Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Sirop de Fier Pentru Copii cu Portocală și Pară, 250 ml | Nôgel.

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Sirop de Fier Pentru Copii cu Portocală și Pară, 250 ml | Nôgel.

Sirop de Fier Pentru Copii cu Portocală și Pară, 250 ml | Nôgel.

79.00 Lei

SKU: 4742023680307

Cantitate:

Siropul de fier este potrivit de la vârsta de 6 luni pentru întreaga familie (sau de la 4 luni dacă este recomandat de medic). Conține și vitamina C naturală din portocală care facilitează absorbția fierului în intestin.

 

250 ml

 

 

Descriere

Sirop de Fier Pentru Copii cu Portocală și Pară, 250 ml | Nôgel.

 

Siropul de fier este potrivit de la vârsta de 6 luni pentru întreaga familie (sau de la 4 luni dacă este recomandat de medic). Fierul bisglicinat are o absorbție de cel puțin două ori mai mare în comparație cu alte săruri de fier și este una dintre formele de fier cel mai ușor de tolerat pentru organism. Conține și vitamina C naturală din portocală care facilitează absorbția fierului în intestin.

 

De ce este fierul important și care sunt simptomele deficienței de fier?

 

Fierul este o parte a hemoglobinei. Rolul hemoglobinei este de a transporta oxigenul în organism. Nivelul scăzut de fier din organism poate provoca oboseală, slăbiciune, senzație de dispnee, piele palidă, palpitații, amețeli, iritabilitate, iar în caz de deficiență severă de fier chiar dureri în piept. Există multe simptome diferite și a avea un anumit simptom nu implică întotdeauna deficiență de fier.

 

Deficiența de fier este foarte frecventă în zilele noastre și grupurile cu risc ridicat includ femeile de vârstă fertilă, femeile însărcinate, persoanele în vârstă și de asemenea copiii.

 

Persoanele care au tendința de a consuma prea multe produse lactate au și riscul de a dezvolta carență de fier din cauza calciului, fiind unul dintre principalii inhibitori ai absorbției fierului.

 

De ce să alegi Fierul Bisglicinat Nôgel?

 

Vitamina C naturală

Conține vitamina C naturală din cireșe Acerola în suplimente alimentare cu fier sub formă de pastile și suc de portocale în sirop pentru copii. De obicei, vitamina C sintetică sub formă de acid ascorbic este utilizată în suplimentele alimentare cu fier. Vitamina C contribuie la absorbția fierului.

 

Ingrediente pure

Conține doar ingrediente naturale care au fost cultivate fără pesticide și îngrășăminte sintetice.

 

Fără aditivi

Suplimentele au fost produse fără aditivi artificiali, conservanți, coloranți alimentari, îndulcitori și nu conțin stearat de magneziu utilizat pe scară largă.

Toate produsele nu conțin lactoză, cazeină, drojdie, soia, OMG, porumb, gelatină, subproduse de origine animală și sunt în mod natural fără gluten.

 

Dezvoltat și produs în Estonia

Suplimentele alimentare Nôgel au fost dezvoltate în Estonia în cooperare cu un producător lider de suplimente alimentare naturale.

 

Potrivit pentru vegani

Deoarece nu conține stearat de magneziu sau alte produse secundare de origine animală, toate suplimentele alimentare cu fier sunt potrivite și pentru vegani.

 

Include-l în dieta ta și bucură-te de rezultate!

 

FĂRĂ LACTOZĂ | FĂRĂ GLUTEN | FĂRĂ SOIA | FĂRĂ OMG

 

Ingrediente:

 

concentrat suc de portocale , concentrat suc de pere , apă purificată, fier (bisglicinat de fier).

Cultivate fără pesticide și îngrășăminte sintetice.

 

Conține suc de portocale concentrat organic pentru vitamina C naturală, a cărui conținut de vitamina C a fost testat.

 

Concentratul de suc de pere organic, oferă siropului gustul dulce.

 

Fierul bisglicinat este o formă organică de chelat de fier cu biodisponibilitate ridicată, care este absorbită neschimbată în intestin. Datorită absorbției mari, este una dintre formele de fier cele mai ușor de tolerat pentru organism. Fierul bisglicinat este folosit de obicei de producătorii de suplimente alimentare premium și, în mod normal, nu provoacă efecte secundare gastrointestinale. Are o absorbție de cel puțin două ori mai mare în comparație cu alte săruri de fier. Este prietenos cu stomacul, cu o bună absorbție.

 

Mod de folosire:

 

Doza zilnică sau o dată la două zile: 10 ml - include 25 mg de fier (bisglicinat de fier)* și 21 mg de vitamina C naturală**

*179% doza zilnică de referință pentru adulți

**26% doza zilnică de referință pentru adulți

Poate fi administrată de la vârsta de 6 luni.

250 ml = 25 zile (10 ml/zi)

A se agita înainte de utilizare!

 

Conform noilor cercetări, absorbția fierului dintr-o singură doză este mai mare atunci când fierul este administrat la două zile ca o singură doză. Dozarea o dată la două zile este foarte recomandată și persoanelor care suferă de boli inflamatorii intestinale.

 

Cel mai bine este să luați suplimente alimentare cu fier (fier divalent precum bisglicinatul de fier) ​​dimineața pe stomacul gol – atunci absorbția este cea mai bună. Pentru unii oameni fierul poate provoca greață, prin urmare puteți lua suplimente de fier și în timpul meselor ușoare (evitați lactatele, cafeaua și ceaiul). Acest lucru, totuși, poate slăbi absorbția.

 

Doza zilnică recomandată pentru bărbați este de 10-11 mg, iar pentru femei 10-15 mg, în timpul sarcinii 15 mg (se poate compensa 50% din necesarul de fier în timpul sarcinii din alimente, dar restul trebuie să provină din depozite de fier sau suplimente) iar pentru copii 8-15 mg. În cazul rezervelor scăzute de fier în organism, nu este suficient să se consume doza zilnică recomandată. În acest caz, fierul este consumat în mod regulat și în cantități mai mari. Înainte de a utiliza suplimente alimentare cu fier, se recomandă să verificați nivelul feritinei din sânge pe lângă alte teste legate de fier și să consultați un medic.

 

Atenționări !

 

Evitați să luați fier cu aceste alimente: cafea, ceai, lactate și alimente bogate în calciu. Cofeina, taninul, calciul și, de asemenea, cazeina (proteina din lapte) pot afecta semnificativ absorbția fierului. Ar trebui să așteptați 4 ore între administrarea fierului și a hormonului tiroidian tiroxină. Poti lua suplimente de fier cu apa sau suc (sucul neutralizeaza gustul de fier) ​​– toate produsele contin un nivel optim de vitamina C pentru o mai buna absorbtie a fierului non-hem, in acelasi timp scăzând cantitatea de stres oxidativ (cantitate de fier liber).

 

Evitați cafeaua, ceaiul, lactatele și alimentele bogate în calciu cu 1 oră înainte și 2 ore după suplimentarea cu fier (chiar și în cazul alimentelor bogate în fier).

 

Mod de păstrare:

După deschidere a se păstra în frigider.

Se poate consuma în 6 luni după deschidere.

 

Producător: Nôgel.

 


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101