Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Vitamina B12 - Metilcobalamină MecobalActive® 500 µg, 10 ml | Nôgel.

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Vitamina B12 - Metilcobalamină MecobalActive® 500 µg, 10 ml | Nôgel.

Vitamina B12 - Metilcobalamină MecobalActive® 500 µg, 10 ml | Nôgel.

90.00 Lei

SKU: 4742023680352

Cantitate:

Metilcobalamină cu bună absorbție (B12) MecobalActive® – una dintre cele mai pure forme de vitamina B12 produsă într-un mod ecologic. Este cea mai sigură formă de B12 pentru sugari, copii mici, femeile însărcinate și care alăptează.

 

10 ml

Descriere

Vitamina B12 - Metilcobalamină MecobalActive® 500 µg, 10 ml | Nôgel.

 

Metilcobalamină cu bună absorbție (B12) MecobalActive® – una dintre cele mai pure forme de vitamina B12 produsă într-un mod ecologic. Este cea mai sigură formă de B12 pentru sugari, copii mici, femeile însărcinate și care alăptează.

 

De ce este Vitamina B12 importantă?

 

Denumirea vitaminei B12, cobalamina, vine de la conținutul său de cobalt. Vitamina B12 este singura vitamină solubilă în apă care este stocată în corpul nostru și care are un timp de înjumătățire lung – în jur de un an în ficat. În cazul unui aport insuficient de vitamina B12, durează de obicei ani înainte de a fi posibilă diagnosticarea deficienței de vitamina B12.

 

Vitamina B12 joacă un rol esențial în producerea de energie în corp, astfel contribuie la reducerea oboselii, la funcția normală psihologică, a sistemului nervos și imunitar. De asemenea contribuie la sănătatea părului, pielii și unghiilor, ajută la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea depresiei.

 

În schimb, lipsa unei doze optime de Vitamina B12 în organism provoacă oboseală, tulburări de vedere, amețeală, piele palidă, ulcerații bucale, schimbări de dispoziție etc.

 

Avem nevoie de vitamina B12 pentru metabolismul normal al aminoacizilor, formarea globulelor roșii și dezvoltarea normală a sistemului nervos. Obținem forme active de vitamina B12 numai din alimente de origine animală și îmbogățite cu vitamina B12 pe bază de plante.

 

De ce să alegi Vitamina B12 Nôgel?

 

Vitamina B12, adică Cobalamină

Folosim vitamina B12 activă și bine absorbită din metilcobalamină, care este considerată cea mai sigură formă pentru sugari, copii mici, femeile însărcinate și care alăptează. Metilcobalamina utilizată în produse este produsă într-un mod ecologic și este cea mai pură formă de vitamina B12 sub marca MecobalActive®.

 

Rețetă simplă fără aditivi

Picăturile de vitamina B12 conțin doar trei ingrediente: apă, metilcobalamină (B12) și o picătură de suc de lămâie organic pentru a garanta termenul de valabilitate. Culoarea roz a produselor provine din culoarea roz a metilcobalaminei. În plus, culoarea roz ajută la evitarea subdozajului (în cazul în care o picătură este ratată).

 

Conținut de B12

Picături de B12 pentru sugari și copii 1 picătură constă din 100 mcg de vitamina B12 – cea mai mică cantitate de B12 (metilcobalamină) în formă lichidă din Estonia. Produs vegan.

 

Absorbția de B12

Vitamina B12 este absorbită în jur de 2 mcg prin mecanism activ și, în plus, 1% prin mecanism pasiv prin întreaga zonă a intestinului subțire. În cazul suplimentelor, mecanismul pasiv joacă rolul cheie. Absorbția activă a vitaminei B12 diferă foarte mult de alte vitamine solubile în apă: mai întâi B12 se leagă de factorul intrinsec, IF, glicoproteina în stomac și apoi este absorbită în partea finală a intestinului subțire, ileonul.

 

Cum se utilizează produsul

Picăturile de vitamina B12 pot fi dozate în două moduri diferite: picătură pe limbă și înghițire pentru absorbție prin intestin sau picătură sub limbă pentru absorbție prin mucoasă (în caz de malabsorbție prin intestin).

 

Dezvoltat și produs în Estonia

Suplimentele alimentare Nôgel au fost dezvoltate în Estonia în cooperare cu un producător lider de suplimente alimentare naturale și toate produsele sunt produse și în Estonia.

 

Include-l în dieta ta și bucură-te de rezultate!

 

Ingrediente:

 

apă purificată, vitamina B12 (metilcobalamină), suc de lămâie (<1%).

Cultivate fără pesticide și îngrășăminte sintetice.

 

Mod de folosire:

 

Doza zilnică: 1 picătură/zi - include 500 µg de vitamina B12*
*20 000% doza zilnică de referință pentru adulți

A se agită înainte de utilizare!

 

Produsul este destinat uzului oral pentru absorbție prin intestin sau poate fi utilizat și sub limbă (absorbție prin mucoasă).

Flaconul de 10 ml include aproximativ 165 de picături.

În cazul nivelului scăzut de vitamina B12, tratamentul normal este de 500 μg zilnic timp de 1 lună.

 

Vitamina B12 este absorbită în mod natural prin intestin (din alimente). Vitamina B12 este absorbită în jur de 2 mcg prin mecanism activ și în plus 1% prin mecanism pasiv prin întreaga zonă a intestinului subțire. În cazul suplimentelor, mecanismul pasiv joacă rolul cheie. Absorbția activă a vitaminei B12 diferă foarte mult de alte vitamine solubile în apă: mai întâi B12 se leagă de factorul intrinsec, IF, glicoproteina în stomac și apoi este absorbită în partea finală a intestinului subțire, ileonul. Din 500 μg de vitamina B12 activ se absorb 2 μg și în plus prin metoda pasivă se absorb aproximativ 1% (4,98 μg), absorbția totală este de aproximativ 7 μg.

Doza zilnică recomandată (vitamina B12 absorbită) în funcție de vârstă (Institutul Național pentru Dezvoltarea Sănătății din Estonia):

6-11 luni: 0,5 μg

12-23 luni: 0,6 μg

2-5 ani: 0,8 μg

6-9 ani: 1,3 μg

10 ani și adulți: 3 μg

 

Atenționări !

 

Vitamina B12 (metilcobalamina) poate reacționa cu anumite medicamente, astfel încât medicamentele și B12 trebuie luate separat, la interval de cel puțin o oră.

Doza zilnică și durata tratamentului sunt adesea diferite pentru copiii cu vârstă și adulți diferite.

Consultați-vă cu medicul dumneavoastră pentru recomandări exacte de dozare în funcție de nivelul de vitamina B12 al dumneavoastră sau al copilului dumneavoastră.

Doza obișnuită în cazul nivelului scăzut de vitamina B12 pentru sugari și adulți este aceeași – 500 mcg zilnic timp de 1 lună.

 

Mod de păstrare:

A se păstra într-un loc uscat la temperatura camerei. 

După deschidere a se păstra în frigider. Se poate consuma în 6 luni după deschidere.

 

Producător: Nôgel.

 


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101