Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Minte
  4. Ce distingeţi prima dată în această imagine? Răspunsul v-ar putea uimi

Ce distingeţi prima dată în această imagine? Răspunsul v-ar putea uimi

Testele psihologice care ne dezvăluie personalitatea și trăsăturile personale sunt diverse și multiple, de la studiul morfologiei noastre la analiza preferințelor în ceea ce privește culorile, hainele, muzica etc. Cu toate acestea, există și teste&nb

iluzie optica, interpretare psihologica, test

Testele psihologice care ne dezvăluie personalitatea și trăsăturile personale sunt diverse și multiple, de la studiul morfologiei noastre la analiza preferințelor în ceea ce privește culorile, hainele, muzica etc. Cu toate acestea, există și teste sub formă de iluzii optice care dezvăluie multe lucruri despre psihologia noastră

Ce este o iluzie optică?

Înainte de a trece la rezultatele testului, să definim mai întâi ce este o iluzie optică. Vorbim de iluzia optică atunci când ochii noștri percep informații contradictorii și le transmit către creier care insă nu reușește să le interpreteze în mod corect.

Astfel, avem impresia ca vedem altceva decât imaginea sau obiectul prezent înaintea ochilor noștri, cu diferențe de formă, dimensiune, culoare sau mișcare.
Aceste diferențe în interpretare sunt condiționate de mai mulți factori cum ar fi tendința naturală a creierului de a încerca să găsească o imagine familiară, experiențele noastre personale, tabuurile sociale și așa mai departe.

Iar acești factori pot indica o mulțime de informații inedite despre personalitatea și caracterul nostru.

Dacă ai văzut mai întâi un sat (păsări, copaci, colibe ...):

Această imagine este în mare măsură legată de libertate. Dacă ai văzut mai întâi păsările și satul, inseamnă că eşti o persoană foarte liberă, unică și foarte talentată. În ochii celor din jurul tău, ești o persoană complexă, interesantă, cu multe lucruri de oferit celor din jur. Ai darul de a simți emoțiile altora și de a le asculta întotdeauna.

Esti, de asemenea, o persoană puternică care știe ce vrea în viață și este capabilă să depășească toate obstacolele dacă veti avea incredere in fortele proprii.

Cu toate acestea, personalitatea ta nu are numai avantaje. Setea de libertate uneori te face să pierzi notiunea locului si timpului și uiți respectarea limitelor dintre ceea ce este permis și ceea ce nu este. 

O astfel de atitudine te poate pune în situații de conflict, atât in plan profesional cât si in plan personal. Nu e deloc usor sa gasesti pe cineva care sa inteleaga si imparta aceasta filozofie a oamenilor liberi ca tine.

Daca ai văzut mai întâi un elefant:

Dacă ai văzut mai întâi un elefant, este pentru că simți nevoia de a fi protejat. Ai nevoie de cineva care să te "acopere", deoarece acest elefant acoperă colibele. Cel mai probabil, treci printr-un moment în care te simți îngrijorat și nesigur de tine.

Esti o persoană bună, onestă, umilă, sinceră și generoasă. Indiferent de cum se prezinta lucrurile, scapă de tot praful emoțional și de acele gânduri negative care iti dau târcoale pentru a trăi în pace.

Fii creativ, zâmbeşte, inconjoară-te de prieteni, trăieşte, iubeşte și iartă!

#iluzie optica #inedit #psihologie #test de personalitate

Ce au mai parcurs alti cititori...

O singura imagine, 3 interpretari: ce trasaturi ascunde eul tau interior

Ce spun cititorii despre "Ce distingeţi prima dată în această imagine? Răspunsul v-ar putea uimi"

Sorin04 November 2017 13:05Raspunde

Am vazut un craniu. Ce poate insemna? Cred ca intuiesc. De unde ca interpretarile pot fi infinite. Fiecare vede altceva

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101