Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Produse coloidale
  4. Mixuri coloidale
  5. TriMin, Mix de Argint, Cupru și Aur Coloidal 50ppm, 500ml | AquaNano

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
TriMin, Mix de Argint, Cupru și Aur Coloidal 50ppm, 500ml | AquaNano

TriMin, Mix de Argint, Cupru și Aur Coloidal 50ppm, 500ml | AquaNano

50.00 Lei

SKU: 6426556000631

Cantitate:

Amestecul TriMin este un produs excepțional, datorită concentrației ridicate atât de argint, cât și de cupru, potențate de prezența aurului, și având particule cu dimensiunea medie de 0,5-10nm. Eficiența acestei combinații este foarte ridicată, și se manifestă simultan în multe direcții, atât specifice fiecăreia dintre componente, cât și manifestării lor sinergice.

Descriere

TriMin, Mix de Argint, Cupru și Aur Coloidal 50ppm, 500ml | AquaNano

 

Amestecul TriMin este un produs excepțional, datorită concentrației ridicate atât de argint, cât și de cupru, potențate de prezența aurului, și având particule cu dimensiunea medie de 0,5-10nm. Eficiența acestei combinații este foarte ridicată, și se manifestă simultan în multe direcții, atât specifice fiecăreia dintre componente, cât și manifestării lor sinergice.Compoziţie:

apă distilată, argint, cupru, aur, 50ppm

 

Mod de păstrare:

Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare:

Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi, după necesități. Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la argint, cupru sau aur.


Atenţie! În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot apărea sub formă de flocoane, foițe, particule, reprezentând un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totală. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101