Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Invatam impreuna
  4. Bill Gates finanteaza o tehnologie care sa distruga procreerea

Bill Gates finanteaza o tehnologie care sa distruga procreerea

Viata verde viu) Vaccinarea in masa se pare ca nu este singura strategie de depopulare care este pusa in aplicare de Fundatia Bill&Melinda Gates, intrucat noi cercetari finantate de aceasta organizatie au dezvoltat o cale de a distruge deliberat

(Viata verde viu) Vaccinarea in masa se pare ca nu este singura strategie de depopulare care este pusa in aplicare de Fundatia Bill&Melinda Gates,bill gates intrucat noi cercetari finantate de aceasta organizatie au dezvoltat o cale de a distruge deliberat sperma utilizand tehnologia ultrasunetelor. BBC News relateaza ca Fundatia Gates a acordat fonduri cercetatorilor de la University of North Carolina (UNC) pentru a dezvolta aceasta noua metoda de contraceptie.

Pentru studiul ei, echipa UNC a testat ultrasunetele pe cobai si a gasit ca doua doze de 15 minute “au redus semnificativ” atat numarul spermatozoizilor, cat si integritatea spermei. Atunci cand sunt administrate la doua zile unul dupa celalalt tratament,  prin apa sarata si calda, ultrasunetele au provocat la cobai scaderea numarului de spermatozoizi sub zece milioane pe mililitru, care este cu cinci milioane mai putin decat nivelul “sub-fertil”, si a ramas asa pentru pana la sase luni.

Raportul afirma ca tehnologia este doar pentru scopuri contraceptive, si nu pentru cauzarea sterilitatii. Totusi dr. James Tsuruta, care a condus cercetarile, a spus reporterilor ca nu este clar daca tehnologia poate provoca vatamari pe termen lung, si ca este nevoie de mai multe cercetari pentru a determina daca sedinte repetate cu ultrasunete pot provoca vatamari permanente sau nu.
Fundatia Gates a acordat pentru fiecare dintre cele 78 de proiecte diferite de cercetare cate 100 000$ ca parte a Programului Mari Provocari ale Sanatatii Globale.

Zece dintre aceste proiecte au fost adresate in mod specific noilor tehnologii pentru contraceptie, potrivit revistei TIME, inclusiv una pentru o pastila care sa inhibe cresterea si maturizarea spermei, si o alta pentru crearea compusilor chimici care sa previna ca sperma sa ajunga la ovul.  (http://healthland.time.com/2010/05/14/male-birth-control-stopping-sperm-with-ultrasound/).
“Credem ca aceasta ar putea oferi barbatilor pana la sase luni de contraceptie sigura, ieftina, nehormonala de la o singura sedinta de tratament” au scris cercetatorii in raportul lor. ” “Telul nostru pe termen lung este sa utilizam ultrasunetele… ca o metoda contraceptiva ieftina, pe termen lung, reversibila, potrivita pentru utilizarea din tarile in curs de dezvoltare pana in cele mai dezvoltate.”

In 2010, Bill Gates a explicat participantilor la Conferinta TED din acel an ideile lui pentru reducerea populatiei lumii, dintre care una implica sporirea ratei de vaccinare (http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html). Acum organizatia lui finanteaza activ cercetarea asupra metodelor contraceptive avansate pentru a face indivizii sterili. Coincidenta?

Comentarii personale

Este incredibila inconstienta cu care se alearga dupa metode care sa ne permita sa continuam sa traim intr-un desfrau total alimentar, material cat si spiritual. Se cauta metode stiintifice care sa adoarma efectele vietii nocive de pe urma careia profita "marii jucatori" . Cea mai buna metoda de contraceptie care o sa existe vre-odatat este educatia morala si spirituala a tinerilor. Sunt dezamagit si dezgustat.  Cu banii investiti in astfel de proiectele  s-ar fi facut o gramada de proiecte educative si sociale practice. Altfel nu se face altceva decat sa se incurajeze ignoranta! Astept parerile voastre...invatam impreuna!

Sursele pentru acest articol includ:

http://www.bbc.co.uk/news/health-16756381

http://healthland.time.com/2010/05/14/male-birth-control-stopping-sperm-with-ultrasound/

http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill Gates.html

 

#bill gates #contraceptie #sperma

Ce au mai parcurs alti cititori...

Principiul 90/10, poate cel mai important lucru pe care il poti invata pentru a avea o viata fericita
8 superputeri reale pe care fiecare om le are (si uneori le ia de-a gata)

Ce spun cititorii despre "Bill Gates finanteaza o tehnologie care sa distruga procreerea"

Mihai05 April 2012 22:10Raspunde

Si barbatii ar trebui sa aiba dreptul de a decide asupra procreerii asemenea femeilor. Prea multi barbati sunt prinsi in capcana de catre femei cu ajutorul armei supreme (din partea femeii): COPILUL (ca apoi sa fie obligati sa plateasca pensie alimentara). Cu ajutorul acestei tehnologii si barbatul va capata posibilitatea de a decide cui ii va lasa "samanta" si nici o femeie nu i-o va putea "fura".

Niculae05 April 2012 08:32Raspunde

Cum pot sa scap de facebook? Urit program, intri dar nu mai poti esi. Rog daca stie cine-va sa ma ajute

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101