Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Natura
  4. Fotografii incredibile ce arata cum fermele industriale distrug mediul inconjurator

Fotografii incredibile ce arata cum fermele industriale distrug mediul inconjurator

Probabil multi dintre voi vor gandi : ce ne pasa noua de ce fac americanii? Ar trebui sa ne pese. Si asta nu numai pentru faptul ca modelul american ...

 Probabil multi dintre voi vor gandi : ce ne pasa noua de ce fac americanii? Ar trebui sa ne pese. Si asta nu numai pentru faptul ca modelul american de eficientizare maxima este preluat si implementat in toata lumea, dar si pentru simplul fapt ca suntem un tot unitar.

Tot universul nostru este un tot unitar interdependent. Cand cineva sufera, toti suferim, cand planeta este poluata intr-o parte a lumii este poluata peste tot.

fermele de ingrasare 5

Randall County Feedyard, Amarillo, Texas - sursa foto : http://goo.gl/q1Cwez

ferme de ingrasareCoronado Feeders, Texas

Ce vedeti in aceste poze nu sunt altceva decat concepte violente si barbare pe care oamenii le folosesc de mii de ani. Concepte precum sclavie, tiranie, violenta, cruzime, lagare de concentrare, nepasare, lacomie. Toate acestea nu sunt decat proiectii colective ale lumii noastre interioare. si atat vreme cat vom pastra in noi astfel de sentimente, viata noastra nu se va schimba.

Daca tu nu stii cum a ajuns acea bucata de carne in farfuria ta, in corpul tau, cu ce costuri pentru planeta si pentru sanatate... asta nu inseamna ca nu te afecteaza sau ca nu contribui la toate acestea..!

Cu cât vom deveni mai constienti de ce se intampla in jur si vom inceta sa mai inchidem ochii la realitatile evidente cu atât mai repede vom deveni mai fericiti , mai sanatosi si mai in armonie cu noi insine si cu viata din jur.

Vrem sa stim pararea ta despre industria alimentara, cu precadere despre aceste ferme si impactul lor asupra sanatatii noastre si a planetei! Scrie-ne in comentariile de mai jos!

Sursa:

http://www.businessinsider.com/mishka-henners-photos-of-american-feedlots-2014-8 -

#fermele de ingrasare #fotografii #hrana #optice #satelit

Ce au mai parcurs alti cititori...

Dependenta de mancare: metodele prin care industria alimentara ne controleaza!
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101