Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Spirit
  4. Schimba lumea prin elevarea constiintei tale

Schimba lumea prin elevarea constiintei tale

Lumea exterioara este formata din ganduri si idei pe care le avem mai intain in minte si care apoi se manifesta in realitatea noastra. Aceste idei sunt temelia constiintei, si natura acestor idei confera constiintei caracterul ei. Orice creem are o

Lumea exterioara este formata din ganduri si idei pe care le avem mai intain in minte si care apoi se manifesta in realitatea noastra. Aceste idei sunt temelia constiintei, si natura acestor idei confera constiintei caracterul ei.

Orice creem are o convingere in spate, o idee care a fost odata mentinuta in constiinta cuiva. Deoarece constiinta este impartasita, ea include ganduri, convingeri, atitudini si sensibilitati detinute de toti oamenii. De aceea orice conditie, circumstanta sau situatie din lumea materiala este intruparea echivalentului mental al umanitatii, fie ca este razboi sau pace.

Razboiul este expresia unei idei detinute in constiinta de rasa umana. Fiintele umane (se pare) au crezut intotdeauna in moarte, teama, lipsuri, agresiune si prada, de aceea exista razboi. Daca in lume exista destui oameni cu o constiinta a razboiului, atunci va fi un razboi mondial. Din nou, asta incepe cu echivalentul mental individual detinut de cineva.

Daca vrem pace, trebuie sa intram in constientizarea pacii si sa afirmam adevarul ei.pace

In mod colectiv, toti ajutam la definirea constiintei prin exprimarea punctului nostru de vedere. Fiecare isi aduce partea lui la modul in care este definita constientizarea. De aceea atunci cand o mare parte a umanitatii gandeste intr-un anumit mod si acest mod este tradus in comportamente si actiuni, aceste energii devin foarte puternice. Cand facem acest lucru impreuna, ideile pot deveni temeinic ancorate in constiinta noastra colectiva.

Aminteste-ti, tu esti suma totala a orice a fost exprimat in constiinta. Limbajul urat, brutalizarea oamenilor pe net sau in coloanele revistelor de barfe, punerea in circulatie a opiniilor negative ridiculizante si contrazicerea neincetata sunt toate descarcate in constiinta, impreuna cu toate formele de violenta.

Vom continua sa reciclam aceasta energie negativa, pana cand oamenii sunt gata sa o elibereze din constientizarea noastra deliberata. Umanitatea are o cale lunga de strabatut, dar putem sa o facem.

Motivul pentru care nu avem pace pe pamant este ca ideea de pace nu este pe deplin asimilata in constiinta de masa. Intrucat nu sunt destui oameni care sa exprime pacea, nu putem depasi inca valul de ne-pace. Pentru ca pacea sa prinda radacini in constiinta maselor, trebuie sa inceapa cu tine.

Contribuie la pacea lumii prin mentinerea deliberata a ideii de pace in constiinta ta . Fii un fauritor de pace, practica zilnic acest lucru. Gandeste pacea si demonstreaza pacea in relatii, vorbire si scris, acasa si la munca. Incepe cu putin. Fa pace cu cei care te irita sau cu care ai avut probleme. Incearca iertarea. Suna-ti mama. Treci cu vederea lipsurile percepute la o alta persoana. Incearca sa ai interactiuni pasnice cu oamenii si inceteaza sa mai faci semne celor care te depasesc pe strada.

Practicarea pacii, iubirii si lipsei de gesturi agresive/obscene este numita practicarea prezentei lui Dumnezeu. Sa Il vezi pe Dumnezeu pretutindeni, in toate lucrurile si in toti oamenii, in ciuda aparentelor contrarii, si sa fii sincronizat cu ideile de inalt nivel.

Practica faptul de a fi pace, si nu doar de a vorbi despre aceasta.

Astazi actul de echilibrare nu inseamna doar cea financiara, jonglarea cu cardul de debit, ipoteca si cu parintii care imbatranesc. Inseamna a invata cum sa fii constient in mod deliberat despre cine suntem si sa realizezi un echilibru intre a fi si a deveni. Alege-ti o slujba care sa aduca o contributie pozitiva comunitatii. Inceteaza sa te mai ingrijorezi despre ce gandeste altcineva. Treci la treaba si practica a fi una cu Dumnezeu.

Hai sa ne elevam constiinta si sa ne sporim impreuna nivelul de auto-constientizare. Pe masura ce crestem, capatam abilitatea de a experimenta cele mai simple lucruri din viata cu mult umor si fericire. Cand ne concentram asupra a ceea ce este real, putem creste si deveni o expresie vie a Divinului.

Surse pentru acest articol cuprind:

http://inspiremetoday.com/brilliance/change-the-world-by-raising-your-consciousness/  - pace

#constiinta #gandire #pace

Ce au mai parcurs alti cititori...

Paul McCartney, Richard Gere & Deepak Chopra ne conduc catre constiinta
Cum sa faci fata suferintei si sa iti gasesti pacea
Conform unui studiu nou, constiinta traieste dupa moartea corpului
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101