Hot Summer Sale % TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Vitamine şi Minerale
 4. IMUNOGRIP PLUS - Zinc și Vitamina C, 50ml | Plantextrakt

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favorite
IMUNOGRIP PLUS - Zinc și Vitamina C, 50ml | Plantextrakt
-5.04 Lei

IMUNOGRIP PLUS - Zinc și Vitamina C, 50ml | Plantextrakt

42.00 Lei-12%36.96 Lei

SKU: 5944739051566

Cantitate:

Stimulator imunitar general cu doza zilnică recomandată de Zinc și Vitamina C. Reduce incidenţa infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii. Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii. Efecte imediate fără şocuri fiziologice.

 

Sticlă de 50 ml prevăzută cu capac dozator

Descriere

IMUNOGRIP PLUS - Zinc și Vitamina C, 50ml | Plantextrakt

 

 • Stimulator imunitar general cu doza zilnică recomandată de Zinc și Vitamina C
 • Reduce incidenţa infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii.
 • Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii.
 • Efecte imediate fără şocuri fiziologice.

 

Prin prelucrare în stare proaspată şi extracţie la rece (metoda de fabricaţie Plantextrakt) se păstrează nealterat fitocomplexul responsabil de acţiunea terapeutică.

 

Ingrediente

Suc stabilizat şi standardizat obţinut prin presare la rece din herba înflorită de Echinacea purpurea (din cultura ecologică a Laboratoarelor Plantextrakt), extract din fructe de Măceș, Vitamina C naturală din fructe de Măceș, sare de Zinc. Conţine alcool etilic de cereale 16 % vol.

 

Mod de administrare

Adulţi şi copii peste 7 ani: câte 3 ml, cu ajutorul capacului dozator de 3 ori pe zi, în puţină apă, timp de 4 zile; după o pauză de 4 zile se repetă administrarea.

Repetarea ciclului de tratament nu trebuie să depăşească 6 săptămâni.

A se agita înainte de administrare!

 

Recomandări

Cure pentru creşterea rezistenţei organismului, în:

 • diferite stări cu imunitate scăzută,
 • perioade cu risc crescut de îmbolnăvire (înaintea perioadei şi în perioada de expunere la virusurile gripale), în special la grupele cu risc crescut de îmbolnăvire (vârstnici, teren astenic), persoanelor din colectivităţi (cadre medicale, profesori, funcţionari publici, elevi, etc.),
 • infecţii respiratorii recurente, convalescenţă după boli infecto-contagioase.

 

Stimulând proliferarea celulelor imunocompetente, fără să provoace reacţii de memorare din partea acestora, trebuie administrat la intervale determinate şi pentru un anumit timp (nu în mod continuu), mecanismele stimulate pe această cale fiind supuse unui training celular. Pentru sucul stabilizat de Echinacea purpurea s-a stabilit, în urma unor studii, un ritm al administrărilor de 4 zile, urmate de alte 4 zile de pauză, nu mai mult de o perioadă de 6 săptămâni.

 

Contraindicaţii

Boli autoimune, tumori maligne. Se administrează cu prudenţă în afecţiuni sistemice: tuberculoză, leucoze, colagenoze, scleroză multiplă, AIDS.

 

Reacţii adverse:

Foarte rar, reacţii de tip alergic, la persoanele alergice la polenul plantelor din familia Asteraceae (exemplu: muşeţelul, păpădia, gălbenelele etc.), caz în care se recomandă întreruperea tratamentului şi consultarea medicului. 

 

Sticlă de 50 ml prevăzută cu capac dozator

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101