Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Tabăra detox de toamnă

Tabăra detox de toamnă

Ediţia de toamnă a taberei detox organizată de ViataVerdeViu va avea loc in perioada 12-19 octombrie şi, respectiv, 9-16 noiembrie.

 

Ediţia de toamnă a taberei detox organizată de ViataVerdeViu va avea loc in perioada 12-19 octombrie şi, respectiv, 9-16 noiembrie  in acelasi peisaj superb de la poalele Masivului Piatra Craiului, mai exact la pensiunea Popasul Craiului, unde consilierul in nutritie Alec Blenche, impreuna cu echipa sa, vă va indruma intr-o calatorie transformatoare. 

Echipa Viataverdeviu a organizat in ultimii 4 ani programe de detoxifiere la care au participat sute de oameni de toate vârstele. De la 12 ani, cel ma tânar participant, pâna la 75, cel mai vârstnic, cu toţii s-au bucurat de un program care se adreseaza atat eliminarii acumulărilor la nivel fizic cât şi la nivel emoţional.

Detoxifierea fizica se bazeaza pe consumul de sucuri stoarse prin presare la rece impreuna cu alte bauturi esenţiale in procesul de detoxifiere - suc de iarba de grau, shot de ghimbir, shot de cătina.

Alte elemente precum chlorella sau spirulina ori ceaiurile de brusture si coada calului au de asemenea un rol important in procesul de curăţare a corpului.

Detoxifierea emoţională va fi coordonata de doi psihoterapeuti cu experienţă de la Centrul de Psihologie Creativa si va consta in intâlniri zilnice in cadrul grupului de suport emoţional.

Majoritatea oamenilor care ajung in programele noastre au sufletul incarcat si/sau ranit. Detoxifierea emotionala este accentuată de cea fizică şi atunci este nevoie de anumite tehnici prin care sa ajutăm şi să susţinem aceasta eliberare a sufletului. 

Fiecare zi din tabara va fi una tematică şi va purta o anumită semnificaţie, incepand cu prima zi numita "Ziua Adevarului" 

Toate procesele de detoxifiere vor fi puternic sustinute de linistea si frumusetea naturii, de drumetiile zilnice, de apa curata de izvor si de aerul pur si incarcat cu oxigen.

Ai vrea să afli mai multe detalii despre următorul program de detoxifiere? Înscrie-te aici, completând formularul.

Programul orientativ arata in felul urmator:

7:00 – Trezirea – programul de dimineata

7:30 – inviorare 

8:00 - shot cu suc de iarba de grau

8.30 - impamantare si ceai cald - 30 min cu Alec 

9.00 – sucul de dimineaţă

10.00 - grup suport emoţional si terapie - cu Roxana & Florina  

12:30 – odihna

13:30 – shot de ghimbir

14:00 – sucul de prânz

15:00 – drumetie

18:00 - shot de catina

18.30 – sucul si programul de seara - prezentari/seminarii/discutii libere/filme motivationale

21:00 – Odihna 

Ai vrea să afli mai multe detalii despre următorul program de detoxifiere? Înscrie-te aici, completând formularul.

 

Ce spun cititorii despre "Tabăra detox de toamnă"

Mioara Barbu27 July 2023 15:24Raspunde

Bună ziua! În 2023 mai organizați aceasta tabăra detox?

Manuela Benea07 August 2023 15:08Raspunde

Bună, Mioara, Momentan nu organizăm tabăra detox dar vei fi anunțată dacă se va organiza din nou. Mulțumim pentru interes iar până atunci te invit în grupul nostru de Facebook: Comunitatea Viața Verde Viu - https://www.facebook.com/groups/viata.in.verde.viu O să găsești multă inspirație verde vie acolo! O zi cu soare ☀️ Manuela - Viata Verde Viu

Alexandra Gramescu24 July 2022 23:33Raspunde

Dorim!

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101