Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Suplimente
Suplimente lichide
Colagen Booster Nordbo - vegan - 60 capsule | Nordbo

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Colagen Booster Nordbo - vegan - 60 capsule | Nordbo

Colagen Booster Nordbo - vegan - 60 capsule | Nordbo

200.00 Lei

SKU: 7350076867155

Cantitate:

Colagen Booster - Nordbo - vegan - 60 capsule

Colagen Booster de la Nordbo conține un complex bine documentat, cu extracte unice de plante opextan® și centevita® , precum și Vitamina c care contribuie la formarea normală de colagen. Biotina se adaugă pentru a menține sanatatea părului, pielii și unghiilor. Nordbo colagen booster este un produs 100% pe bază de plante - opextan® este extras din pulpa de măsline și centevita® din frunzele de Gotu kola.

Descriere


Colagen Booster de la Nordbo conține un complex bine documentat, cu extracte unice de plante opextan® și centevita® , precum și vitamina C care contribuie la formarea normală de colagen. Biotina se adaugă pentru a menține sanatatea părului, pielii și unghiilor. Nordbo Colagen Booster este un produs 100% pe bază de plante - opextan® este extras din pulpa de măsline și centevita® din frunzele de Gotu kola. 
      
Cine ar trebui să utilizeze Colagen Booster de la Nordbo?
Producția proprie de colagen scade incepand cu vârsta de 30 de ani. Nordbo Colagen Booster este recomandat femeilor și bărbaților care doresc să prevină sau să trateze densitatea redusă de colagen și să mențină o piele suplă.
Poate fi administrat independent sau în combinație cu Colagen marin Nordbo. Testat într-un studiu clinic de 62 de participanți, rezultatele au arătat o imbunatatire de până la 98% a elasticitatii pielii după 90 de zile.
     
Știai că...
Centevita® contribuie la formarea tipurilor de colagen 1 și 3 și la conservarea conținutului de umiditate al pielii. Studiile arată, de asemenea, că Centevita® reduce inflamația și protejează împotriva stresului oxidativ. Opextan® conține antioxidanți puternici care îmbunătățesc calitatea pielii prin protejarea împotriva deteriorării UV și creșterea capacității sale de restaurare.
   
Diferența dintre Colagen marin Nordbo și Colagen Booster Nordbo
​Colagen Booster de la Nordbo constă din extracte de plante care stimulează producția proprie de colagen a pielii, în timp ce Colagen Marin Nordbo este format din colagen marin pur. Produsele sunt excelente pentru a fi combinate deoarece pielea primește atât o creștere directă în colagen dar si un sprijin puternic pentru producția de colagen propriu. Prezentare: Flacon cu 60 capsule
Descriere: NORDBO Colagen Booster conține un complex de extracte unice de plante Opextan® și Centevita® , precum și vitamina C care contribuie la formarea normală de colagen in organism. NORDBO Colagen Booster este un produs 100% pe bază de plante - Opextan® este extras din pulpa de măsline și Centevita® din frunzele de Gotu kola.
Produsul este fabricat în Suedia și este certificat I'm Vegan de catre Asociatia Djurens Rätt.

Ingrediente (per 1 capsula): Extract de pulpa de masline (Olea europaea L-Oleaceae) 150 mg, Extract de frunze de Gotu kola (Centella Assiatica) 75 mg, Vitamina C (L-ascorbat de calciu) 40 mg (50% VNR*), Biotina (D-biotin) 25 mcg (50% VNR*)
Excipienti: agent de încărcare (faina de orez ), capsulă vegetală HPMC (celuloză).
*Valoarea Nutrițională de Referință conform Regulamentului 1169/2011
Porția de servire zilnica: 2 capsule/zi
Mod de administrare: Pentru adulti cate 2 capsule/zi, impreuna cu masa sau conform recomandării consultantului de specialitate. După deschidere, produsul poate fi utilizat pana la sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisa pe ambalaj.
Contraindicații: Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate sau care vor sa rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate. Nordbo este un brand suedez a cărui filozofie se bazează pe doi piloni: documentarea clinică și sustenabilitatea. Nordbo combină tradiția cu inovația, dezvoltând produse de mare calitate cu o eticheta curata. Nordbo are in spatele fiecărui produs studii clinice relevante ce sustin eficacitatea lor. Suplimente eficiente cu eticheta curata si respect pentru planetă.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2023 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.
Black Goat Media SRL, Nr. Reg. Com.: J24/139/2013, CIF: RO31225151