Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Suplimente lichide
  4. Blooster Sport Recuperare, 5 flacoane | AlgoSource

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Blooster Sport Recuperare, 5 flacoane | AlgoSource

Blooster Sport Recuperare, 5 flacoane | AlgoSource

77.00 Lei

SKU: 3760049270266

Cantitate:

Aliatul tău, după efortul fizic! Combinația unică de Magnesium Marin Hiposodic și Spirulysat ® face din Blooster Sport Recuperare, un aliat esențial în recuperarea după activitatea fizică. Sigur, inclusiv pentru sportivii de performanță, conform normelor antidoping! (NF EN 17444).

5 flacoane

Descriere

Blooster Sport Recuperare, 5 flacoane | AlgoSource

 

Aliatul tău, după efortul fizic! Bogat în Phycocianină îți oferă acces la energia naturală conținută de această moleculă, pentru ca tu să îți recuperezi energia și vitalitatea, ajutând fucția musculară și cardiovasculară să revină la normal.

 

Combinația unică de Magnesium Marin Hiposodic și Spirulysat ® face din Blooster Sport Recuperare, un aliat esențial în recuperarea după activitatea fizică. Sigur, inclusiv pentru sportivii de performanță, conform normelor antidoping! (NF EN 17444).


Nutraceuticele AlgoSource - Aliații perfecți pentru sportivii de performanță sau amatori! Extracte inovatoare din microalge și ”ape mame ” Noul standard de suplimente pentru sportivi!


Indiferent dacă vă pregătiți pentru o competiție importantă sau doriți să vă îmbunătățiți mintea, corpul și performanța, vă punem la dispoziție formule uimitoare, sigure, puternice și eficiente susținute de cercetări științifice inovatoare.


Spirulysat® este un antioxidant puternic care scade efectul stresului oxidativ pe care atleții îl experimentează atât la antrenament, cât și la competiție. Sporturile de nivel înalt generează ROS în organismele atleților atât în sistemul sanguin, cât și în interiorul celulelor musculare prin mai multe mecanisme: respirația aduce un aport de oxigen care duce la formarea ionilor de superoxid și generarea energiei prin arderea glucozei are ca rezultat acid lactiv și derivați ai acestora.


Spirulysat® a demonstrat prin studiul clinic la oameni SPIROX că reduce impactul stresului oxidativ, la o doză de 20mg/zi. Phyocianina, componenta sa principală, s-a dovedit a avea un puternic efect antioxidant (de 20 de ori mai eficient decât vitamina C) și are un spectru foarte larg și un complex de activitate echivalent cu o familie foarte mare de antioxidanți. S-au dovedit, de asemenea, activitatea puternic antiinflamatoare specifică din inhibarea enzimei COX-2, ceea ce conduce la ameliorarea durerii asociate cu stresul extrem asupra celulelor musculare și nervoase. Acest lucru le permite sportivilor să susțină un efort de mare intensitate pe o perioadă de timp mai îndelungată. GUst ușor de tolerat!

 

Produsul nu conține gluten, zahăr și lactoză și este potrivit pentru vegani și vegetarieni.


S-au dovedit, de asemenea, activitatea puternic antiinflamatoare specifică din inhibarea enzimeiCOX-2, ceea ce conduce la ameliorarea durerii asociate cu stresul extrem asupra celulelor musculare și nervoase. A fost demonstrat ca un promotor al producției de hemoglobină, similar cu EPO. În plus, polizaharidele din spirulina și-au demonstrat și impactul asupra sistemului osos îngust în ceea ce privește stimularea producției și diferențierii celulelor albe.


În consecință, producția de sânge este stimulată, permițând un mai bun transport al oxigenului și o creștere a performanței. Acest lucru le permite sportivilor să susțină un efort de mare intensitate pe o perioadă de timp mai îndelungată. Sigur, inclusiv pentru sportivii de performanță, Sport Protect conform normelor antidoping NF EN 17444.

Cum acționează produsul?

1. Recuperează și relaxează și repară microleziunile apărute în urma forțării, stresării musculaturii. Suține și ajută să revină la normal bătăile inimii, respirația și procesele metabolice;
2. Înlocuiește electroliții pe care îi pierdem în timpul antrenamentelor și susține rehidratarea; Acelerează procesul de recuperare și permit reluarea efortului fizic cu mai multă putere și energie;
3. Reduce durerea și starea de oboseală instalate după efortul fizic, totul pentru ca tu să îți păstrezi motivația și să revi cu plăcere la viitoarele antrenamente.
4. Sigur, inclusiv pentru sportivii de performanță, conform normelor antidoping reglementate! Efecte maximizate prin asocierea produsului Blooster Sport Pregătire!


Mod de administrare:
Copii peste 10 ani si adulți: 1 flacon /zi, după activitate intensă, diluat în apa sau suc de fructe, în cure 1-5 zile.
Se poate relua cura ori de câte ori este necesar. Agitați înainte de utilizare.


Precauții:
Prezența unor ușoare depuneri este datorată utilizarii extractelor de plante, fiind un fenomen natural și nu afectează calitatea sau eficacitatea produsului.

A se păstra la temperatura camerei (sub 25° C), într-un loc curat, uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

În dietele sărace în sodiu, să fie inclus în cantitatea zilnică de sodiu prescrisă de medicul dumneavoastră.

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

 

Producător: AlgoSource

 


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

Ingrediente active pe 1 flacon 30ml/zi:
Extract din apă de mare desodificată din mlaștinile Guerande 666,6mg/L , din care magneziu 200 mg, VNR 53,3%
conținut scăzut de sodiu < 36 mg (compatibil cu regimul fără sare)
Extract lichid de spirulină (Arthrospira platensis) 1000mg/L, din care ficocianine 30mg
Îndulcitor: glicozid de steviol 0.04%; aromă naturală de menta Bio 0.125%, acid citric < 0.1%, apă purificată.
Compoziția unică Spirulysat pe 100 ml: Proteine >0.2 g, Carbohidrați 0.05 g, Lipide –urme, B12 0.3 µg, Fier 0.2 mg, Magneziu 30 mg, Calciu 40 mg, Potasiu 8 mg, Sodiu 20 mg, Cupru 30 µg, Zinc 20 µg, Phycocyanine 110 mg.
Notificat: INSP serie AB NR. 3156 .
Sigur, inclusiv pentru sportivii de performanță, Sport Protect conform normelor antidoping NF EN 17444.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101