REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Alimente
  3. Produse apicole
  4. Miere crudă
  5. Miere de Manuka UMF 13+ / MGO400+ | SuperLife

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favorite
Miere de Manuka UMF 13+ / MGO400+ | SuperLife
-24.00 Lei

Miere de Manuka UMF 13+ / MGO400+ | SuperLife

200.00 Lei-12%176.00 Lei

SKU: 9421033071514

Cantitate:

Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ reprezintă un remediu natural pentru tratarea infecțiilor tractului respirator, precum: sinuzită, laringită, amigdalită, bronșită, etc., dar și a celor gastro-intestinale: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, paraziți intestinali sau gastroenterită.

Lichidare stoc!

250g / 500g 

Descriere

Miere de Manuka UMF 13+ / MGO400+ | SuperLife

Lichidare stoc!

Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ reprezintă un remediu natural pentru tratarea infecțiilor tractului respirator, precum: sinuzită, laringită, amigdalită, bronșită, etc., dar și a celor gastro-intestinale: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, paraziți intestinali sau gastroenterită.

 

Ce este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante.

Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicina, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka nu ar trebui ignorate.

Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peroxidică (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO) care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka.

Cu cât nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină.

 

 

Beneficii: 

  • Culoarea aurie asemănătoare chihlimbarului, însoțită de textura fină și cremoasă a acestei mieri, te duce cu gândul la ținuturile pitorești ale Noii Zeelande. Se deosebește de sortimentele obișnuite de miere atât prin valoarea nutrițională, cât și prin aspecte precum consistență, culoare și gust, unul ușor dulceag, dar foarte intens și aromat.

  • Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 400 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ este un remediu natural atât pentru afecțiunile respiratorii cronice, cât și pentru cele gastro-intestinale.

  • Infecțiile tractului respirator sunt cauzate de înmulțirea bacteriilor și se manifestă prin dificultăți de respiratie, dureri în gât, tuse, febră. Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ inhibă dezvoltarea bacteriilor și scade rezistența acestora, conducând la tratarea afecțiunilor cronice: sinuzită, laringită, amigdalită, bronșită, rinită, pneumonie sau tuse tabagică.

  • Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ s-a dovedit eficientă și în afecțiunile gastro-intestinale prin echilibrarea PH-ului și reducerea nivelului de aciditate ridicat, responsabil de senzația de balonare și disconfort. Printre aceste afecțiuni se numără: ulcer, gastrită, sindromul colonului iritabil, indigestie, gastro-esofagită de reflux, dureri de stomac, etc.

 

Mod de administrare:


• Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, mierea de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei.

• Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă

• Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+.

Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie.

 

!! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni.

 

Ingrediente:

100% miere de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ originară din Noua Zeelandă

 

Mod de păstrare:

La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui.

 

Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.

 

Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.

 

Gramaj: 250g / 500g

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101