REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | PÂNĂ LA FINALUL ZILEI!

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Alimente
  3. Produse apicole
  4. Miere crudă
  5. Miere de Manuka UMF 20+ / MGO829+, 250g | SuperLife

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Miere de Manuka UMF 20+ / MGO829+, 250g | SuperLife

Miere de Manuka UMF 20+ / MGO829+, 250g | SuperLife

475.00 Lei

SKU: 9421033071491

Cantitate:

Mierea de Manuka SuperLife UMF 20+ | MGO 829+ are activitate antibacteriană extrem de ridicată, recomandată pentru combaterea infecțiilor bacteriene rezistente și a afecțiunilor severe.

 

250g

Descriere

Miere de Manuka UMF 20+ / MGO829+, 250g | SuperLife

 

Mierea de Manuka SuperLife UMF 20+ | MGO 829+ are activitate antibacteriană extrem de ridicată, recomandată pentru combaterea infecțiilor bacteriene rezistente și a afecțiunilor severe.

 

Ce este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante.

Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicina, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka nu ar trebui ignorate.

Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peroxidică (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO) care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu cât nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină.

 

Beneficii: 

  • Culoarea intensă de caramel indică o aromă specifică mierii de Manuka, densă, dulce-amăruie. Cu o consistență ușor curgătoare și o textură granulată, mierea de Manuka UMF™ 20+ oferă acea mică furnicătură care atestă autenticitatea și indicele UMF ultra-ridicat.

  • Una dintre cele mai rare și mai puternice mieri de Manuka, cu un factor unic Manuka UMF™ 20+, produsă de albinele care colectează nectar din adâncurile celor mai îndepărtate și dense tufișuri de Manuka, certificată cu un conținut de cel puțin 829 mg/kg de metilglioxal natural (MGO). Puritatea și calitatea sa excepțională o fac printre cele mai bune și mai căutate mieri de Manuka.

  • Acțiunea antibacteriană extrem de ridicată, împreună cu proprietățile antivirale, antioxidante și antiinflamatoare, o cataloghează ca fiind remediul perfect pentru tratarea afecțiunilor puternice și pentru distrugerea unui spectru larg de bacterii cu rezistență sporită.

 

Mod de administrare:


• Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, mierea de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei.

• Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă

• Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de SuperLife UMF 20+ | MGO 829+.

Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie.

 

!! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni.

 

Ingrediente:

100% miere de SuperLife UMF 20+ | MGO 829+ originară din Noua Zeelandă

 

Mod de păstrare:

La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui.

 

Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.

 

Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.

 

Gramaj: 250g

Producător: SuperLife

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101