Hot Summer Sale % TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Regulament concursuri

REGULAMENTUL CONCURSULUI 

„#CONCURS Newsletter Organic india

Ianuarie 2023

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului „#CONCURS Newsletter Organic india (denumit în continuare ”Concursul”) este Viața Verde Viu. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit în continuare „Regulament”), care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

Concursul va fi operat prin intermediul S.C. BLACK GOAT MEDIA S.R.L., cu sediul în Loc. Baia Mare, C.U.I. RO31225151, înregistrată cu Nr. Ord. Reg. Comerțului J24/139/2013.

 

SECȚIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂȘURARE
Concursul se va desfășura online prin Newsletterul Viața Verde Viu, participă toate persoanele care în perioada 1-31 Ianuarie 2023 au avut pe comenzile lor pe site-ul www.viataverdeviu.ro minim un produs din gama Organic India.

SECȚIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Concursul se va desfășura în perioada 1-31 Ianuarie 2023, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE. CONDIȚII DE PARTICIPARE.
La acest Concurs online pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români, cu domiciliul în România, cu vârsta de peste 18 ani, care  participă la Concurs potrivit prezentului Regulament.
La prezentul Concurs pot participa toate persoanele fizice, descrise mai sus, cu excepția angajaților Viața Verde Viu, ai agențiilor și furnizorilor implicați în acest Concurs, precum și a rudelor de gradul I (copii, părinți) și a soțului/soției celor menționați mai sus.
Persoanele interesate se pot înscrie în Concurs de câte ori au au avut pe comenzile lor pe site-ul www.viataverdeviu.ro minim un produs din gama Organic India.


SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI 

Utilizatorii vor afla de Concurs din Newsletterul Viața Verde Viu.

Pentru a intra în Concurs, participanţii trebuie să fi avut pe comenzile lor pe site-ul www.viataverdeviu.ro minim un produs din gama Organic India.

 

SECŢIUNEA 6. DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORILOR

Desemnarea câștigătorilor se va face în data de 1 Februarie, prin tragere la sorți via Newsletter, prin random.org

Vor intra în tragerea la sorți doar persoanele care au îndeplinit toate cerințele.

 

SECȚIUNEA 7. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Prin participarea la acest Concurs, participanții își dau acordul ca numele, adresele de e-mail și numerele de telefon să fie stocate în baza de date Viața Verde Viu, acestea fiind folosite în scopuri publicitare sau de marketing.
Prin acceptarea premiului câștigat, participanții sunt de acord ca datele cu care s-au înscris la Concurs să fie făcute publice sau folosite în scopuri publicitare de către organizator.
Participanții pot retrage oricând acordul de prelucrare a datelor, printr-o cerere scrisă, datată și semnată trimisă la adresa Viața Verde Viu.

SECȚIUNEA 8. PREMIILE CONCURSULUI

1 premiu, care constă în:

 

1 x https://viataverdeviu.ro/ceaiuri-naturale-ceai-tulsi-busuioc-sfant-original-100g

1 x https://viataverdeviu.ro/pudre-pulberi-triphala-pudra-organica-digestie-detoxifiere-colon

1 x https://viataverdeviu.ro/pudre-pulberi-ghimbir-pulbere-organic-organic-india

 

SECȚIUNEA 9. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIILOR

Câștigătorii Concursului vor fi anunțați în 1 Februarie, prin Newsletterul Viața Verde Viu. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorilor din motive care nu țin de acesta. Premiul va fi trimis câștigătorilor, la adresa furnizată de aceștia prin mesaj privat pe pagina de Facebook Viața Verde Viu sau prin e-mail (după caz). În cazul în care câștigătorii nu vor furniza adresa completă şi datele de contact pentru trimiterea premiului, în decurs de 48 ore de la anunţarea câştigătorilor, se va organiza o nouă tragere la sorţi în care se vor desemna o altă/alte persoană/e câştigătoare.

 

SECȚIUNEA 10. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a postării unor comentarii sau imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe Facebook.

 

SECȚIUNEA 11. ÎNCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 9 Ianuarie, după anunțarea câștigătorilor și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră - de natură ce face imposibilă derularea acestuia.

 

SECȚIUNEA 12. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit oricărei persoane interesate, fiind publicat pe pagina website-ului Viața Verde Viu.

Participarea la Concurs implică obligativitatea respectării prezentului Regulament. 

Orice nerespectare a prezentului Regulament duce la anularea câștigurilor. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament prin întocmirea unui act adițional publicat pe pagina web Viața Verde Viu, modificări ce intră în vigoare în termen de 24 de ore de la anunțarea lor. 

 

SECȚIUNEA 13. TAXE ȘI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul Concursului nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligații financiare legate de premiul oferit, acestea căzând în sarcina persoanei câștigătoare.

 

SECȚIUNEA 14. LITIGII

În cazul unor litigii apărute între Viața Verde Viu și participanții la Concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101