Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Retete

Un rasfat de sarbatoare

Pentru a completa momentele speciale de sarbatori, va propunem o reteta rapida pentru o gustare deosebita: migdale coapte cu rozmarin. Desi incurajam consumul migdalelor crude, din cand in cand ne putem rasfata papilele gustative cu aroma delicioasa

 

Pentru a completa momentele speciale de sarbatori, va propunem o reteta rapida pentru o gustare deosebita: migdale coapte cu rozmarin.

Desi incurajam consumul migdalelor crude, din cand in cand ne putem rasfata papilele gustative cu aroma delicioasa a migdalelor coapte cu rozmarin si paprika.

 

De ce avem nevoie?

• 2 cani migdale crude
• 1 lingura ulei de masline
• 2 lingura paprika afumata
• 2 linguri rozmarin, tocat marunt (proaspat sau uscat)
• 2 lingurite sare
• 1/2 lingurita piper proaspat macinat

Migdale coapte cu rozmarin 

Cum procedam?

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se amesteca ingredientele intr-un castron pana cand migdalele sunt bine imbibate de arome. Se distribuie migdalele uniform pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se lasa la copt timp de aproximativ 15-20 minute .

Se scot din cuptor, se lasa la racit si se depoziteaza intr-un recipient etans.

#gustare sanatoasa #migdale #retete hrana vie

Ce au mai parcurs alti cititori...

Iaurt de migdale cu fructe uscate si zmeura

Iaurt de migdale cu fructe uscate si zmeura

De sezon: 8 retete delicioase cu leurda

De sezon: 8 retete delicioase cu leurda

Elixir probiotic: Chefirul de cocos - beneficii si reteta de preparare

Elixir probiotic: Chefirul de cocos - beneficii si reteta de preparare
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2023 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.
Black Goat Media SRL, Nr. Reg. Com.: J24/139/2013, CIF: RO31225151