Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Alimente
Produse apicole
Miere de Manuka
Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250g | SONNENTOR

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250g  | SONNENTOR

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250g | SONNENTOR

189.00 Lei

SKU: 09004145000711

Cantitate:

Provenită din nectarul florilor arbustului Manuka din Noua Zeelandă

Proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetărilor recunoscute.

250g

Descriere

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250g  | SONNENTOR 

 

Miere provenită din nectarul florilor arbustului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care creşte în regiunile muntoase din Noua Zeelandă. Mierea obţinută din aceste flori are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetărilor recunoscute.

 

MIEREA MANUKA - ce este?

 

Manuka este un arbust sempervirescent din Noua Zeelandă.

 

Este o plantă foarte rezistentă care poate fi găsită în zonele litorale cât și în zone alpine.

Culoarea petalelor sale poate fi de la alb la roz și roșu închis.

Băștinașii Noii Zeelande, poporul Maori, îi atribuie caracteristici vindecătoare plantei Manuka.

 

Cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a început cu în jur de 20 de ani în urmă, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan și Universitatea din Waikato.

Cererea pentru mierea Manuka și produsele cu conținut de Manuka, cum ar fi uleiul de Manuka, a crescut semnificativ în acest timp.

 

În prezent NU există standarde obligatorii în Noua Zeelandă pentru măsurarea și enumerarea caracteristicilor antibacteriene.

 

TA – ACTIVITATE TOTALĂ

 

Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strâng nectar și polen de pe Manuka și le aduc înapoi în stupi. Perhidrolul se creează printr-o reacție naturală între valoarea pH redusă, conținutul redus de umiditate și diferite enzime.

 

*Ref.: pH wert [valoare pH] 4.61 – TEST T30064

 

Activitatea Totală se măsoară prin „metoda difuzimetrică cu godeuri în agar”, unde o soluție de fenol cu caracteristici antibacteriene asemănătoare se compară cu rezultatele obținute pe urma mierii, apoi enumerată în grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+.

 

În acest test, standardizat în laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU și internaționale, mierea de Manuka se plasează pe un disc din sticlă care conține bacteria Staphylococcus aureus.

După mai multe 18 ore, se măsoară cât de mult s-a încetinit răspândirea acestei bacterii, iar de aici se obține valoarea TA.

 

Acest proces chimic se găsește și în alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt și mierea de portocală, însă cu o valoare mai redusă.

Unele mieri au valori mai mari, ex. mierea de mană și mierea de rapiță.

 

Doar rapoartele mierii Manuka afișează valori extrem de mari de 25%, TA 25+ și peste.

 

Însă există și mieri Manuka care au un TA de doar 10+ și TA nedetectabil de <8,2.

 

Ingrediente

100% miere Manuka cu factor TA 25+ certificată BIO 

 

Mod de administrare

Recomandarea din traditiile si observatiile asupra acestui produs “minune” sunt de 3-4 lingurite pe zi la adulti si 2-3 lingurite pe zi pentru copii. Dar nu exista limitare la acest nivel.

Indicat este sa fie prima lingurita dimineata pe stomacul gol si minim 15-20 minute sa nu se consume lichid sau mancare dupa aceea.

Toate datele necesare si cerute prin legislatia si reglementarea UE pentru alimente se regaseste pe eticheta produsului, pe borcanul de Miere de Manuka.

 

Tara de origine: Noua Zeelenda

 

E bine să stiți...

(principii, valori etice și de conduită, reglementări și legi, fapte și teorii, ADEVĂR și REALITATE) ... despre MIEREA MANUKA !!!

 

- Miere Manuka, TA 25+ de la SONNENTOR:

 

Apicultură etică și creșterea bună a albinelor; control asupra propriilor caracteristici, reîmpădurire și proiecte de plantare ca parte a inițiativei noastre de compensare a amprentei de carbon Co2.

 

Uleiul de cimbru organic SONNENTOR ține varroa departe de stupi!

 

Singura stupină certificată organică într-o arie de 45 000 de hectare!

 

Mătcile se pot deplasa liber și pot zbura din stup după voia lor. Nu închidem mătcile, și nici nu le tăiem aripile.

 

Amenajarea stupilor conform principiilor biodinamice și DEMETER.

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.