Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Cosmetice
Ingrediente cosmetice naturale
Ulei de Trandafiri, 50ml | MAYAM

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei de Trandafiri, 50ml | MAYAM

Ulei de Trandafiri, 50ml | MAYAM

22.40 Lei

SKU: M-1239

Cantitate:

Obținut din petale de trandafiri macerate în ulei de susan, este un ulei de frumusețe recomandat pentru îngrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient în creme de față, cu proprietăți regeneratoare, antirid și tonifiante.

 

50ml

Descriere

Ulei de Trandafiri, 50ml | MAYAM

 

Rosa centifolia sau trandafirul cu o sută de petale ori "Rose de Mai", este foarte popular în special în Franța ca materie primă din care se pot obține o serie de ingrediente cosmetice: ulei esențial, ulei absolut, apă florală, macerat din petale.

Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care se transferă în uleiul de bază în timpul macerării au proprietăți antirid, tonifiante și de regenerare cutanată.

 

Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, emolient și catifelant, ușor absorbit de piele, constituind o bază ideală pentru obținerea acestui macerat nobil.

 

Metoda de obținere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir în ulei de susan

Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede de culoare gălbuie; nu este un ulei parfumat, are miros vegetal crud ușor dulceag

 

Ingrediente (INCI)

Sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract.

 

Proprietățile uleiului macerat de trandafiri

  • emolient, înmoaie și catifelează pielea
  • antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii și la prevenirea semnelor îmbătrânirii cutanate
  • hrănitor, bogat în acizi grași esențiali nesaturați
  • ușor tonifiant și îmbunătățește fermitatea pielii

 

 

Recomandări, aplicații

  • este un ulei adecvat în special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur
  • îngrijirea tenului, pielii gâtului și decolteului
  • îngrijirea pielii ridate, lipsite de tonus și elasticitate
  • masaj facial

 

Cum se folosește uleiul macerat de trandafiri

  • se poate aplica pe piele ca atare, după curățare și tonifiere
  • ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și active liposolubile, pentru masaj facial
  • se poate utiliza ca ingredient în creme, seruri și balsamuri
  • în creme emulsionate se poate include în faza grasă

 

Mod de păstrare

La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.

 

Date de siguranță, precauții în utilizare

A nu se utiliza de persoanele alergice la susan; uz cosmetic!



Producător: Mayam

 

50ml

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.