Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Alimente
 3. Produse apicole
 4. Miere de Manuka
 5. Miere de Manuka Antibacteriană Pentru Răni 30g | Manuka Health

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Miere de Manuka Antibacteriană Pentru Răni 30g | Manuka Health

Miere de Manuka Antibacteriană Pentru Răni 30g | Manuka Health

85.00 Lei

SKU: 942006310067

Cantitate:

Mierea de Manuka a fost îndelung studiată până să-i fie descoperite  proprietățile unice de vindecare a rănilor. Acest produs conține miere de Manuka 100% medicinală și sterilizată pentru utilizare sigură și eficientă pe zgârieturi și răni deschise. Se aplică ușor pentru o acoperire optimă a plăgii.

 

30g

Descriere

Miere de Manuka Antibacteriană Pentru Răni | Manuka Health

 

Mierea de Manuka este o miere monofloră, adunată și preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă. Din nectarul cules, albinele prepară o miere de un portocaliu opac cu gust ușor caramelizat de eucalipt.

 

Datorită proprietăților sale medicale, mierea de Manuka a fost utilizată de către triburile Maori și primii coloniști europeni cu mult timp înainte ca aceasta să fie cercetată de către medicina modernă.

 

Cercetările ulterioare au descoperit faptul că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatoare și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate. Prin uimitoarea sa putere antibacteriană, Mierea de Manuka împiedică formarea plăcii bacteriene, protejând astfel împotriva cariilor. În plus, contribuie la sănătatea gingiilor, prevenind şi ameliorând efectele parodontozei. Toate acestea sunt completate de acţiunea protectoare, dezinfectantă şi antiinflamatoare a propolisului.

 

Mierea de Manuka a fost îndelung studiată până să-i fie descoperite  proprietățile unice de vindecare a rănilor. Acest produs conține miere de Manuka 100% medicinală și sterilizată pentru utilizare sigură și eficientă pe zgârieturi și răni deschise. Se aplică ușor pentru o acoperire optimă a plăgii.

 

 

Beneficiile Mierii de Manuka pentru râni:

 

 •          Miere de Manuka 100% medicinală
 •          Eficiență dovedită clinic
 •          Delicată cu pielea
 •          Potrivită pentru întreaga familie 

 

Datorită proprietăților antibacteriene a mierii de Manuka aceasta împiedică dezvoltarea bacteriilor, contribuie la vindecarea arsurilor, previne crăpăturile pielii și îmbunătățește aspectul cicatricilor în cazul arsurilor minore.

 

Grăbește vindecarea și refacerea țesutului afectat. Este ideală pentru toate rănile minore precum tăieturi, zgârieturi, julituri, arsuri, răni cutanate, escare, ulcerații ale pielii și acnee.

 

De asemenea, poate fi folosită pentru tratarea rănilor greu vindecabile cum este ulcerul piciorului diabetic.

 

Cum acționează mierea de Manuka pentru a reface țesuturile afectate?

 

CURĂȚĂ – puternica acțiune antibacteriană a mierii de Manuka ajută la îndepărtarea țesutului deteriorat al rănii și protejează în același timp țesutul nou, sănătos. Eficiența acesteia a fost demonstrată clinic.

 

PROTEJEAZĂ – aplicată local, mierea de Manuka ajută la vindecarea rănilor și împiedică dezvoltarea bacteriilor. Aceasta grăbește procesul de vindecare și contribuie la reducerea cicatricilor.

 

VINDECĂ (sprijină procesul de vindecare) – mierea este umectantă, ceea ce înseamnă că poate elimina excesul de lichid din locul plăgii menținând totodată umezeala necesară pentru vindecare.

 

Mierea este de asemenea emolientă, ceea ce ajută la înmuierea, calmarea și protejarea pielii.  

 

Ingrediente

 

Miere de Manuka 100% medicală din Noua Zeelandă 

 

 

Administrare

 

 • Curățați zona afectată cu apă și îndepărtați orice material străin sau resturi.
 • Aplicați un strat de Miere de Manuka pentru răni direct pe zona afectată.
 • Acoperiți cu un pansament curat și păstrați zona uscată.
 • Verificați zilnic și reaplicați Mierea de Manuka pentru răni ori de câte ori este nevoie.

 

A se folosi doar pentru uz extern. 

 

Precauții

Întrerupeți folosirea cremei și consultați medicul dacă rana nu se vindecă într-un interval de 7 zile sau dacă apar semne de infecție: roșeață, umflătură sau febră.

 

Atenţionare

Poate să provoace reacții alergice la persoanele care sunt sensibile la miere sau la alte produse apicole.

 

Produsul este steril până la ruperea sigiliului. Nu folosiți produsul dacă este deteriorat.

Mod de păstrare

Se păstrează la temperatură ambientală, 20-25°C, a nu se lasă la îndemâna copiilor.

 

 

 

NOTĂ:

 

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

 

30g

 

Producător: Manuka Health

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101