Labs

95.00 Lei-20%76.00 Lei

SKU: 5604841904043

Cantitate:

Something for bloated tums este un supliment pe bază de plante care conține prebiotice, probiotice, cărbune și ghimbir care să ajute la disconfortul ocazional al stomacului. Ce ușurare! 

  10 tablete

Descriere

 Something for bloated tums - Supliment pentru balonare, 10 tablete | Biocol Labs

Majoritatea remediilor pentru digestie sunt fabricate din ingrediente sintetice, pe care corpurile noastre nu ar trebui să le consume. Something for bloated tums este un mix pe bază de plante care conține prebiotice, probiotice, cărbune și ghimbir care să ajute la disconfortul ocazional al stomacului.

Ce ușurare!

Produsul nu conține gluten, OMG, lactoză, alcool sau zahăr. 

 

  • Produs vegan pe bază de plante
  • Ajută la starea de balonare și indigestie.
  • Produsul nu conține gluten, OMG, lactoză, alcool sau zahăr.

 

Ingrediente: Gumă din fibre de salcâm, fructooligozaharide, ananas comosus, carica papaya l., cărbune, zingiber officinale roscoe, pimpinella anisum l., foeniculum vulgare, lactobacillus acidophilus microîncapsulat, lactobacillus rhamnosus microîncapsulat, bifidobacterium longum microîncapsulat. Alte ingrediente: celuloză microcristalină, fosfat tricalcic, mono-, di-, trigliceride, dioxid de siliciu, streat de magneziu, acid streatic, hidroxipropilmetilceluloză, carmin, oxid de fier, dioxid de titan.

 

Sau in limbaj comun: Gumă din fibre de salcâm, fructooligozaharide, extract de ananas, latex de papaya și extract de fructe, cărbune, extract de rădăcină de ghimbir, extract de fructe de anason verde, extract de fructe de fenicul, probiotice: lactobacillus acidophilus microîncapsulat, lactobacillus rhamnosus microîncapsulat, bifidobacterium longum microîncapsulat. Alte ingrediente: celuloză microcristalină, fosfat tricalcic, mono-, di-, trigliceride, dioxid de siliciu, streat de magneziu, acid streatic, hidroxipropilmetilceluloză, carmin, oxid de fier, dioxid de titan.

 

Mod de utilizare

 

 

  • Se iau două tablete când există o stare de disconfort a stomacului sau există probleme cu digestia.
  • Produsul ajută și în caz de balonare după o masă copioasă.

 

  • O cutie conține 10 tablete.

 

Atenție! 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se cere sfatul medicului în cazul femeilor gravide, femeilor care alăptează, sau în caz de alte afecțiuni existente. Nu se recomandă în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

 

Producător: Biocol Labs

 


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101