Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Alimente
  3. Produse apicole
  4. Miere crudă
  5. Miere de Manuka UMF 15+ / MGO514+ | SuperLife

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favorite
Miere de Manuka UMF 15+ / MGO514+ | SuperLife
-28.80 Lei

Miere de Manuka UMF 15+ / MGO514+ | SuperLife

240.00 Lei-12%211.20 Lei

SKU: 9421033071477

Cantitate:

Mierea de Manuka SuperLife UMF 15+ | MGO 514+ este considerată cel mai puternic antibiotic natural. Acțiunea sa antibacteriană îi oferă capacitatea de a elimina bacterii rezistente la tratamentele clasice cu antibiotice, precum: E-coli, Stafilococul auriu sau Helicobacter Pylori.

Lichidare stoc!

250g / 500g

Descriere

Miere de Manuka UMF 15+ / MGO514+ | SuperLife

Lichidare stoc!

Mierea de Manuka SuperLife UMF 15+ | MGO 514+ este considerată cel mai puternic antibiotic natural. Acțiunea sa antibacteriană îi oferă capacitatea de a elimina bacterii rezistente la tratamentele clasice cu antibiotice, precum: E-coli, Stafilococul auriu sau Helicobacter Pylori.

 

Ce este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante.

Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicina, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka nu ar trebui ignorate.

Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peroxidică (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO) care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu cât nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină.

 

Beneficii: 

  • Culoarea intensă de caramel dezvăluie o miere fină, apetisantă. Dulce și puternic sunt cele două atribute ale mierii de Manuka UMF™ 15+, care se îmbină perfect într-un profil de aromă rășinos, sofisticat. Este o miere matură, în stare naturală, exact așa cum ne-o oferă natura. O ușoară furnicătură la înghițire indică factorul UMF ridicat al mierii.

  • Mierea de Manuka SuperLife™ UMF™ 15+ | MGO514+ se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Poate avea o eficiență și de 50 de ori mai mare decât a antibioticelor clasice.

  • Este eficientă în distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene și fungice, cum ar fi: E-coli, Staphyloccocus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter Pylori sau Candida.

 

Mod de administrare:


• Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, mierea de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei.

• Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă

• Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 15+ | MGO 514+.

Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie.

 

!! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni.

 

Ingrediente:

100% miere de Manuka SuperLife UMF 15+ | MGO 514+ originară din Noua Zeelandă

 

Mod de păstrare:

La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui.

 

Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.

 

Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.

 

Gramaj: 250g / 500g

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101