Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Evenimente
  4. Tabăra Detox Viața Verde Viu - Ediția de toamnă, 2019. Invitație la transformare!

Tabăra Detox Viața Verde Viu - Ediția de toamnă, 2019. Invitație la transformare!

Te simți obosit și nemotivat? Neinspirat? Confuz? Împotmolit în vechi probleme? Simți că e foarte important să schimbi ceva în stilul tău de viață? Că ar trebui să dormi mai bine, să mănânci altceva și altcumva, să te raportezi altfel la stres, la conflicte, la relația cu ceilalți? Pe scurt: ai vrea să fii un tu mai calm, mai bun, mai echilibrat?

Ia o pauză, inţelege-te mai bine, revigorează-te, invaţă să trăieşti sănătos! Înscrie-te în Tabăra Detox Viaţa Verde Viu de la Zărneşti, ediția de toamnă 2019.

Tabăra în care vii ca să înveți să te cunoști, să te relaxezi, să trăiești mai sănătos se organizează din nou toamna aceasta. 

În perioada 26 septembrie-3 octombrie 2019, te invităm la poalele Masivului Piatra Craiului, în Zărnești (pensiunea Popasul Craiului), într-o „călătorie transformatoare” organizată și ghidată de consilierul în nutriție Alec Blenche și echipa sa. 

Vezi lista de prețuri!

Înscrierile se pot face până la data de 18 septembrie.

Înscrierile la programul de 7 zile făcute până la data de 26 august beneficiază de un discount de 10%.

Ai vrea să afli mai multe detalii despre următorul program de detoxifiere? Înscrie-te aici, completând formularul.

 

De ce detox în stil Viața Verde Viu?

O detoxifiere implică o schimbare către o alimentație mai ușoară, mai sănătoasă față de cea pe care o avem în viața de zi cu zi. Dând șansa sistemului digestiv de a se odihni pentru o perioadă de timp, permitem organismului să facă anumite operațiuni de „restaurare” de care acesta are nevoie. Deși corpul nostru este proiectat să se detoxifice singur în fiecare zi, mulți dintre noi avem nevoie de ajutor din când în când. Acest lucru este foarte important pentru a ține la distanță sau pentru a trata afecțiuni precum: artrita, boli de inimă, diabet, oboseală cronică. 

„O tabără detox este, practic, o pauză în care te concentrezi pe tine, ajungi să te înțelegi mai bine, să fii mai conștient și implicit mai fericit.” - Alec Blenche, fondator Viața Verde Viu

Însă nu vorbim despre o pauză lăsată în voia întâmplării, ci despre una atent coordonată de experți, cu un program bine gândit și pus în practică. 

Există două principale direcții ale acestui program:

Când îi permiți organismului și minții tale să se odihnească, să se purifice, să se revigoreze, îți oferi oportunitatea de a fi sănătos. Aceasta este și esența taberei de detox Viața Verde Viu: o oportunitate de a investi în sănătate

 

Ce voi găsi în această tabără?

Dacă te înscrii pe lista de participanți ai taberei de detox Viața Verde Viu, așteaptă-te să petreci câteva zile de:

Ai vrea să afli mai multe detalii despre următorul program de detoxifiere? Înscrie-te aici, completând formularul.

Ce pot învăța în tabăra detox?

Participând la programul taberei de detox Viața Verde Viu, înveți:

 

Care sunt beneficiile participării la tabără?

Iată principalele beneficii cu care vei fi recompensat dacă participi la tabăra noastră de detox:

 

 

Cum trebuie să mă pregătesc înainte și ce se întâmplă după încheierea taberei?

Perioadele de dinainte și de după detoxifiere sunt foarte importante. Așa că le sugerăm celor care vor să participe la acest program, să încerce, cu cel puțin o săptămână înainte de începutul taberei, să elimine din alimentația lor cafeina, alimentele procesate, zahărul, alcoolul, țigările - dacă este cazul - și, pe cât posibil, alimentele de proveniență animală.

Încercați, de asemenea, să reduceți porțiile de mâncare și să vă hrăniți cu cât mai multe verdețuri și alge, precum spirulina sau chlorella.

După ce vă veți întoarce acasă, e important să mențineți același ritm de alimentație învățat în programul nostru pentru încă 3-7 zile. Când decideți să încheiați programul, adăugați încet- încet alimentele solide în dieta de zi cu zi.

 

Condiții de participare

La acest program pot participa toți cei care au voie și nevoie. Programul nu este recomandat celor care au avut intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni sau celor care au intoleranță la fructoză. În cazul în care există alte probleme de sănătate, programul se va adapta nevoilor fiecărui participant.

 

Istoric și echipa

Echipa ViataVerdeViu a organizat, în ultimii 5 ani, programe de detoxifiere la care au participat sute de oameni de toate vârstele. De la 12 ani, cel mai tânăr participant până la 75, cel mai vârstnic, cu toții s-au bucurat de un program care urmărește, atât eliminarea toxinelor fizice din viața noastră, cât și a celor emoționale.

Inițiatorul și organizatorul taberei, Alec Blenche, este nutriționist raw vegan, fondator și editor www.viataverdeviu, tehnician nutriționist, consilier în cadrul restaurantului Bistraw Verde Viu, participant la o serie de workshop-uri, seminarii, emisiuni TV și radio pe teme de nutriție și alimentație sănătoasă. 

 

Invitați speciali

Ediția de toamnă a Taberei Detox Viața Verde Viu 2019 se va bucura de participarea a doi invitați speciali: Timothy și Georgiana White din Statele Unite. 

Timothy White, numit și „Raw Guru”, cunoaște o mulțime de lucruri despre beneficiile uimitoare ale Spirulinei și este hotărât să ne dezvăluie adevăruri despre sănătate. Având 15 ani de experiență în domeniul medicinei holistice, Tim a ajutat mii de oameni să își schimbe viața în bine. Este de părere că educația este cel mai important mijloc prin care oamenii pot ajunge la schimbare și acceptare. Timothy crede cu tărie în Raw Living Spirulina, un produs nou, cu impact benefic asupra sănătății. 

Este important de menționat faptul că Tim practică ceea ce propovăduiește: se hrănește exclusiv cu hrană vie, bea doar apă proaspătă de nucă de cocos din Florida și apă naturală de izvor, pe care o aduce personal dintr-o zonă montană sălbatică a Carolinei de Nord. 

Tim caută în mod constant adevărul capabil să schimbe sănătatea lumii în care trăim. El practică o abordare de bun-simț bazată pe fiziologia umană și pe o puternică busolă morală. E convins că Raw Living Spirulina consumată în adevărata sa stare naturală (neprocesată) va transforma orice boală în stare de bine. În timpul dedicat relaxării, Tim se bucură de hot yoga, fitness, tenis și activități în aer liber, fapt care întărește un alt crez de-al lui, acela că sănătatea și starea de bine se reflectă în forma fizică.


Cu un background în marketing (studii de masterat în management internațional de marketing la Universitatea Bournemouth din Marea Britanie), Georgiana White este un alt membru al echipei Raw Living Spirulina. Vegană din 2014, Georgiana își îmbunătățește constant regimul alimentar. În 2015, devine trainer certificat în cadrul Institutului de Sănătate Hippocrates din Florida. De atunci, îmbină pasiunea pentru marketing cu aceea pentru un stil de viață sănătos, promovând alimentația cu hrană vie. Crede în puterea vindecătoare pe care o poate avea Raw Living Spirulina și își împărtășește crezul prin diferite mijloace de comunicare online și offline. Este sârguincioasă, ambițioasă, un om de echipă, care vrea mereu să ajute. Iubește animalele și natura, despre care crede că trebuie să fie tratate cu tot respectul. În prezent, locuiește în Vero Beach împreună cu soțul ei și se consideră onorată să promoveze beneficiile Raw Living Spirulina, un superaliment care, în opinia ei, poate schimba lumea în bine.

 

 

Locul de desfășurare

Am ales să organizăm tabăra de detox într-un loc care ajută mult ideii de recreere, de încărcare a bateriilor, de tihnă. Pensiunea Popasul Craiului din Zărnești, județul Brașov, se găsește departe de betoane și claxoane și are de partea ei liniștea și frumusețea naturii. Toate procesele de detoxifiere vor fi susținute de drumețiile zilnice în împrejurimi, de păduri și pajiști, de  apa curată și culorile toamnei. 

Cazarea se face în camere duble, cu pat matrimonial sau dublu, curate, frumos utilate, cu baie proprie.

Ai vrea să afli mai multe detalii despre următorul program de detoxifiere? Înscrie-te aici, completând formularul.

Durata taberei și programul zilnic

Durata taberei poate fi de 3 zile (26-29 septembrie), respectiv de 7 zile (26 septembrie-3 octombrie). 

În timp ce programul de 3 zile este văzut mai mult ca o perioadă de acomodare/inițiere, programul de 7 zile oferă o experiență complexă, care permite corpului să revină în echilibru și care include:

Fiecare zi din program are propria semnificație iar activitățile au o organizare bine pusă la punct, existând ore fixe de masă, de activități recreative, de suport emoțional și de odihnă.

Programul zilnic (orientativ) arată în felul următor:

7:00 Trezirea – programul de dimineață

7:30 Înviorare 

8:00 Shot cu suc de iarbă de grâu

8.30 Împământare și ceai cald: 30 min cu Alec 

9.00 Sucul de dimineață

10.00 Grup suport emoțional și terapie 

12:30 Odihnă

13:30 Shot de ghimbir

14:00 Sucul de prânz

15:00 Drumeție

18:00 Shot de cătină

18.30 Sucul și programul de seară (prezentări/seminarii/discuții libere/filme motivaționale)

21:00 – Odihnă 

 

Prețuri și înscrieri

Prețul programului de 3 zile (perioada 26-29 septembrie) este de 1500 lei.

Prețul programului de 7 zile (perioada 26 septembrie-3 octombrie) este de 2500 lei.

Prețul cuprinde cazarea și programul. Transportul până la locul de desfășurare a taberei nu este inclus în preţ.

Înscrierile pentru programul de 7 zile, până la data de 26 august beneficiază de un discount de 10%.

Înscrierea se face prin achitarea unui avans nerambursabil de 50% din costul total al programului. 

 

 

După înscriere, fiecare participant va primi pe email un chestionar, precum și recomandări despre felul în care trebuie să se pregătească și lucrurile pe care trebuie să le aibă în tabără.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de tel: 0722 965 423 (interval orar 11:00-18:00)

 

Impresiile participanților

„A fost o tabără plină de lucruri frumoase, oameni frumoși, dragoste, compasiune. Sunt fericită că am ales sa petrec un weekend aproape de voi și vă mulțumesc din suflet pentru tot ce am trăit aici și pentru tot ce am învățat.“ Georgiana Ignat

„Vă mulțumesc pentru că existați! Am ajuns aici pentru a scăpa de câteva kilograme și am avut parte de o mare surpriză. Am găsit oameni minunați, hrană pentru suflet, pace, echilibru." Kati 

„Aveam nevoie de sprijin, de suport pentru detoxifiere și mă bucur că l-am găsit aici, la Viața Verde Viu. Rezultatele sunt fascinante, sunt încântată și vă mulțumesc. Sunt foarte recunoscătoare pentru proiectul Detox.”  Vali 

„Este vorba despre mai mult decât strict regimul alimentar. Este vorba despre a ne cunoaște pe noi înșine, despre a ne simți, a ne observa, a ne schimba chiar.” Viorica

„E un echilibru între trup, minte și suflet. Oamenii îmi par foarte prietenoși, rezonăm foarte bine, cu toate că nu ne cunoaștem.” Dora

„Simțeam că nu mai funcționez corespunzător, ajunsesem la un plafon. Aveam nevoie de o revoluție. Aici e liniște și odihnă, chiar dacă sunt multe activități.” Cristian

„Este o experiență prin care ar trebui să treacă toți, indiferent de starea de sănătate și de numărul de kilograme. E o liniște care se instalează în suflet, toate grijile rămân departe.” Virginia

„Probabil că, privită din exterior, o astfel de tabără - în care să “supraviețuiești” doar pe bază de sucuri - poate fi vazută drept o formă de auto-tortură, sau, așa cum am numit-o unii, o carceră.

Dar, odată ce intri în jocul verde-viu, înțelegi și simți că lucrurile au o cu totul altă derulare, formă și însemnătate. Aici se purifică nu doar trupuri, ci și suflete. Aici înveți că ești mai mult decât ți-ai imaginat că ești, că meriți mai mult decât ai învățat să primești și că, până la urmă, iubirea face legea în tot și toate.

… Suc de iarbă, frunze de kale, zeolit, magnolia, mere, sfeclă, castraveți - la toate acestea, adaugi spiritualitate și natură și ai imaginea unui smoothie funcțional 100%. Alec, Ștefan, Andreea și Ani – mulțumesc pentru lumea pe care ați creat-o, lume în care, timp de 7 zile, m-am simțit ca-n rai. Povestea nu se va opri aici… “ Ela 

Ai vrea să afli mai multe detalii despre următorul program de detoxifiere? Înscrie-te aici, completând formularul.

Vă mulțumim și vă așteptăm.

 

 
#alec blenche #detoxifiere #munte #sucuri #tabara detox

Ce au mai parcurs alti cititori...

Weekend de detoxifiere
Ce s-a intâmplat in tabara de detoxifiere de la Plaiul Foii...
Program de detoxificare si pierdere în greutate.

Ce spun cititorii despre "Tabăra Detox Viața Verde Viu - Ediția de toamnă, 2019. Invitație la transformare!"

Lia10 November 2019 11:39Raspunde

buna, cand va fi urmatoarea tabara? Si unde? Locuiesc in Barcelona. Multumesc!!

11 November 2019 11:36Raspunde

Bună, Lia, Încă nu știm exact perioada taberei, probabil martie-aprilie și tot la Brasov. Pana atunci te rog sa te completezi formularul de inscriere https://podio.com/webforms/23194101/1654725 La inceputul anului o sa revenim cu detalii. O zi frumoasa!

Blaschke Georgeta11 January 2017 11:25Raspunde

Buna ziua numele meu este Blaschke Georgeta locuiesc in Germania ma intereseaza acest program de detoxifiere. Va.m ales pe dumneavoastra deoarece imi place foarte mult zona si am incredere ca da rezultate. .Cum pot sa cumpar acest program pentru 7 zile. O alta intrebare avem un prieten care este Neamt vorbeste germana si engleza , daca este admis de dumneavoastra. .Cum putem sa ajungem acolo , venim din Germania. Cu mare drag astept raspunsul dumneavoastra. .Va multumesc anticipat. .O zi frumoasa. .

11 January 2017 17:59Raspunde

Buna ziua, programul incepe pe 16 martie si se termina pe 23 martie. Va mai fi inca unul in aprilie. Vom anunta detaii saptamana asta , dar ca sa fiti sigura ca nu ratati scrieti de intentia dvs la adresa programe@viataverdeviu.ro Dupa ce vom lansa oferta veti fi contactata pt detalii pe email. Numai bine

Maria Borcan04 December 2016 11:27Raspunde

Doresc foarte mult să particip la un program de detoxifiere. Aş vrea să ştiu perioadele ca să mă programez. Mulumesc

06 December 2016 20:53Raspunde

Buan ziua, urmatoarea perioada va fi 16 -2 3 martie 2017

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101