20.00 Lei
SKU: 4006040169673
Ideal ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vară și mâncăruri.
200g
Ideal ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vară și mâncăruri.
Semințele de grâu au gust blând dulce, prin urmare, aparține celor mai populare soiuri de semințe.
Germinarea semințelor de iarbă de grâu (wheatgrass) este o practică populară datorită numeroaselor beneficii pentru sănătate. Iarba de grâu este cunoscută pentru conținutul său bogat de nutrienți și proprietăți detoxifiante. Iată câteva dintre principalele beneficii ale consumului de iarbă de grâu:
Bogată în nutrienți:
Conținut ridicat de clorofilă:
Proprietăți antioxidante:
Detoxifiere și curățare:
Îmbunătățirea digestiei:
Întărirea sistemului imunitar:
Îmbunătățirea nivelului de energie:
Sănătatea pielii:
Reglarea nivelului de zahăr din sânge:
Proprietăți anti-inflamatorii:
Caracteristici speciale:
Sămânța formează mucus, de aceea nu este potrivită pentru paharul germinator.
Mod de pregătire:
Clătiți bine cu apă limpede înainte de semănat și consumat. Formarea rădacinilor de fibre este posibilă. Folosiți 1 lingură de semințe pentru fiecare sămânță sau pahar. Se înmoaie patru ore. Se udă de doua ori pe zi și se recoltează după 6-8 zile. Temperatura ideală de germinare este de 18-22 ° C.
Ingrediente:
grâu (Triticum aestivum). Provine din 100% agricultură ecologică.
Alergeni: grâu
Alergeni urme: muștar
Producător: Rapunzel - BioSnacky
Rețetă Smoothie bio cu iarbă de grâu, matcha și unt de arahide
Ingrediente
Pentru 4 pahare:
2 pumni iarbă de grâu din semințe germinate BioSnacky
2 mere, fără sâmburi
600 ml apă
1 bucată de ghimbir de mărimea degetului mare
1 avocado, decojit și fără sâmbure
1 lingură de ulei de in Rapunzel
2 linguri de unt de arahide bio Rapunzel
1 linguriță matcha bio
Suc de lămâie
Adăugați o mână de cuburi de gheață după cum doriți
Mod de preparare:
În primul rând, lăsați grâul bio să germineze, durează aproximativ 7-10 zile. Apoi puneți toate ingredientele într-un blender de înaltă performanță și lăsați-le să se zdrobească până când se obține consistența dorită.
Alternativa: puteti folosi pulbere de grâu în loc de iarba de grau si nu mai este necesar sa folositi un blender de înaltă performanță.
Rețetă Batoane bio
Ingrediente:
1 linguriță grăsime de cocos bio
50g curmale bio
25g bucăți de mango bio
50g migdale măcinate
1 linguriță cacao bio
25g germeni de iarbă de grâu bio
Mod de preparare:
Pentru prepararea batoanelor bio puneți toate ingredientele împreună într-un robot de bucătarie sau blender și tocați totul foarte mic.
Topiți uleiul de cocos la temperatură scazută ( până la aproximativ 50 de grade) și adăugați.
Dacă amestecul este puțin lipicios, adăugați puține migdale măcinate. Dacă masa pare prea uscată și sfărâmicioasă, trebuie doar să adăugați 1-2 lingurițe de apă.
Puneți totul pe hârtie de bucătărie, astfel încât să puteți tăia aproximativ 6 batoane.
Apoi puneți amestecul în frigider pentru o perioadă scurtă de timp și tăiați batoanele cu un cuțit umezit, după cum doriți.
4,9
Pe baza opiniei a 843 de persoane