Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Produse coloidale
  4. Minerale coloidale
  5. Bios-plus Cupru Coloidal 30ppm, 500ml | AquaNano

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Bios-plus Cupru Coloidal 30ppm, 500ml | AquaNano

Bios-plus Cupru Coloidal 30ppm, 500ml | AquaNano

40.00 Lei

SKU: 6426556000242

Cantitate:

Tradiția alchimică menționează efectele armonizatoare la nivel global (generate de multitudinea de procese enzimatice la care participă acesta, cunoscute deja de știința... moderna), menționând de altfel despre acest rol al cuprului că este în strânsă legătură simbolică cu planeta Venus, reprezentanta frumuseții și a armoniei în tradiția antică și medievală.

 

500 ml

Descriere

Bios-plus Cupru Coloidal 30ppm, 500ml | AquaNano

 

Tradiția alchimică menționează efectele armonizatoare la nivel global (generate de multitudinea de procese enzimatice la care participă acesta, cunoscute deja de știința... moderna), menționând de altfel despre acest rol al cuprului că este în strânsă legătură simbolică cu planeta Venus, reprezentanta frumuseții și a armoniei în tradiția antică și medievală. Refacerea colagenului și efectele pe care le are astfel asupra pielii în general, conform unor studii moderne, ne arată o dată în plus că această înțeleaptă asociere simbolică este pe deplin justificată.


Detalii produs:

Concentraţia maximă de cupru în apă, admisă de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lungă durată, deci înghiţirea ...accidentală a acestui produs nu este toxică, 1mg de cupru fiind cuprins în circa 133ml de produs.

Mod de păstrare:

Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

 

Mod de utilizare:

Se va utiliza câte o cantitate de 2-5ml odată, de 1-3 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Contraindicaţii:

Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la una din componente sau a celor afectate de maladia Wilson.

Compoziţie:

apă distilată, cupru 30ppm

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101