AcasaCopiiHrana VieCorpMinteSpiritReteteInvatam impreunaStiati ca..?
Despre noiEvenimente / programePoliticiContact
Dhyana Yoga - cursuri de meditatie si yoga

Lansare meniu raw vegan – restaurant Integra!

Cu mare bucurie va anuntam ca incepand de saptamana aceasta orasul Constanta va avea in premiera un meniu complet raw vegan gourmet. Va veti putea bucura de acest meniu in cadrul restaurantului Integra, unul dintre cele mai apreciate restaurant din oras,  situat pe strada Adamclisi nr 1e.

In cadrul meniului veti putea gasi atat supe, bauturi, painici, paste, pizza, pateuri, branzici dar si celebrele dulciuri raw vegane pe care toata lumea le indrageste.
lasare meniu raw vegan restaurant Integra
Pentru a marca acest moment frumos, pe data de 23 iunie, la ora 19:00 va avea loc in cadrul restaurantului un eveniment de lansare la care vor  fi servite  preparate delicioase ce se regasesc in meniu.

Tot conceptul si implementarea acestui meniu au fost realizate de catre raw chef Stefan Nita si Alec Blenche – consilier in nutritie si stil de viata sanatos si alimentatie raw vegana. Tot ei va vor prezenta preparatele si vor face cateva demonstratii culinare.

Invitat special pentru acest eveniment este domnul doctor endocrinolog, Virgiliu Stroescu care va face o prezentare succinta despre importanta alimentatiei vegane si raw vegane.

Va asteptam cu drag atat la lansare dar mai ales la restaurant pentru a gusta si a va bucura de acest meniu delicios.

In cadrul lansarii, meniul va fi servit la mese si va cuprinde:

  •  crackersi din seminte

  • pate de masline si spanac

  • ciorba de burta raw vegan

  • tagliatelle "aurii"

  • tort de ciocolata cu menta

  • inghetata de banane cu sos de ciocolata

  • limonada cu ghimbir si goji

 

Pretul de participare este de 150 de lei, inscrierile facandu-se direct la restaurantul Integra, achitand un avans de 50% sau valoarea intreaga, pana pe data de 21.06 

Like Share Share Tweet1260 vizualizari

Postat in categoria Blog

Etichete: alec blenche, citrulina, coji, coji pepene, constanta, epidemie, ginsengul, hrana vie, raw vegan chef,

Articole similare

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Comentariu
Abonati-va gratuit

pentru cele mai noi articole
si promotii periodice.

Articole Recente

Abordarea holistică în tratarea rozaceei

Abordarea holistică în tratarea rozaceei

Motive pentru a zâmbi

Motive pentru a zâmbi

Ce este polenul crud şi de ce trebuie să il consumăm zilnic

Ce este polenul crud şi de ce trebuie să il consumăm zilnic

Hepatita B: o abordare naturopata

Hepatita B: o abordare naturopata

Entuziasmul vă poate schimba viaţa

Entuziasmul vă poate schimba viaţa

Show / Evenimente

Weekend de gatit in cuplu...la mare!

Weekend de gatit in cuplu...la mare!

BRIAN si ANNA-MARIA CLEMENT din nou la Bucuresti/13 martie/Hotel Caro

BRIAN si ANNA-MARIA CLEMENT din nou la Bucuresti/13 martie/Hotel Caro

Tabara verde viu de detoxifiere a corpului si a mintii - Plaiul Foii 2017

Tabara verde viu de detoxifiere a corpului si a mintii - Plaiul Foii 2017

Lansare Erus si valea rabdarii in Bucuresti, cantece, povesti si voie buna

Lansare Erus si valea rabdarii in Bucuresti, cantece, povesti si voie buna

Tabara verde viu de detoxifiere a corpului si a mintii

Tabara verde viu de detoxifiere a corpului si a mintii

Scopul acestui site este de a promova un stil de viata sanatos si sustenabil in armonie cu natura .

SUNTEM PE RETELELE SOCIALE