Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Natura
  4. 528 Hz este frecvenţa miracolelor, a iubirii şi a conectării

528 Hz este frecvenţa miracolelor, a iubirii şi a conectării

Conform doctorului Leonard Horowitz, 528 Hertz este o frecventa a „matricei matematice muzicale a creatiei”. Aceasta „frecventa a IUBIRII”, mai mult ca orice alt sunet descoperit, rezoneaza cu esenta tuturor lucrurilor. Se conecteaza la inima, l

Conform dr. Leonard Horowitz, 528 Hertz este o frecventa esentiala pentru „matricea matematica si muzicala a creatiei”. Aceasta „frecventa a IUBIRII”, mai mult ca orice alt sunet descoperit anterior, rezoneaza cu esenta tuturor lucrurilor. Se conecteaza la inima, la esenta spirituala, la realitatea cerului si a pamantului.

Frecventa Iubirii este nota „Miracolului” din portativul antic muzical, Solfeggio. Confirmate in mod independent de oamenii de stiinta, aceste frecvente creative de baza erau folosite de preotii din vechime si de vindecatorii vechilor civilizatii pentru a produce miracole si binecuvantari.

Matematicianul Victor Showell descrie frecventa 528 ca fundamentala pentru stravechiul Pi, Phi si pentru Proportia de Aur reflectata in modele din natura. Vic Showell si John Stuart Reid (pionier in studii acustice si masuratori cymatice) au dovedit ca frecventa 528 este esentiala pentru geometria sacra a cercurilor si spiralelor specifice structurii ADN si a restructurarii hidrosonice.

In numerologie, 528 este 6, simbolul manifestarii fizice. Se obtine prin adunarea tuturor cifrelor, adica 5+2+8=15 si 1+5=6. Simbolul “6” reflecta “manifestarea Divinitatii in lumea materiala de pe pamant.” De fapt, frecventa Iubirii poate fi fundamentala pentru transformarea materiei si a energiei in realitate, conform legilor fizicii.

Definitia Frecventei Iubirii

Frecventa 528 este cunoscuta si ca sunetul „Miracolului”, care poate produce influente remarcabile si schimbari extraordinare. Dr. Joseph Puleo a analizat semnificatia tonului cu ajutorul dictionarelor de limba latina si a unor notite ascunse in Dictionarul Webster. Nota “Mi” se caracterizeaza ca:

  1. o manifestare uimitoare care intrece toate fortele umane sau naturale cunoscute si este atribuita unei cauze divine sau supranaturale, in special lui Dumnezeu.
  2. un exemplu superb sau care depaseste exemplul unui lucru existent; minune, miracol.

Frecventa de 528Hz este asociata cu „repararea ADN-ului”.

Frecventa 528 a fost folosita pentru curatarea apei poluate din Golful Mexic

In 2010, John Hutchinson, un specialist in campuri electromagnetice din Vancouver, B.C., Canada, a contribuit la curatarea apelor din Golful Mexic, poluate ca urmare a devarsarilor de petrol. Impreuna cu colega sa de cercetare, Nancy Hutchinson (fosta Nancy Lazaryan), a folosit frecventa de 528 Hz si alte sunete de pe solfegiu pentru a curata petrolul si gazele din apele poluate.

Zona poluata a fost tratata cu aceste frecvente timp de patru ore in prima zi, iar a doua zi, apele erau curate. Au continuat cu alte cateva ore de frecventa radio pentru a completa testul. Echipamentul de emisie a frecventelor a fost pozitionat pe plaja, la o inaltime de aproximativ 7.5 metri de la nivelul apei.

Calitatea apei a fost restabilita, lucru confirmat de revenirea pestilor, delfinilor si chiar a lipitorilor. Nancy a spus ca „apa care fusese maronie era acum verde si limpede. Doi delfini au venit la 2 metri de mal. Multe bancuri de pesti si de crabi (erau) foarte active”.

Rezultatele au fost confirmate de dr. Robert Naman, presedintele Laboratorului de Testare Chimica, Inc. (ACT), Alabama. Dr. Naman, chimist analist cu aproape 30 de ani in domeniu, a testat mostrele si a confirmat inlaturarea completa a petrolului si petelor de grasime dupa analiza mostrei prelevate in urma curatarii.

Astfel, cantitatea de petrol masurata inainte de curatarea cu ajutorul frecventei era de 7 ppm (parti pe milion, sau miligrame pe litru); in timp ce mostrele luate dupa tratarea cu frecvente masurau sub 1 ppm.

Metoda lui John de utilizare a frecventelor radio aproape ca a eliminat complet petrolul si toxinele si nu a avut niciun efect secundar. John si Nancy pot curata radiumul pe o distanta de 1.600 m in cadrul unei sedinte de 24 de ore.

Laboratorul de Testare Analitica, Inc. (ACT) a declarat, “Desi tehnologia nu este complet inteleasa de subsemnati, este evident ca procesul este extrem de valoros si ar trebui sa aiba oportunitatea de a fi prezentat si testat la scara larga.”

Cine foloseste frecventa 528Hz?

Llewelyn S. Lloyd, in Revista Societatii Regale de Arte (16 Dec., 1949), a scris ca a simtit dorinta de a se „acorda” la o frecventa „mai luminoasa”, mai relaxanta si mai plina de inspiratie decat A=440Hz. Autorul si compozitorul britanic si-a exprimat preferinta pentru frecventa specifica de A=444Hz, care produce sunetul C-5 la frecventa 528 Hz. El a scris ca sunetul mai ridicat cu 4 Hz este mai placut pentru muzicienii din intreaga lume.

Studiile recente, efectuate de expertul in acordarea de piane si producatorul de piane Daniel Koehler, au demonstrat impactul spiritual si acustic benefic al unui prototip de pian care include poduri de granit care suporta o presiune mai mare asupra clapelor, pentru a obtine frecventa mai inalta decat cea obisnuita, de A=444Hz. Koehler a raportat plin de entuziam ca frecventa de 528 Hz rezoneaza cel mai intens si mai durabil.

In 2011, cantareata si multipla nominalizata la Premiile Grammy, Amerie, si-a produs noul album – Cymatika, Vol 1 – in frecventa 528 Hz pentru a emite vindecare genetica. Un alt artist, Scott Huckabay, canta in mod exclusiv la frecventa C=528/A=444 Hz.

Tot mai multi oameni adopta vibratiile armonioase ale muzicii interpretate pe frecventa 528.

In 2009, mii de oameni s-au adunat la un Concert H2O Live pentru Apa Vietii. Oamenii au cantat si intonat incanatatii la frecventa de 528Hz, rugandu-se pentru binecuvantarea apelor poluate de pretutindeni.

Concertul pentru Apa Vie a fost produs de dr Leonard Horowitz impreuna cu mii de voluntari din intreaga lume.

O solutie pentru intreaga planeta

528Hz este bioenergia sanatatii si a longevitatii. Este vibratia armonioasa care inalta inima si vocea divina in armonie cu cerul.

Iti imaginezi cat de frumoasa ar fi lumea daca aerul ar vibra la frecventa Iubirii? Tot mai multi oameni se trezesc spiritual, mental si emotional si aleg sa rezoneze cu frecventa 528Hz.  Aceasta frecventa a vindecarii te ajuta sa intri in ritmul perfect al creatiei.

Aproape intreaga comunitate economica globala este construita pe fundamentul bolii, durerii si al mortii.

Sunetul puternic al Iubirii poate pune capat problemelor pe pamant chiar azi. Folositi, asadar, frecventa 528 Hz pentru a readuce constiinta umana la adevaratul ei potential.

Sursa utilizata: https://www.enlightened-consciousness.com/528-hz-frequency-miracles-love-connection/

#conectare #iubire #miracol #frecventa 528 Hz

Ce au mai parcurs alti cititori...

Lumea privita cu ochi plini de iubire
O radiografie a dragostei: colectie de citate din carti, din filme si din viata
Cele 4 principii spirituale ale lui Deepak Chopra

Ce spun cititorii despre "528 Hz este frecvenţa miracolelor, a iubirii şi a conectării"

Loredana26 August 2019 23:57Raspunde

Suberb

27 August 2019 08:52Raspunde

Mulțumim

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101