Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Noutăți
 3. Discheta Conjugarea Verbelor în Limba Franceză | Editura Verba

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Discheta Conjugarea Verbelor în Limba Franceză | Editura Verba

Discheta Conjugarea Verbelor în Limba Franceză | Editura Verba

25.00 Lei

SKU: 9789738228216

Cantitate:

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză conține 52 de verbe uzuale, cu particularităţi de conjugare, dar şi verbe-model pentru grupa 1 și grupa 2, iar pe verso alte 250 de verbe uzuale, cu indicarea modelelor de conjugare urmate de acestea şi cu precizarea unor eventuale abateri.

Descriere

 

De ce să alegi Dischetele Verba? 

 

 • Produse testate de 1 milion de utilizatori în peste 23 de ani
 • Înveți rapid și ușor conjugarea verbelor în limba franceză
 • Discheta este ușor de transportat într-un plic de protecție
 • Amplifici procesul de învățare folosind memoria vizuală
 • Dischetele sunt realizate manual, cu grijă și respect pentru mediul de învățare

 

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză

 

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză conține peste 300 de verbe uzuale, cu particularităţi de conjugare, dar şi verbe-model pentru grupele I și II.

 

Folosind această dischetă, cu o simplă rotire a discului vei putea citi formele verbale de indicativ prezent, indicativ imperfect, perfect simplu, participiu prezent, participiu trecut, viitor, subjonctiv prezent și imperfect, dar și indicații despre formarea timpurilor compuse, a Imperativului sau a construcţiilor perifrastice.

 

Instrument extrem de util pentru învățarea conjugării verbelor în limba franceză. 

 

Ce este Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză?

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză este un instrument extrem de util pentru învățarea limbii franceze. Folosind această dischetă, cu o simplă rotire a discului vei putea citi formele verbale ale verbului selectat la diferite timpuri și moduri.

 

Astfel, nu vei mai avea nevoie de acea listă interminabilă cu conjugarea verbelor în franceză printată de pe internet sau copiată din cărți. Vei avea la îndemână o ”listă” de verbe schematizată și aranjată într-o formă foarte practică și atractivă. Utilizarea dischetei cu conjugarea verbelor în limba franceză te ajută să găsești și să reții foarte rapid formele verbelor la diferite timpuri și moduri.

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză este o semi-jucărie, la fel ca toate piesele din serie. Are un disc rotitor cu ferestre, în care pot fi citite formele verbale şi are un joyful design.

Dincolo de acest aspect de jucărie, discheta este o lucrare serioasă, cu multă informaţie utilă şi sistematizată eficient.

 

Principalele lucrări consultate au fost: sistematizări ale conjugării verbelor lb. franceze (Bescherelle, Larousse), sinteze de gramatică a lb. franceze (G. Mauger, Marcele Saraş).

 

 

Cum se folosește Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză?

 

Discheta este compusă dintr-o coroană circulară cu verbe, dispusă în jurul unui disc rotitor.

 

Rotește discul și poziționează săgeata în dreptul unui verb. 

Pentru fiecare verb selectat, în ferestrele discului vei putea citi formele verbale și terminațiile specifice pentru: indicativ prezent, indicativ imperfect, perfect simplu, participiu prezent, participiu trecut, viitor, subjonctiv prezent și imperfect. 

În casetele de pe disc există, de asemenea, informații despre formarea timpurilor compuse, a Imperativului sau a construcţiilor perifrastice.

 

 

Ce conține Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză?

 

Pe fața discului vei găsi:

 • 52 de verbe uzuale aranjate alfabetic, în jurul unui disc rotitor, dar şi verbe-model pentru grupa 1 și grupa 2.
 • În ferestrele discului pot fi citite formele verbale și terminațiile specifice pentru: indicativ prezent, indicativ imperfect, perfect simplu, participiu prezent, participiu trecut, viitor, subjonctiv prezent și imperfect. 
 • În casetele de pe disc există, de asemenea, informații despre formarea timpurilor compuse, a imperativului sau a construcţiilor perifrastice.

Pe spatele discului vei găsi:

 • alte 250 de verbe uzuale, cu indicarea modelelor de conjugare urmate de acestea şi cu precizarea unor eventuale abateri.

 

Modelul actual al Dischetei conjugarea verbelor în Limba Franceză utilizează principiul de prezentare a informaţiei pe două coroane circulare, pentru care a fost acordat Brevetul de invenţie nr. 118040/2002.

Autori: Camelia Stan, Dragoş Stan

 

Detalii tehnice

Discheta este tipărită pe carton dublu cretat mat de 300 g/mp, are dimensiunea de 21cm/21cm şi este însoţită de un plic de protecţie de carton.

Editura VERBA, 2008

ISBN: 978-973-88282-1-6

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101