Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Povești de Succes
  4. Povești de succes din comunitatea Viața Verde Viu - Ildiko Katalin

Povești de succes din comunitatea Viața Verde Viu - Ildiko Katalin

Povești de succes din comunitatea Viața Verde Viu reprezintă o serie de interviuri în care vom spune poveștile eroilor și eroinelor din comunitatea Viața Verde Viu și cum au reușit aceștia să-și transforme viața în bine.

Speranța noastră este este că din aceste povești vom învăța cu toții câte o lecție pe care să o putem aplica în propriile vieți.

Astăzi este rândul lui Ildiko să ne povestească parcursul ei, cum a ajuns în comunitatea Viața Verde Viu, să ne spună mai multe despre reușitele și provocările unui stil de viață sănătos.


Ildiko Katalin este una dintre cele mai active membre ale grupul nostru de Facebook.

Văzând postările cu super rețete sau obiceiuri sănătoase pe care le respectă cu disciplină, ai spune că Ildiko Katalin face asta de zeci de ani.

Totuși, călătoria ei spre un stil de viață mai sănătos a început abia acum patru ani.

Luna trecută am avut plăcerea de a discuta cu ea mai multe despre provocările întâlnite, obstacolele depășite și lecțiile învățate în acești ani.

Indiferent dacă te lupți cu aceleași probleme sau ai obiective complet diferite, sunt sigură că vei rezona cu povestea lui Ildiko Katalin.

Cum a început călătoria ta? Ce te-a determinat să începi și care au fost elementele care te-au ajutat să ajungi unde ești astăzi?

Am început să îmi schimb stilul de viață în 7 mai 2018 cu o dietă, deoarece nu prea mai puteam sta în picioare din cauza greutății prea mari.

Aveam aproape 130kg și știam că trebuie să fac ceva dar nu vroiam nici pastile, nici operație.

Normal că aveam și dureri de spate, probleme cu hemoroizii și pe lângă tensiune foarte mare la 44 ani, 168 și ritmul cardiac la fel mare.

Luam trei pastile zilnic.

Am ales atunci să țin o dietă la sfatul unei foste colege de liceu.

Am reușit sa slăbesc în 6 luni 30 kg și după un nou control am rămas doar cu pastila pentru tensiune.

Din septembrie, după ce m-am alăturat grupului NutriFitUp al Iuliei Bledea, am trecut de la ideea de dietă la un nou stil de viață.

Am înțeles că cifra de pe cântar nu contează atât de mult.

Cum ai aflat de Viața Verde Viu? 

Am ajuns la voi prin intermediul Iuliei de la NutriFitUp și tot de la voi am început să învăț mai multe despre alimente, superalimente, echilibru și ce e cel mai important - să ne iubim așa cum suntem. Apoi am câștigat un pachet la un concurs, un pachet de la voi. Și eu ziceam mereu că n-am noroc.

M-am schimbat mult de când o ascult pe Iulia.

Pe lângă faptul că ne îndrumă către un stil de alimentație sănătos, ne și îndeamnă să avem grijă de noi, să citim, să facem mișcare.

Iar din februarie folosesc regulat produsele voastre și mă simt foarte bine.

A dispărut oboseala, am mai multă energie și voie bună nu mai sunt supărată și nervoasă pentru orice nimic.

* Ildiko adoră iaurtul cu fulgi de ovăz și amestecul de antioxidanți Forever Beautiful

-----------------

Ti-a plăcut povestea lui Ildiko Katalin? Rezonezi cu ea și vrei să ne spui mai multe despre propria ta călătorie și ce lecții ai învățat pe drum?

Scrie-ne un mesaj direct pe whatsapp la numărul 0770363621 sau un mail la adresa contact@viataverdeviu.ro, iar noi vom face ca povestea ta să fie auzită și citită!

PS: Dacă vrei să descoperi mai multe povești de succes le poți descoperi aici!  

 

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101