Mega Reduceri De Primăvară - 14-20 martie

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Evenimente
  4. Un weekend minunat

Un weekend minunat

La sfarsitul saptamanii trecute am organizat la Covasna impreuna cu Stefan Nita un program pe care l-am numit “Weekend de detoxifiere”. Practic 3 zile de sucuri si salate de detoxifiere cuplate cu multa miscare , impamantare, aer curat, apa curata, m

La sfarsitul saptamanii trecute am organizat la Covasna impreuna cu Stefan Nita un program pe care l-am numit “Weekend de detoxifiere”. Practic 3 zile de sucuri si salate de detoxifiere cuplate cu multa miscare , impamantare, aer curat, apa curata, mofete, masaj limfatic si discutii pe teme de nutritie si stil de viata sanatos.

Pot spune ca asteptarile nu erau prea mari, desi ne doream cu totii ca acest program sa fie o reusita, si asta pentru ca era prima data cand organizam un astfel de program. Ei bine asteptarile ne-au fost pot spune “spulberate” si asta in primul rand datorita oamenilor care au participat, suflete minunate, oameni care si-au adus fiecare in parte contributia la ceea ce a fost o experienta inaltatoare pentru fiecare dintre noi.

In total am fost 19 oameni care am participat, intr-o ordine oarecare: Magda, Alina, Anca, Iulia, Vlad, Eva, Raul, Cristina, Dumitru, Marius, Rozana, Alexandra, Adriana, Laci, Dana, Antigona, Cristina, Stefan si Alec. Pentru o zi ni s-a alaturat si echipa Antenei 1 cu fetele din programul “Sari pentru tine”coordonat de Diana Stirbu si care au filmat un mic covasna detoxifierereportaj despre ce am facut noi acolo , il puteti urmari aici: Observator Special

Au fost 3 zile minunate, 3 zile care au trecut destul de repede pentru noi si mai incet pentru participanti , in special pentru cei mai putin obisnuiti cu sucurile de iarba de grau si cu abstinenta aproape totala de la hrana solida. Am avut si cazuri de ameteala, dureri de cap si chiar oameni care au varsat insa toate spre bine.

Programul in mare a fost in felul urmator:

Trezirea la ora 6:00, incalzirea la 6:30, apoi sucul de iarba de grau, urmat de un alt suc de fructe si de ceai. Apoi cu ceaiul cald in mana se iesea la impamantare cu picioarele goale pe iarba de afara pentru 15 minute la inceput pana la 30 de minute in ultima zi. Prima zi de impamantare a si plouat si cu toate astea nici unul dintre cei prezenti nu a lipsit.

Dupa impamantare , oamenii se retrageau in camera si se pregateau pentru drumetie. Drumetiile au constat in trasee in
 natura de cca 2 ore. In drum spre traseu ne opream pentru mofeta.

La intoarcerea de pe traseu aveam masa de pranz care putea fi la alegere tot un suc sau o salatata verde ori ambele. Dupa masa intre ora 14:00 si 17:00 era program liber in care toata lumea facea masaj limfatic si se odinea.

In jur de ora 18:00 se servea masa de seara ce a constat in suc verde, poate cel mai greu de baut de majoritatea. Apoi ceaiul de seara si discutii deschise! De obicei serile s-au incheiat cu vizionarea de documentare motivationale din domeniul alimentatiei si vietii sanatoase, iar in jur de ora 22:00 se dadea stingerea.

Vreau sa le multumesc in numele meu si al lui Stefan prietenilor Adriana si Laci, gazdele noastre de la pensiunea Casa din parc, care s-au inscris voluntari in programul nostru si ne-au ajutat cu mare drag in desfasurarea activitatilor dar si celor de la El dor plant, o mana de oameni minunati care ne-au ajutat cu aparatura si ne-au oferit germeni, vlastari si iarba de grau atat de "iubita" de catre participantii nostri. Va recomand cu mare incredere produsele crescute cu mare dragoste de catre acestia.

In 3 zile am stors peste 200 de kilograme de fructe si legume si am folosit peste 15 kilograme de verdeturi , iarba de grau si vlastari.

A fost o experienta minunata, am invatat foarte multe lucruri, le multumim tuturor celor care au participat si au imbogatit acest proiect fiecare in parte cu darurile sale.

Cea mai frumoasa zi si la propriu si la figurat a fost insa ziua plecari. O zi plina cu soare, o zi in care desi ne luam la revedere eram cu totii plini de energie si atat de euforici . Am spus de la inceput ca ii voi imbratisa pe fiecare dintre ei la plecare si asa am facut , iar restul mi-au urmat expemplul. Am facut poze si am promis ca vom ramane in legatura.covasna 165

Acum cand stau si imi reamintesc inteleg ca de fapt acesti oameni veniti d
in orase si medii atat de diverse, acesti oameni aparent atat de diferiti sunt de fapt atat de asemanatori si toti au venit in acest program parca fiind atrasi . S-a intamplat exact asa cum a spus Stefan din momentul in care ne-am apucat sa promovam programul “va veni exact cine va trebui” si asa a fost.

Va las cu cateva dintre cuvintele celor care au participat si le multume
sc inca odata ca au gasit timpul sa scrie cateva impresii:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O sa incep prin a va multumi din toata inima pentru ce sunteti si pentrucovasna 161 ce faceti pentru oameni.

Am avut norocul sa va descopar acum cateva luni , datorita unui prieten co
mun Nicoleta Svarlefus, un alt om minunat, care este ghidul meu intr-ale sufletului. Acest  program a aparut exact cand aveam nevoie de el. ... Cand am venit aici nu am stiut la ce sa ma astept, dar sincer va marturisesc ca am primit inzecit in informatii utile pentru sanatatea trupului , liniste si multe bucurii.  Asa cum am mai spus acest experiment este cel mai bun si frumos lucru pe care l-am putut face pentru sanatatea mea si a sotului meu.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca v-am intalnit si mi s-a permis sa am acces lavlad4 at
at de multe lucruri benefice pentru evolutia mea. Nu vreau sa vorbesc in numele lui Vlad dar va pot spune ce schimbari am observat la el:

- vad un om deschis si tolerant la gusturi noi (nu am visat sa-l vad rontaind vlastari in loc de seminte prajite, smoothie verde in loc de ciorba de burta, salata cu dressing de ardei gras in loc de snitel.)

-vad un om odihnit (dupa somnul de la pranz, la ora 22:00 doarme neintors)

- vad un om relaxat (este primul weekend 4 zile consecutiv in care nu s-a apropiat de telefon desi are niste lucruri foarte importante de rezolvat in perioada asta)

Pentru toate lucrurile astea va multumim Alec si Stefan, pentru noi ati facut minuni si va vrem mereu aproape...

Iulia si Vlad

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Weekend detox Covasna. I-am cunoscut pe Alec Blenche (nutritionist) de la viata Viata in verde viu si pe Stefan Nita (consilier si bucatar raw) la un curs de gatit raw in septembrie. Acolo am aflat ca organizeaza un weekend (de joi pana duminica) pentru detoxifiere la Covasna.Trezirea la 6, incalzire, alergare, mofete, exercitii de respiratie desculti in iarba, sucuri de toate felurile, de sfecla, mere, struguri, castraveti, clorella, frunze de telina, spanac, lastari de floarea soarelui, iarba de grau si multe alte bunatati culinare din care nu a lipsit zeolitul pentru eliminarea metalelor grele si pesticidelor din organism, MSM, enzime (ajuta la digestie) si ceaiuri. Am facut infiecare zi drumetii pe munte si am avut o energie debordanta pe care mi-a fost greu sa o inteleg. Seara am vizionat filme motivationale despre nutritie. Si ca totul sa fie la superlativ, aveam zilnic o ora de masaj. M-am simtit minunat in compania unui colectiv cu totul deosebit de oameni care au inteles ca "suntem ceea ce mancam"

Antigona

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Weekend de detoxifiere" un vis pe care il aveam in mintea mea dormitand si de care nu ma prea ocupam dintr-o lipsa de timp acuta pe care o lasam sa ma haituiasca. Atunccovasna 281i Alec, de la Viata verde viu pe care o urmaresc cu mare drag si interes a venit cucloptelul care a dat trezirea si eu mi-am urmat visul. A fost ca intr-un vis, o intalnire cu oameni minunati din prima clipa si care nu s-au dezis, sau nu au fost lasti sa se dezica de catre cei doi organizatori charismatici Alec si Master Stef, de ideea de afla si creea obiceiuri sanatoase in viata noastra de toate zilele . Eu asta imi doream pe undeva in adancul meu, sa invat mai multe decat aflasem deja, despre cum este frumos si bine sa traiesc pentru mine si cei din jurul meu. Pentru ca eu cred asa cum bine spune si Stefan si Alec ca si a manca frumos colorat, verde si sanatos ne ajuta sa fim oameni frumosi pentru cei din jurul nostru. Dar m-a luat valul si trebuie sa spun ca organizarea a fost perfecta inca de la inceput, flexibila mai ales, cu modalitati de plata ale costului prietenoase si cu un Alec care s-a ocupat pana si de posibilitati de transport pentru noi.

Astfel, am ajuns fara sa imi dau seama, sa calatoresc de la Bucuresti la Covasna confortabil cu masina, impreua cu trei fete minunate inca din prima clipa. Am facut cu totii dupa parerea mea, o familie frumoasa, unita de ganduri pozitive ceea ce mi s-a parut al doilea aspect minunat al acestui eveniment. Organizarea a fost foarte buna si nu a omis nimic din cele ce au reusit sa faca calatoria noastra una foarte frumoasa. Pentru asta multumesc lui Alec, Cristinei, Stefan, Adrianei si sotului care au fost gazde foarte primitoare. Chiar si prezenta familei frumoase a lui Alec, Ema, Anamaria si mama a fost o bucurie.

Ne-am trezit in sunet de cloptel, am facut inviorare, alergare, am baut suc verde de iarba de grau si suc ca sa ne mai dregem gustul, am facut impamantare in ploaie sau soare insotiti de un ceai cald si de Alec care ne-a invatat sa ne conectam cu pamantul, aerul si gandurile pozitive. Apoi, am mers la Mofeta, am facut drumetii minunate in natura, am invatat sa tacem si covasna 270sa fim cu noi in pace, am uitat de foame, dar ne-am hranit cu esente de nutrienti extrase cu drag de catre cel mai charismatic Master Stef, am facut masaj, am urmarit filme motivationale si i-am ascultat pe cei doi vorbind despre a manca si a trai frumos.A fost extraodinar, aproape ca nu ai putea sa iti mai doresti ceva mai mult

Eu una am avut cel mai minunat sentiment, cand mi-am dat seama aproape din prima zi ca timpul saracul, era din nou la locul lui si ca iata eu puteam sa traiesc asa cum stiam mai demult in limitele unui timp care parca isi recapatase valoarea. Acolo, ziua era lunga si frumoasa si parca ne-am fi aflat acolo de o vesnicie ... frumoasa si insorita ca ultima zi a acestui weekend de detoxifiere. Eu as fi vrut sa stam mai mult la vorbe cu Alec si Stef care au multe de spus si de la care avem ce afla ca sa ni se mai lumineze drumul verde la care am pornit.

De exemplu, as vrea sa aflu despre cum sa ma mentin permanent intr-o stare de detoxifiere - si cred ca am inteles principiile de baza cu ajutorul lui Alec, as vrea sa stiu si metode de deparazitare si multe altele. Dar cu siguranta vom mai organiza cu ajutorul celor doi astfel de evenimente. Pe care eu le astept cu drag si rabdare..... pentru ca, acum ar trebui sa stiu si sa pot opri clipa minunata a vietii pe care cu totii o vrem verde .... iertati-ma, dar trebuie sa ma duc sa imi fac sucul verde pentru o noua zi care sigur o sa fie insorita si insotita de clopotelul care ne insoteste zglobiu trezirea la Viata Verde Viu. Multumesc frumos, va iubesc.

Magda

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Am participat la acest eveniment cu inima si mintea deschisa la tot ce se va intampla la Covasna.
A fost o experienta absolut noua pentru mine, care nu am tinut post niciodata si nici nu am mai facut cure de detoxifiere.
Am cunoscut doi oameni minunati, cu suflet frumos carora le multumesc din inima pentru zilele petrecute impreuna dar mai ales programului de detox bine gandit si sa dea rezultate.
Este putin spus ce simt, si mai ales am rezonat alaturi de ei si de ceilalti participanti(oameni la fel de frumosi si deosebiti - pe care ii salut si ii imbratisez) si cat de benefica este cura.
Sunt doi profesionisti! Si vorba clasica: RECOMAND!
 
Cu drag si alte DETOXURI.
Dana Nicolaiciuc, 48 ani, mama a doua fete si personalitate efervescenta!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

... El dor mi-au trimis o invitatie, intrucat ii frecventam de cca 6 luni, de cand am inceput sa beau iarba de grau si ne-am imprietenit pe facebook:)

Asadar m-am alaturat voua, cu dorinta de a fi supravegheata pe durata unei detoxifieri, chiar de scurta durata,pentru ca, de cate ori incercam sa fac acest lucru de una singura, tentatiile castigau intotdeauna.In plus, nu as fi stiut cum sa combin corect alimentele pentru a lipsi corpul de nutrientii necesari pe aceasta perioads.

Drept urmare am cautat pe internet informatii despre voi si am vazut inregistrarile in care erai invitat la Neptun Tv (parca), inclusiv cele cu dl.dr.Virgil Stroescu si mi-ai castigat pe loc increderea.

Apreciez ca iti argumentezi foarte bine convingerile.

In ceea ce priveste timpul petrecut la Covasna, sunt de parere ca a fost o experienta minunata. Mi-a placut ca nu te-ai axat doar pe latura culinara, ci si pe cea spirituala, pe care le-ai transpus in activitati placute, in asa fel incat noua sa ne fie cat mai usor.

Asa cum am spus si la inceput, organizarea a fost foarte buna, tinand seama de faptul ca sunteti doar doua persoane care se ocupa de proiect, cu putin ajutor din partea familiei.Nu cred ca v-a fost usor si vazand acest efort, m-ati determinat  si pe mine sa cred ca am aptitudinea de a realiza mult mai multe lucruri. De fap, cu totii avem...

Nu am sugestii de facut si sunt sigura ca sunteti protejati divin, aspect ce va va ajuta sa realizati singuri, pe parcurs, de eventualele modificari sau adaptari necesare.

Va multumesc, Alexandra

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fiind primul detox, m-am adaptat destul de greula gusturile verzi si amare. (dar bucatarul tot nota 20 are). Mi-a placut faptul ca desi mi-a fost foame mai tot timpul, nu m-am simtit rau si am avut energie.

Locatia a fost superba, plimbarile la fel (n-am mai mers prin padure de cand eram mica)

In concluzie a fost mai mult decat m-am asteptat.

Cristina

#alec blenche #detoxifiere #ego #epidemie #odorizantele #piersica #rawvegan

Ce au mai parcurs alti cititori...

Weekend de detoxifiere a corpului si a mintii
Weekend de detoxifiere
Weekend de detoxifiere la mare cu namol si mult soare!
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101