Retete

Un rasfat de sarbatoare

 

Pentru a completa momentele speciale de sarbatori, va propunem o reteta rapida pentru o gustare deosebita: migdale coapte cu rozmarin.

Desi incurajam consumul migdalelor crude, din cand in cand ne putem rasfata papilele gustative cu aroma delicioasa a migdalelor coapte cu rozmarin si paprika.

 

De ce avem nevoie?

• 2 cani migdale crude
• 1 lingura ulei de masline
• 2 lingura paprika afumata
• 2 linguri rozmarin, tocat marunt (proaspat sau uscat)
• 2 lingurite sare
• 1/2 lingurita piper proaspat macinat

Migdale coapte cu rozmarin 

Cum procedam?

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se amesteca ingredientele intr-un castron pana cand migdalele sunt bine imbibate de arome. Se distribuie migdalele uniform pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se lasa la copt timp de aproximativ 15-20 minute .

Se scot din cuptor, se lasa la racit si se depoziteaza intr-un recipient etans.

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#gustare sanatoasa #migdale #retete hrana vie

Ce au mai parcus alti cititori...

Iaurt de migdale cu fructe uscate si zmeura

Iaurt de migdale cu fructe uscate si zmeura

De sezon: 8 retete delicioase cu leurda

De sezon: 8 retete delicioase cu leurda

Elixir probiotic: beneficiile si reteta de preparare in casa a chefirului de cocos

Elixir probiotic: beneficiile si reteta de preparare in casa a chefirului de cocos
Adaugă comentariul tău
Primesti saptamanal
inspiratie verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.