Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Medicul roman Mihai Alecu crede ca SIDA nu exista!

Medicul roman Mihai Alecu crede ca SIDA nu exista!

Aceasta este marturia unui cercetator roman care a lucrat in marile laboratoare din strainatate. Gigantii farmaceutici si-au dat mana si banii pentru a musamaliza un urias scandal. Doctorul Mihai Alecu pune sub un semn de intrebare maladia secolului

Aceasta este marturia unui cercetator roman care a lucrat in marile laboratoare din strainatate. Gigantii farmaceutici si-au dat mana si banii pentru a musamaliza un urias scandal. Doctorul Mihai Alecu pune sub un semn de intrebare maladia secolului XX.In conditiile in care in Romania s-a demonstrat ca nu a existat gripa aviara, iar marturie stau inclusiv dosarele aflate in lucru la Departamentul National Anticoruptie (DNA) si in conditiile in care sefii aceluiasi DNA refuza sa ancheteze isteria gripei asa-zis porcine, AIM a descoperit o marturie spectaculoasa a doctorului Mihai Alecu, cercetator in laboaratoare din strainatate, care arata ca nici macar SIDA nu exista in realitate, ci a fost inventata pentru a inabusi un scandal urias provocat de marile companii farmaceutice. Redam in continuare depozitia doctorului Mihai Alecu, cu mentiunea ca intertitlurile apartin redactiei AIM.

Fantastica sarlatanie

SIDA nu exista si nu a existat niciodata. Nu exista pt ca nu exista nici un virus HIV, deci daca nu exista pretinsa cauza nu poate exista nici pretinsa maladie; acestea sunt afirmatiile pe care le-am facut in cele mai importante asezaminte medicale incepand din anul 1987, data la care presupusa SIDA si-a facut aparitia in Europa. Dar sa facem putina istorie pentru a intelege mai bine toata aceasta absurda inventie si s-o luam cu inceputul. Terorismul mass-media in fantastica sarlatanie a SIDA incepe in a doua jumatate a anului 1986, dar a functionat la cote maxime de la inceputul lui 1987. Un mic grup de medici, intre care ma numar si eu, a inceput sa protesteze, sa spuna ca nu este adevarat, ca toate afirmatiile presei erau in afara oricarei logici clinice. Eram un mic grup, unii fara o mare experienta in biologie si cu atat mai putin in virusologie. Subsemnatul, de exemplu, lucram la acea epoca in calitate de consultant in psihopatologie clinica la Clinica de maladii nervoase si mentale a Universitatii din Milano, condusa de regretatul Prof. Gildo Gastaldi. Nu ne cunosteam intre noi; poate greseam sau ajungeam la rezultate demne de luat in seama urmand cai gresite. Totusi ne-am dat seama ca se intamplau lucruri prea stranii ca sa fie vorba de un caz simplu. Am incercat sa iau legatura cu jurnalisti dintre cei mai seriosi si influenti la acea epoca, cu televiziunea de stat, reviste stiintifice: nimic. Mi-am dat seama ca informatia specializata e complet manipulata de puteri oculte internationale.

O problema controlabila prin tehnici simple

La acea epoca nu stiam, nici nu intuiam ca toata lumea este manipulata de cativa potenti care care trag sforile si decid soarta locuitorilor intregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar din fericire, nu incompetent stiintific.
Este suficient sa ne gandim la faptul ca in acea perioada reusisem sa-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universitatii din Milano, prof. Luigi Villa sa organizeze un curs oficial de medicina Ayurvedica si indo-asiatica, care, odata obtinute autorizatiile ministeriale obligatorii, ar fi fost incluse in programele oficiale ale facultatii.
Desi supraexpus - pentru ca nu ma pricepeam deloc la medicina traditionala si etnoantropologica si inselat de ideea ca SIDA ar putea fi o problema exclusiv medicala, am incercat sa demonstrez ca aceasta problema - care la acea epoca se afirma ca este foarte grava, necunoscuta, aparent incurabila - ar putea fi controlata sau vindecata cu tehnici simple. Asadar am inceput sa aplic metodele mele holistice care, cu zece ani in urma, imi permisesera sa pun la punct "Nucleele celulare energetice" si "Alimentatia psiho-neuro-ortomoleculara".

Tinta a patru atentate intr-un singur an

In acelasi timp, in alta parte a lumii, un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul conditiilor biologice cu bio-electronica, plante africane, terapii personalizate apte sa regenereze ficatul, substante purinice homeopatizate. Si erau probabil si altii, cu siguranta mai buni ca mine. Dar toti redusi la tacere, amenintati si marginalizati cu orice mijloace. De cine? De ce? In ce scop? Persoana care va vorbeste a fost tinta a patru atentate intr-un singur an. Dar s-o luam in ordine. Toate acestea va vor demonstra ca sforaria se vedea clar inca din 1987. Au trebuit sa treaca ani pentru ca altii sa confirme ceea ce afirmam noi, de aceasta data insa, sunt nume mari, inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, supradotate si care au demonstrat ca nu exista nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.

Negustorii mortii au incasat miliarde

Dupa ce au trecut anii, mii de nefericiti au trecut in alta viata numai pentru a fi acordat incredere informatiilor ultramanipulate de sistem. Dar atatia si-au incasat cei 30 de dinari: vanzatori de palavre tiparite sau difuzate pe calea undelor au facut afaceri infloritoare, mii de speculanti si profitori au acumulat sume ametitoare cu aceasta isterie colectiva, prezentatori de programe celebre si dezbateri televizate menite sa induca in eroare, au fost toti avansati si negustorii mortii (marile companii farmaceutice) au incasat cifre astronomice de miliarde - premiu binemeritat pentru nobila lor munca bine facuta. Acum iese la iveala micul detaliu ca totul este un fals de neimaginat, pur si simplu pentru ca un virus SIDA NU EXISTA. Dar sa ne intoarcem la miezul problemei. La inceputul anilor 70, mai intai in America si apoi in Europa, se introduce un nou medicament bazat pe doua substante: sulfonamida si trimetoprim, vandut in multe tari sub numele de "Bactrim" (in alte tari ca "Septrim"). Acest medicament a avut succes pentru actiunea sa bactericida. In tarile occidentale, bolnavii care au folosit cel mai mult acest medicament au fost homosexualii, datorita frecventelor pneumonii si infectii ale cailor urinare.

Ce omoara bacteriile, omoara si celulele sanatoase

Dar necazul este ca Bactrim loveste mortal si componente importante ale celulelor umane, care sunt mitocondriile - unul din multele lucruri pe care in graba si rapacitatea lor, producatorii de medicamente prefera sa le ignore. Mitocondriile au fost la origine bacterii independente care, in cursul milioanelor de ani de evolutie, s-au integrat in interiorul celulelor, pastrandu-si o parte din specific. De aceasta, ceea ce este toxic pentru bacterii este la fel de toxic si pentru mitocondriile celulelor organismului uman.
Absorbind si integrand aceste bacterii, celula le hraneste, le sustine, le protejeaza, dar in schimb le-a delegat sa devina plamanii sai: ceea ce inseamna ca practic, mitocondriile ajuta celula sa respire. Apoi, la sfarsitul tuturor reactiilor chimice implicate in procesul schimbului de oxigen, tot mitocondriile sunt cele care formeaza moleculele de ATP (adenozin trifosfat), care sunt moleculele energetice de baza pentru celulele noastre. Aproximativ 90% din energia de care are nevoie organismul nostru este obtinuta prin intermediul adenozin trifosfatului.

Leziuni la nivelul ADN-ului

Evident, mitocondriile otravite si ele de Bactrim incep sa sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor, care nu are acele mecanisme de regenerare pe care le are ADN-ul mai complex al nucleului celulei. Si atunci, interferenta medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice etc), in functionarea mitocondriilor produce o consecinta grava, alterand mecanismele de oxigenare. Anumiti microbi straini sunt avantajati pentru a prolifera si atunci apar acele boli oportuniste pe care "medicina oficiala" le numeste SIDA. Toate acestea sunt esentiale pentru a intelege cum a fost inventata SIDA in 1981 in America .

Operatiunea SIDA si inventarea HIV

Medicii au prescris unui numar mare de homosexuali, afectati de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim in doze adecvate masei corporale si pentru perioade lungi de timp (ani intregi). Dar la sfarsit, iata ca apar rezultatele tratamentului gresit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocata de consumul indelungat de sulfonamide. Ceva ce nu se mai vazuse niciodata in istoria medicinei si caruia nimeni nu-i evaluase riscurile. Si cum medicii care prescrisesera Bactrim si producatorii medicamentului se temeau ca vor trebui sa suporte un lung sir de anchete, daune evaluate la milioane si milioane de dolari, au inventat operatiunea SIDA, care nu intamplator a fost la inceput legata de miscarea gay.
Homosexualii care trebuiau sa moara datorita distrugerii mitocondriilor celulare, trebuiau convinsi ca erau victimele a ceva nou si acest ceva nou era teribil de mortal (chiar daca nu existau probe ca asa era). Inventasera in graba SIDA, dupa care au fost obligati sa inventeze si o pretinsa cauza: virusul "HIV".
Si in acest caz ce ar putea fi acel ceva care se masoara cu faimosul test al seropozitivitatii? Iata raspunsul, chiar daca partial: drogurile, - in special cocaina, provoaca o puternica crestere a hormonilor de stres ai inimii si aceasta crestere produce o crestere de anticorpi in sange. In acest moment, testul releva o pozitivitate. Acest lucru este usor de verificat in grupurile de risc, asa cum a admis in final Gallo&coll. Toti cei care fac uz de cocaina risca sa aiba un nivel crescut de anticorpi iar testul HIV nu releva decat nivelul de anticorpi.

Un virus relationat cu "orientarea sexuala"

Cei care sunt supusi diferitelor terapii de dezintoxicare cu cresterea nivelului de metadona, se pare ca sunt supusi aceluiasi fel de risc: ca si cazurile pacientilor hemofilici carora li s-au administrat derivati hematici puternic contaminati cu virusi hepatici si de alte feluri.
La intrebarea legitima daca pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decat unul medical, raspundem, fara nici o umbra de indoiala, DA. Exista o cenzura stiintifica, pentru ca hatisul de interese care a impins inainte SIDA nu este suspectat de nimeni. De exemplu, in Clinica Universitatii din Frankfurt sunt 24 de persoane care muncesc in sectorul dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea isi primesc salariul de la industria farmaceutica si numai una de la Universitate. Veti intelege atunci care este terapia pe care o vor administra bolnavilor. Deci, daca mecanismul de oxidare a mitocondriilor (fara de care nimeni nu poate respira), este lezat, atunci nu este surprinzator ca pacientilor le lipseste aerul. Nu intamplator pacientii bolnavi de pretinsa SIDA sufera continuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importanta, dar din nefericire a fost ignorata pana acum de clasa medicala. In schimb a fost, cu multa arta, incriminat un pretins virus, a carui substanta genetica si ale carui proteine nimeni n-a fost capabil sa le izoleze pana acum.

Si totusi toata lumea vorbeste de un virus relationat cu orientarea sexuala, ceea ce constituie o arma politica. De fapt contestarea care a inceput in anii saizeci a fost inlocuita in anii optzeci in buna parte cu sperietoarea "SIDA".

Dr. Cercetator Mihai Alecu

 

Sursa:

Active Information Media

Comentarii personale :

Unul dintre darurile cel mai de pret al acestor vremuri este dupa parerea mea internetul. Si mai exact faptul ca in sfarsit informatia poate circula instant si poate ajunge la oameni fara a fi cenzurata. In sfarsit avem sansa de a ne informa singuri, de a cauta cu propria nostra minte, de a alege noi insine ce credem ca este corect sau nu. Se spune ca o hotarare se ia cu mintea , inima si stomacul, dar mai mult de atat o hotarare se iau dupa o ampla cercatare o situatiei in cauza.

Materialul de mai sus mi-a cazut sub ochi prin intermediul internetului, precum imi cad zeci de astfel de material in fiecare zi. Incerca mereu sa nu am prejudecati si caut in tot ce gaesc un sens.

Asa ca am inceput sa fac o investigatie pe cont prorpiu in acest domeniu iar rezultatele au dus la decizia de a public ape site acest material.

Este fascinant ce se intampla atunci cand ceea ce tu credeai ca este un adevar se dovedeste a fi o posibila mare escrocherie. Dar acesta este farmecul cautarii independente a adevarului. Dar si asta se intampla de la caz la caz, de la om la om, fiecare gaeste prorpiul; sau adevar in functie de cum il cauta.

Se spune ca, pentru a fi un adevarat cautator al adevarului, trebuie sa te eliberezi de toate cunostiintele pe care le ai, sa te detasezi de tot ce stiai si sa privesti cu o inima curata si o minte limpede.

Sigur ca daca ne uitam in jur vedem numai teorii ale conspiratiei dar poate ca dupa atat timp in care am stat si am acceptat ca adevar tot ce ni s-a spus de catre altii, de catre „specialisti”, poate ar fi timpul sa cautam sa gasim singuri propriul adevar sa devenim proprii nostrii specialisti.

Asa ca va invit sa investigati singuri dragi prieteni, sa dschideti ochii mari pentru ca nimic nu este ceea ce pare iar adevarul este departe de noi si in acelasi timp atat de aproape.

Cateva date interesante pe care le-am gasit despre subiectul de mai sus, sunt relatari a mai multi doctori, biochimisti...etc, laureati a diverse premii precum Nobel, care sustin teoria inexistentei virusului HIV ca si cauza a bolii SIDA.

http://www.virusmyth.com/aids/tour/step8.htm

http://www.virusmyth.com/aids/

http://www.ourcivilisation.com/aids/hivexist/

http://en.wikipedia.org/wiki/Misconceptions_about_HIV_and_AIDS

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rasnick

http://en.wikipedia.org/wiki/Celia_Farber

 

Sunt sigur ca exista multe alte materiale pro si contra , asa ca astept parerile voastre...invatam impreuna!

#hiv #Mihai Alecu #sarlatanie #sida #virusi

Ce au mai parcurs alti cititori...

Obezitatea in Europa : Romania se tine bine!

Ce spun cititorii despre "Medicul roman Mihai Alecu crede ca SIDA nu exista!"

casandra20 December 2016 14:10Raspunde

Exista pe youtube un documentar care m-a lasat cu gura cascata si certifica cu exemplificari si interviuri de la cercetaori si medici sa hiv si respectiv sida nu exista. Documentarul se numesre " xasa numerelor" o sa va cruciti.

casandra19 December 2016 08:27Raspunde

Foarte interesant. Urmariti-ma: luând Batrim (care este sigur biseptol) pentru orice infectie fara antibiograma, duce la suprainfectare si dependenta de medicament care tine in sah infectia dar nu o vindeca ba devine rezistenta la tratamentele ulterioare. Asta face de fapt medicatia impotriva sida. Aveti sida, hiv, asteptati nu va tratati. Faceti culturi din fecale , anus, nas,lacrimi, urina, faringian, hemocultura din sange pentru depistarea germenilor care produc discomfortul. Nu faceti tratament decat in urma antibiogramelor. Exista infectii ale cailor urinare, biliare , reumatism, anemii etc, un medic istet va descoperi prin analize adiacente ce infectie aveti.aceste infectii deficiteaza sistemul imunitar . Ve-ti da de medici care nu cred in antibiograma, nu-i nimic, mergeti la altul. Repetati analizele inclusiv pe cea hiv. Se spune ca boala apare si si dupa 15 20 de ani, pai pardon in acesti ani te poti imbolnavi de zeci de ori de orice , este doar o scuza, pentru ca sida nu exista, exista bolile de fond. Robert willner cel care s-a intepat cu sange infectat n-a murit de sida ci ce infarct, se pare ca a fost ajutat, a ramas fara serviciu, a fost exclus din colegiul medicilor pentru ca a indraznit sa infrunte marile concerne care vand medicamente.

ioana18 December 2016 16:50Raspunde

Ca orice afacere, si asta este cea mai mare teapa.

ioana18 December 2016 16:49Raspunde

Daca exista virusul puneti aici fotografia lui si structura biologica.Hai sa va vad. Cartea lui Gallo care a descoperit virusul, nu are asa ceva.

casandra20 November 2016 18:59Raspunde

Important: In anul 1993 medicul american Robert Wilnerr si-a injectat sange infectat ca sa dovedeasca ca totul este o minciuna, bineinteles ca nu s-a imbplnavit. A scris o carte desprw asta "Minciuna mortala".

jmwkoopnlp02 November 2015 14:46Raspunde

zg52yz zlijzxsjbzoq, [url=http://hyygphhqzsom.com/]hyygphhqzsom[/url], [link=http://ujuyfzbuxlfs.com/]ujuyfzbuxlfs[/link], http://wucxnwtfgxeh.com/

11 June 2015 04:13Raspunde

Daca dansul afirma ca nu exista sa faca un clip video cu cineva care este infectat cu acesti virus si sa se intepe cu un ac de seringa folosit de cel infectat.

Geanina05 May 2015 12:02Raspunde

Medicul Mihail Alecu dezminte afirmatiile aparute in articolele „SIDA nu exista!”, care il citeaza https://www.facebook.com/363475603629/photos/a.10150427742943630.380860.363475603629/10153277127083630/?type=1&theater

medic01 May 2015 01:37Raspunde

Va rog cei de la viataverdeviu acordati foarte mare atentie la ceea ce postati: cine a scris articolul? Se poate afla daca este un om si o sursa de incredere din punct de vedere stiintific? Voi aici faceti sanatate sau balci? Ati citit macar linkurile postate de alecu sa vedeti ca prin ele se contrazice pe el insusi?? Aveti grija ce raspanditi pe internet. Povesti din astea vagi, fara date care sa poata fi verificate, fara nume de studii sau articole sau chiar de"Premii Nobel" ?!?!? si eu pot inventa!

angelica30 April 2015 23:43Raspunde

http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.ourcivilisation.com/aids/hivexist/&prev=search

angelica30 April 2015 23:37Raspunde

Sunt deacord cu di. doctor ,felicitari .

angelica30 April 2015 23:32Raspunde

Verificati in amanunt publicatia si comentati cu bunul simt nu cu rautate .

Cata30 April 2015 11:20Raspunde

Fetelor, faceti dragoste nu razboi!

Madalin Grama14 December 2014 13:28Raspunde

Cine-l ia in serios pe dementul asta e mai dement ca el. Eu, ca medic eu insumi, ma apuca rasul citind asa ceva. Desi e mai degraba de plans ca cineva atat de scolit poate sa spuna atatea bazaconii. E o lipsa de respect fata de multii oameni care au murit din cauza bolii asteia. Printre care si mari artisti ca Freddie Mercury. Intr-o lume normala, cariera acestui om trebuia sa ia in sfarsit in secunda 2 dupa ce a dat aceste declaratii cu totul si cu totul aberante. Dar prostii si naivi il cred si asta e cel mai grav.

Cristina14 December 2014 22:38Raspunde

Ce limbaj nedemn de functia dumneavoastra! Trist... si mai trist este faptul ca nu intelegeti mesajul. Preferati sa va ascundeti in spatele a ceea ce vi s-a impus sa invatati in facultate. Va lipseste cercetarea proprie, in afara sistemului de care sunteti dependent. Din pacate cei care gandesc si analizeaza independent sunt categorisiti inferior si combatuti ... Dar adevarul este foarte clar pentru cei ce vor sa si-l insuseasca, sa-l accepte. Traim intr-o lume manipulata si hipnotizata de media si de aceea inteleg ca asemenea informatii au un efect seismic inacceptabil.

oo06 November 2016 17:25Raspunde

Inclin sa cred ca are dreptate.

oo06 November 2016 17:23Raspunde

Bravo Cristina.

30 April 2015 12:15Raspunde

Bravo Cristina, esti o desteapta!

30 April 2015 10:40Raspunde

Bravo Cristina, sumt de acord cu tine, felicitari !

daydr3am3r14 December 2014 12:07Raspunde

Medicul Mihai Alecu poate sa se arunce de pe o stanca. Sau, daca tine neaparat sa demonstreze ca nu exista HIV, atunci sa isi faca o transfuzie de la un 'bolnav' care are o boala ce nu exista, cauzata de un virus ce nu exista. What's the worst that could happen' :|

mama13 December 2014 19:14Raspunde

Haha, asta e o conspiratie fara nici o logica. Vezi cazurile din Segarcea. Sau si ei se drogau in masa? Ce e cu articolul asta fara sens?

inkidoc23 August 2014 11:36Raspunde

cum a lucrat in 1987 Mihai Alecu cu prof. Gastaldi, cand acesta era mort din 1973?

Loredana Popescu23 August 2014 10:01Raspunde

Foarte interesant acest artcol , desigur sunt pareri pro si contra ,dar sunt absolut sigura ca adevarul este undeva la mijloc , si exact cum sa scris si in articcol sunt in joc multe interese.Am in fam o persoana draga mie care a fost diagnosticata cu acest virus si va asigur ca diagnosticu nu a fost dat referitor la orientarea sexuala , dar foarte interesant este ca mult timp a luat medicatie datorta unu virus hepatic A si apoi la un interval de cativa ani a fost diagnosticata cu acest presupus virus.Apelez aici si am marea rugaminte daca pot fi contactat char de acest Dr.in speranta ca ma va ajuta atat pe mine cat si persoana in cauza .Va multumesc.

Loredana Popescu23 August 2014 09:53Raspunde

Foarte interesant acest articol ,am pe cineva in fam.care a fost diagnosticat cu aceasta presupusa boala a secolului si as vrea din toata inima sa o salvez ,de toate medicamentele ce le ia zilnic .Ajutatima va rog domnule doctor.

victoria phil05 August 2014 09:22Raspunde

Numele meu este Victoria de la Oslo care tr?iesc în Marea Britanie, vreau s? depun? m?rturie despre Dr. Michael Osas, Dumnezeu va continua s? v? binecuvânteze din bel?ug pentru faptele bune pe care le faci în via?a oamenilor, voi continua s? scriu bine ?i postarea de marturii despre te pe internet, am fost testat HIV pozitiv în 2011 ?i s-au simtit deprimat tot acest timp, pân? când am v?zut un blog despre Dr. SAOS Micheal vindecat oameni cu ierburi ?i puteri spirituale, nu am crezut, dar am decis s?-i dea un încerca, l-am contactat ?i a urmat instruc?iunile date spre surprinderea mea, am avea, de asemenea, vindecarea mea, eu sunt atât de fericit s? fie vindecat, a?a c? am promis pentru a transmite acest mesaj c?tre lume. Dac? ave?i orice problem? sau v? sunt, de asemenea, infectate cu orice boal? cum ar fi HIV / SIDA, Staphylococcus, herpes Cancer v? rug?m s? trimite?i e-mail la dr.Micheal Osas-l acum herbalcure4u@ gmail.com. Eu garantez pentru el 100%, po?i s?-mi ad?uga pe facebook: coolbabytp sau coolbabytp4u@ facebook.com

dodo20 May 2014 11:57Raspunde

Daaaa,serios????Iar numarul bolnavilor de SIDA din tarile subdezoltate din Africa tot din cauza tratamentelor cu antibiotice?Hai sa nu exageram!

Rawman17 November 2011 17:37Raspunde

..da sunt deacord, deaceea de multe ori trebuie sa mai si simtim care este adevarul Din pacate simturile ne-au cam fost infundate de consumismul excesiv. Iar ce credem noi ca este adevarat depinde de ce ne este prezentat.

Irina10 November 2011 00:47Raspunde

Bactrim se comercializeaza in Romania sub denumirea de Biseptol.

Ionut12 December 2012 23:27Raspunde

da, am vazut si eu prospectul, cat de adevarat :((((

Rawman10 November 2011 18:46Raspunde

Serios? interesant , chiar biseptolul prietenul omului iarna?

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101