REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Spirit
  4. De ce relatiile, chiar si cele nefericite, duc la cresterea si dezvoltarea noastra spirituala

De ce relatiile, chiar si cele nefericite, duc la cresterea si dezvoltarea noastra spirituala

Sunt multe carti care ne invata cum sa devenim persoane mai bune si sa ne cunoastem mai bine pe noi insine. Invatam sa ne descoperim nevoile, dorintele si telurile. Suntem astfel mai deschisi pentru experiente noi si abordari diferite ale gandirii si

Sunt multe carti care ne invata cum sa devenim persoane mai bune si sa ne cunoastem mai bine pe noi insine. Invatam sa ne descoperim nevoile, dorintele si telurile. Suntem astfel mai deschisi pentru experiente noi si abordari diferite ale gandirii si alimentatiei noastre.

Dar daca vrei sa progresezi individual cu adevarat un lucru pe care ar trebui sa il faci este sa analizezi mai de-aproape relatiile tale personale.

Persoanele cele mai apropiate (si mai ales relatia pe care o avem cu acele persoane) sunt indrumatorii cei mai de pret in viata noastra. Fiecare dintre relatiile pe care le avem reflecta acele parti din noi care sunt puternice, fericite, pline de compasiune — dar si acele parti care au nevoie de mai multa crestere si progres. Fiecare dintre cei dragi noua au fost parca plasati intentionat in vietile noastre pentru a ne fi aproape, a ne oferi oportunitatea de a deveni oamenii care trebuie sa devenim in viata, pentru a ne atinge scopul pentru care suntem aici. Acesti oameni sunt practic invatatorii nostri deghizati in mama, tatal, copiii, vecinii, rudele, colegii si de cele mai multe ori sotia sau sotul.

Cea mai minunata lectie de viata este iubirea. Se explica astfel de ce este cel mai greu sa-ti iubesti parintii si familia, desi tindem automat sa fim cel mai aproape de ei. Si multi dintre cei cu care ne petrecem cea mai mare parte a timpului ne pot afecta profund fericirea — si pot contribui sau pune la incercare evolutia noastra spirituala.relatiile personale

Sa luam, de exemplu, relatia pe care multe persoane le au cu unul dintre parinti - si care este deplorabila deseori. O persoana isi considera tatal, de exemplu, plin de prejudecati, critic si incapatanat. Dar cel mai mult il supara faptul ca vede in el toate trasaturile pe care la acel moment nu vrea sa si le asume.

Insa, de indata ce accepta si isi vindeca propriile prejudecati, prejudecatile tatalui fie par sa dispara fie nu o mai deranjeaza (nici nu mai conteaza care dintre ele). Interactiunile dintre ei devin mai usoare, mai placute si mai realiste. Tatal — si mai ales relatia cu el, evolutia acestei relatii — te pot invata ca acele lucruri care ne deranjeaza la altii sunt de fapt propriile noastre trasaturi pe care insa nu suntem pregatiti sa le acceptam sau sa le vindecam in noi insine.

Luati in considerare si alte relatii care sunt importante pentru voi si care au insemnat ceva de-a lungul vietii - poate fi relatia cu un fost sot sau relatia cu biserica (o "relatie" nu inseamna doar o relatie cu o persoana, poate fi si cu o comunitate). Ambele ar putea sa te invete ca exista si relatii care, fara sa-ti dai seama, te impiedica sa progresezi.

Cand te regasesti intr-o relatie in care nu te simti inspirata sau provocata, tinzi sa nu-ti atingi potentialul. De aceea, pentru a progresa, trebuie sa iesi din zona de confort in care o relatie familiara si comoda te poate mentine.

Un barbat care iti frange inima te invata ca, atunci cand iubesti nu o faci cu jumatati de masura, chiar cu riscul de a fii ranita.

Prietena ta cea mai buna te poate invata multe despre tine insati si relatiile sufletesti. Poti invata dintr-o relatie de prietenie autentica cum sa te iubesti, sa te accepti si sa te ierti pe tine insati doar pentru a putea sa-i iubesti, sa-i accepti si sa-i ierti pe altii.

Iar sotul tau te poate invata ca doar cu sinceritate maxima si vulnerabilitate poti obtine iubire si intimitate.

#dragoste #spirituala #stari emotionale #relatiile nefercitie

Ce au mai parcurs alti cititori...

Recunostinta: un dar ce creste pe masura ce il daruiesti
6 semne ca ai un dar spiritual

Ce spun cititorii despre "De ce relatiile, chiar si cele nefericite, duc la cresterea si dezvoltarea noastra spirituala"

anca12 January 2015 18:52Raspunde

Un articol destul de tâmpi?el, în stilul celor americane scrise pentru adul?i infantili. Dar... poate pe unii ii ajut?. Dac? am sup?rat cumva pe cineva cu acest comentariu... s? ?tie c? ceva din el il supara defapt.

Cristina09 January 2015 10:42Raspunde

Si daca ei,nu ma lasa sa ii iubesc ?

09 January 2015 16:04Raspunde

Lasa l .

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101